Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Ugyan az a harisnya való rá, mint a gázosra. A rugót takarja a harisnya, és az ugyan olyan hosszú mind a kettő, csak a gázoson lejjebb kezdődik.
www.universalmotor.hu
www.parilla.hu
www.quadcenter.hu
+s
mekkora költége lehet egy ilyen pályaépitének?
sziasztok!Egy nagyon rosszúl sikerült döntés után (solaris) egy nagyon jó döntés útán most LTZ tulajdonos lettem hála istennek!
Mint látom ti már jócskán benne vagytok a témában ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok és persze kölcsönösen segíteni is!Első kérdésem az lenne honnan lehet keríteni K4re még nem gázos telóra harisnyát köszöntem a segítségeteket!
Sziasztok
Érdeklődnek hogy mennyire lenne igény Békés megyében egy új motokrossz pályára. Én magamnak mindenféleképpen megépítem,de a további látogatok száma nagyban befolyásolná a pályát.
A pálya pontos helye még nem biztos, de Csorvás és Békéscsaba között lenne a 47-es mellett. A pálya esetleg ha lesz rá érdeklődés akkor gvad pálya is lenne egyben.
és ezt bárhol megcsinálják?vagy csak egyes helyeken zsebbe fizetve
Sziasztok!
Haveromnak van 2db ITP hátsó gumija eladó!
Ha valakit érdekel akkor itt megtalálja: http://www.kepesmotor.hu/quad_...
Csaba 3kiló és van rajta rendszám!
Sziasztok! Kellene nekem ltr első gumi valami jó ha van valakinek jelezze!köszi
Valaki tudna nekem küldeni Suzuki LTZ 400-hoz gépkönyvet e-mail-ben? E-mail címem: beszedicsakos@freemail.hu
HALI! ha most vennék egy Ú ltz 400-ast az forgalomba lehet szerintetek helyezni?
enni fogja........
Castrol act evo 10w-40et vegyél..........ez TUTI!
ja persze Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 a teljes neve az olajnak
Helló! Castrol Power 1 Racing 10W-50 szintetikus olaj megfelel az LTZ-be? Azt mondták rá, hogy még túl jó is hozzá. Általában mennyi üzemóra kell az olajcseréig? Köszi előre is a választ.
Eladó pár megmaradt dolgom.....
2db hátsó did felni 4 gumival 30ezer
4db új szerepszárszimering 4ezer
1db szimering ami a blokkba van a kis kuplungkar alat ezer ft
levegőszörő castrol sprayvel 5ezer
bala alsó lengőkar tűgörgőkkel 6ezer
henger-dugó,csapzeg 10ezer/henger fúrni kell/...........

ha többminden kell engedek..:)
Helló!
Drz 400 E-be gyújtás jeladót keresek.
Aki tud az kérem írjon!
Előre is köszönöm !
Sziasztok Eladó Ktm exc 360. adatlapom--- eladó holmik közt megtalálod. Cserélném rendszámos ltz-re ha valakit érdekel ugy hogy adok még hozzá két pitbikét. Részleteket megbeszélnénk
Hello!
Van egy srác Budapesten, aki szétbontott egyet. Nem tudom, hogy megvan-e még neki, de itt a száma: 06-30-231-79-20
Hali
Valaki tud Ltz400 bontóról illetve ez az alkatrész érdekelne engem konkrétan ha valakinek lenne!

http://partsfinder.onlinemicro...

10es alkatrész a linkről ha valakinek van légyszi irjon rám (vileeboy@gmail.com)
Eladó pár megmaradt dolgom.....
2db hátsó did felni 4 gumival 35ezer
4db új szerepszárszimering 4ezer
1db szimering ami a blokkba van a kis kuplungkar alat ezer ft
levegőszörő castrol sprayvel 5ezer
bala alsó lengőkar tűgörgőkkel 6ezer
henger-dugó,csapzeg 15ezer/henger fúrni kell/...........
holnap délelött hivj fel...........06302051974
Hali cash!
Írtam Neked múltkor egy e-mailt az adatlapodon kiírt címre.

Az lenne a kérdésem, hogy hol vizsgáztattad és mik a főbb követelmények, mert más sokfélét hallottam... :S
Nekem egy 2004-es LTZ-m van, forgalmis (motorkerékpár kategóriába tartozik), csak 2008-ban lejárt a műszaki, én meg akkor ismerőstől részletre vettem, azt most került sor az átírásra és elvileg 30-ig le kell vizsgáztatnom...

Olvastam olyat, hogy kell km óra, utcai gumi, gyári kipuff.
Ez tényleg olyan fontos, mert egyik sincs nekem ezek közül, ráadásul rögzítőfék sincsen rajta? :S
De indexet tudok rá tenni, tükröt is, a fékek rendben, világítás szintén.

Tudsz nekem információkat adni, hogy megy ez?

Köszi a segítséget előre is!
Itt-e!
Ha érdekel, írj e-mailt: polarisoutlaw@gmail.com
Köszi. Ezek szerint nem igaz a 3.5liter. Én is ezt tudtam.
2-2,1liter