Itt a német rendőr 3500!!! eurot keres! Plusz egyebek... adómentes, orvoslás ingyenes, kedvezmények stb. (Tudom, van a családban)
Viszont!!! Korrekt!!! Érted van!!! És nem lehet megvenni!!!
durva. de azért kíváncsi lennék a motivációra. csak úgy (poénból?)megrúgni egy motorost. aztán meg rögtön kárszakértő lenni és ki akarni fizetni. annyira nem is lehettek részegek. érdekes történet.
Láttam, és köszi a véleményeket olaj ügyben.
Egyébként eddig MOL-t kapott ( MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 ) igazából panaszmentes volt . ( ? ) ( ?) ( ? )
Ment sokat melegbe, hidegbe is , talán a váltó lehetne finomabb ...
Szia! Ha a csapatot ( 15-20 motor ) érdekli egy laza kétnapos gurulás, Újvidéki ott alvással, (térkép: https://goo.gl/maps/jSE7tyd1MAK2 ) szívesen leszervezem !
Egyetértek !
Mikor a motorom kiadták nem is létezett a Motul 7100
Most is 5100-as használok és tavasszal is azt kap !
Szerelőm is azt mondta nem használom folyamatosan felső tartományban így felesleges pénzkidobás !
De ez csak a saját véleményem !!! Mielőtt le lennék hurogva :)
szeva. én is 5100-ről váltottam a 7100-re. nem tapasztaltam különbséget, de nyilván van. tavaly gumicserekor beszélgettem a hosuba-ban a szerelővel és ő a 7100-et javallta. én is úgy vagyok, hogy nem sajnálom a drágaságtól a jobbat.
sziasztok!!! kerdes!Elorelathatolag mikorra lennenek betervezve Busa gurulasok?a multkori Balaton- kerulo nagyon fasza volt(amin idaig sajnos csak egyszer tudtam reszt venni ido hianyaban)Esetleg valami hosszabb 1-2 napos tura valamerre, nem-e fordult meg valakinek a fejeben?Gondolom ilyenre azert nehezebb osszehozni a bandat,de biztos fasza lenne az is!Majus kozepetol en is vagyok!Junius elejen 6 nap Dolomitok,de a nyaron benne vagyok mindenben
Én egy ideje már a 7100 -at használom, előtte 5100 volt, igazából nagy különbséget nem tapasztaltam, de mintha a 7100 -al csendesebben járna a gép. Úgy vagyok vele, ha már drágább, akkor talán jobb is. Szeretem a gépem, így nem sajnálom tőle a drágább olajat.
Viszont!!! Korrekt!!! Érted van!!! És nem lehet megvenni!!!
Most meg minden szarházi lehet rendőr! Hidd el tudom miről beszélek!
új busás vagyok,kérdésem: alapjáratot hol lehet állítani 2006 os busán? 1500 körül van, s szerintem ez magas. vagy más baja lehet?
Egyébként mehetünk !
Egyébként eddig MOL-t kapott ( MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 ) igazából panaszmentes volt . ( ? ) ( ?) ( ? )
Ment sokat melegbe, hidegbe is , talán a váltó lehetne finomabb ...
Mikor a motorom kiadták nem is létezett a Motul 7100
Most is 5100-as használok és tavasszal is azt kap !
Szerelőm is azt mondta nem használom folyamatosan felső tartományban így felesleges pénzkidobás !
De ez csak a saját véleményem !!! Mielőtt le lennék hurogva :)
De azt nagyon kétlem!
azt irja, hogy jobb a váltónak ... még nem döntöttem ... kicsit sokallom ! 5100 viszont jó áron van szerintem ...
Van tapasztalatotok, véleményetek ?
MOTUL 7100 10W-50 4 LITER 14000 ft Vs
MOTUL 5100 10W-50 4 LITER 8900 ft
Megérné a drágább ?