Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis túrát tervezek e hétre, szívesen látnék bárkit, akinek lenne kedve velem gurulni: Kecskemét - Solt - Simontornya - Siófok - Zamárdi - komp - Tihany - Balatonakarattya - Siófok - Simontornya -Dunaföldvár - Kecskemét útvonalon kb, vagy megegyezés szerint! :-)
Szia Józsi!
Milyen túraplexi van is a tieden? (Gyártó, típus) ILletve hol is lehet hozzájutni ahhoz? Nyáron beszéltünk róla, de már elfelejtettem.
Köszi!
Ha csend van mindjárt felpörgetem a Kollegákat.....
Halli a Givi v 35 vadi új 105000 Ft Fekete vagy Antracit szürke van az ismerősömnek raktáron kicsi alku szerintem belefér ! Ha érdekel megadom a telefonszámát Érden lakik főként dobozokkal,tartókkal,oldaltáskákkal foglalkozik ! Újjal és használt jó állapotúval, a használtat hamar elkapják tőle mert árban jóval olcsóbb !
Kerestelek , de a számod nem kapcsolható !
Helló.
Jó majd megbeszéljük!A Tóthék emberétől kéne majd,majd megnézem az árait,de szerintem az a legjobb árban.
Üdv Öcsike !
A Conti nem rossz választás én is használtam sokáig , és teljesen OK .Majd ha itthon vagy beszélünk ha akarod .
Tscha Toni .
Ha ajánlhatom Végh Janát!
szornyen ronda,es elkernek erte 1200 dollart asszem!en Givi V35-on gondolkodom,de az sem olcso,otthon is 115 ezer,plusz a konzol,ami masik 330 dollar
Amióta nem voltam itt rendesen beindultatok! Pörög a fórum! Látom itt már főtengely csere is játszik még figyelnem kell a konkurenciára itt!
MiaManò
Köszönöm, utána nézek .
Az adatlapomon van email cím , ha gondolod továbbítom a leendő busa tulajnak !
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem!
A PropTech motorszervize megszünt és ha jól tudom, akkor magánzóban szerel az egyik szerelőjük és az Ő elérhetőségére lenne szükségem! A nevére sajnos nem emlékszem, de egy korrekt jó szerelőre van szükségem! Egy kis hengerfej ezmegazra...!
Tudol adni egy elérhetőséget és küldök több infót és képet!
Az X-bike üzletében múltkor volt egy használt féltankbőr első genre!
Igen , a barim nagyon fel van tüzelve , vasárnap megyünk egyet levadászni !
Nekem Zürich 3 óra a google szerint, szerintem én még egy órát simán faragok belőle!
Nagyon szívesen élnék a lehetőséggel!
Ha adnál egy e-mail címet a többit megbeszélhetnénk
Szia Zorro
De igen,de mármásfél évvel ezelőtt Zürich-be költöztünk.
Itt is szuper motoros utak vannak.
Milano ,St Moritz vagy Davos könnyen elérhető motorral.
Klausenpass,Juliapass stb....csupa motoros pradicsom.
Ha esetleg össze tudnánk hozni,szivesen látnék vendégül eg kis csapatot egy közös motorozásra.
Bécsből Feldkirchig van éjszakai vonat,a motorokat fel lehet tenni és hálókocsiban aludni.
Nem túl drága és máris itt az Alpok :-)
Hayabusával etetnek egy ZX12-est.

http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Lego!
Te nem Innsbruck-ban laktál?
Helló Tóni.
Köszi,akkor majd faggatom róla.
De a másik kiszemelt a continental lett.Felhagyunk a rossz gumikkal,ahogy beszéltük is!
Áprilisban találkozunk,addig is üdvözöllek titeket!
Sziasztok!
2002-es Busámra vennék tankbőrt. Használt vagy új mindegy.
Van valakinek eladó?
lego
Szia érdekel még Hayabusa?
Szia Öcsike
A Szentes Feri használt ilyen gumit