Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! :)
Ha magas fordulaton jársz 7100 as! Ha nem akkor az 5100 as is tökéletes!
Szia! Felemeled a tankot és meghúzgálod a gázt látni fogod az állítócsavart! Fellazítod beállítod aztán rögzíted!
És szarnak bele mert úgy is ki van fizetve, vagy ellopják mellé! Ez az igazság!
igen, egy picit felhígult. sokaknak már nem hivatás, hanem csak egy munkahely.
Itt a német rendőr 3500!!! eurot keres! Plusz egyebek... adómentes, orvoslás ingyenes, kedvezmények stb. (Tudom, van a családban)
Viszont!!! Korrekt!!! Érted van!!! És nem lehet megvenni!!!
Meg szegények sem ugye abból a kevés rendőri fizetésből ?!
Felhígult az állomány! Nézd meg mi volt a követelmény a csendőrök korszakába!
Most meg minden szarházi lehet rendőr! Hidd el tudom miről beszélek!
durva. de azért kíváncsi lennék a motivációra. csak úgy (poénból?)megrúgni egy motorost. aztán meg rögtön kárszakértő lenni és ki akarni fizetni. annyira nem is lehettek részegek. érdekes történet.
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/re... Ezt nem is értem ! Csak a motorost igazoltatták ! Remélem kettővel kevesebb lesz !
Most láttam a hiradoban 1 busának szétrugta a fejidomát 1 rendőr!!!! Ki volt az? K8-as piros vagy kolbászzsir szinű volt a gép.
Sziasztok
új busás vagyok,kérdésem: alapjáratot hol lehet állítani 2006 os busán? 1500 körül van, s szerintem ez magas. vagy más baja lehet?
Az enyémbe volt Repsol is az is jó volt pedig kuplung nélkül is volt váltva elég sokat,meg nyelezve is
No csak vigyázni, nehogy megszállásnak vegyék a 15-20 busmant !!!
Egyébként mehetünk !
Láttam, és köszi a véleményeket olaj ügyben.
Egyébként eddig MOL-t kapott ( MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 ) igazából panaszmentes volt . ( ? ) ( ?) ( ? )

Ment sokat melegbe, hidegbe is , talán a váltó lehetne finomabb ...
Szia! Ha a csapatot ( 15-20 motor ) érdekli egy laza kétnapos gurulás, Újvidéki ott alvással, (térkép: https://goo.gl/maps/jSE7tyd1MAK2 ) szívesen leszervezem !
Egyetértek !
Mikor a motorom kiadták nem is létezett a Motul 7100
Most is 5100-as használok és tavasszal is azt kap !
Szerelőm is azt mondta nem használom folyamatosan felső tartományban így felesleges pénzkidobás !
De ez csak a saját véleményem !!! Mielőtt le lennék hurogva :)
Elég a Motul 5100-as is! Kivéve, ha tartósan forgatod 10.000 felett (mint mondjuk egy 600-ast vagy 1000-est)!
De azt nagyon kétlem!
szeva. én is 5100-ről váltottam a 7100-re. nem tapasztaltam különbséget, de nyilván van. tavaly gumicserekor beszélgettem a hosuba-ban a szerelővel és ő a 7100-et javallta. én is úgy vagyok, hogy nem sajnálom a drágaságtól a jobbat.
sziasztok!!! kerdes!Elorelathatolag mikorra lennenek betervezve Busa gurulasok?a multkori Balaton- kerulo nagyon fasza volt(amin idaig sajnos csak egyszer tudtam reszt venni ido hianyaban)Esetleg valami hosszabb 1-2 napos tura valamerre, nem-e fordult meg valakinek a fejeben?Gondolom ilyenre azert nehezebb osszehozni a bandat,de biztos fasza lenne az is!Majus kozepetol en is vagyok!Junius elejen 6 nap Dolomitok,de a nyaron benne vagyok mindenben
Ha a Jóisten is ugy akarja minden Kunmadáron ott leszünk!!!!!26-án meg indul a mandula Lacháza!
Köszi szépen,
azt irja, hogy jobb a váltónak ... még nem döntöttem ... kicsit sokallom ! 5100 viszont jó áron van szerintem ...
Én egy ideje már a 7100 -at használom, előtte 5100 volt, igazából nagy különbséget nem tapasztaltam, de mintha a 7100 -al csendesebben járna a gép. Úgy vagyok vele, ha már drágább, akkor talán jobb is. Szeretem a gépem, így nem sajnálom tőle a drágább olajat.
Hali !
Van tapasztalatotok, véleményetek ?
MOTUL 7100 10W-50 4 LITER 14000 ft Vs
MOTUL 5100 10W-50 4 LITER 8900 ft
Megérné a drágább ?
Ha valakit érdekel, van egy Bódis titán dobom eladó! De nem minden áron! 100 pénz az ára !