sziasztok!Egy nagyon rosszúl sikerült döntés után (solaris) egy nagyon jó döntés útán most LTZ tulajdonos lettem hála istennek!
Mint látom ti már jócskán benne vagytok a témában ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok és persze kölcsönösen segíteni is!Első kérdésem az lenne honnan lehet keríteni K4re még nem gázos telóra harisnyát köszöntem a segítségeteket!
Sziasztok
Érdeklődnek hogy mennyire lenne igény Békés megyében egy új motokrossz pályára. Én magamnak mindenféleképpen megépítem,de a további látogatok száma nagyban befolyásolná a pályát.
A pálya pontos helye még nem biztos, de Csorvás és Békéscsaba között lenne a 47-es mellett. A pálya esetleg ha lesz rá érdeklődés akkor gvad pálya is lenne egyben.
Helló! Castrol Power 1 Racing 10W-50 szintetikus olaj megfelel az LTZ-be? Azt mondták rá, hogy még túl jó is hozzá. Általában mennyi üzemóra kell az olajcseréig? Köszi előre is a választ.
Eladó pár megmaradt dolgom.....
2db hátsó did felni 4 gumival 30ezer
4db új szerepszárszimering 4ezer
1db szimering ami a blokkba van a kis kuplungkar alat ezer ft
levegőszörő castrol sprayvel 5ezer
bala alsó lengőkar tűgörgőkkel 6ezer
henger-dugó,csapzeg 10ezer/henger fúrni kell/...........
Sziasztok Eladó Ktm exc 360. adatlapom--- eladó holmik közt megtalálod. Cserélném rendszámos ltz-re ha valakit érdekel ugy hogy adok még hozzá két pitbikét. Részleteket megbeszélnénk
Eladó pár megmaradt dolgom.....
2db hátsó did felni 4 gumival 35ezer
4db új szerepszárszimering 4ezer
1db szimering ami a blokkba van a kis kuplungkar alat ezer ft
levegőszörő castrol sprayvel 5ezer
bala alsó lengőkar tűgörgőkkel 6ezer
henger-dugó,csapzeg 15ezer/henger fúrni kell/...........
Hali cash!
Írtam Neked múltkor egy e-mailt az adatlapodon kiírt címre.
Az lenne a kérdésem, hogy hol vizsgáztattad és mik a főbb követelmények, mert más sokfélét hallottam... :S
Nekem egy 2004-es LTZ-m van, forgalmis (motorkerékpár kategóriába tartozik), csak 2008-ban lejárt a műszaki, én meg akkor ismerőstől részletre vettem, azt most került sor az átírásra és elvileg 30-ig le kell vizsgáztatnom...
Olvastam olyat, hogy kell km óra, utcai gumi, gyári kipuff.
Ez tényleg olyan fontos, mert egyik sincs nekem ezek közül, ráadásul rögzítőfék sincsen rajta? :S
De indexet tudok rá tenni, tükröt is, a fékek rendben, világítás szintén.
Ugyan az a harisnya való rá, mint a gázosra. A rugót takarja a harisnya, és az ugyan olyan hosszú mind a kettő, csak a gázoson lejjebb kezdődik.
www.universalmotor.hu
www.parilla.hu
www.quadcenter.hu