Szia Józsi!
Milyen túraplexi van is a tieden? (Gyártó, típus) ILletve hol is lehet hozzájutni ahhoz? Nyáron beszéltünk róla, de már elfelejtettem.
Köszi!
Halli a Givi v 35 vadi új 105000 Ft Fekete vagy Antracit szürke van az ismerősömnek raktáron kicsi alku szerintem belefér ! Ha érdekel megadom a telefonszámát Érden lakik főként dobozokkal,tartókkal,oldaltáskákkal foglalkozik ! Újjal és használt jó állapotúval, a használtat hamar elkapják tőle mert árban jóval olcsóbb !
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem!
A PropTech motorszervize megszünt és ha jól tudom, akkor magánzóban szerel az egyik szerelőjük és az Ő elérhetőségére lenne szükségem! A nevére sajnos nem emlékszem, de egy korrekt jó szerelőre van szükségem! Egy kis hengerfej ezmegazra...!
Nekem Zürich 3 óra a google szerint, szerintem én még egy órát simán faragok belőle!
Nagyon szívesen élnék a lehetőséggel!
Ha adnál egy e-mail címet a többit megbeszélhetnénk
Szia Zorro
De igen,de mármásfél évvel ezelőtt Zürich-be költöztünk.
Itt is szuper motoros utak vannak.
Milano ,St Moritz vagy Davos könnyen elérhető motorral.
Klausenpass,Juliapass stb....csupa motoros pradicsom.
Ha esetleg össze tudnánk hozni,szivesen látnék vendégül eg kis csapatot egy közös motorozásra.
Bécsből Feldkirchig van éjszakai vonat,a motorokat fel lehet tenni és hálókocsiban aludni.
Nem túl drága és máris itt az Alpok :-)
Helló Tóni.
Köszi,akkor majd faggatom róla.
De a másik kiszemelt a continental lett.Felhagyunk a rossz gumikkal,ahogy beszéltük is!
Áprilisban találkozunk,addig is üdvözöllek titeket!
Milyen túraplexi van is a tieden? (Gyártó, típus) ILletve hol is lehet hozzájutni ahhoz? Nyáron beszéltünk róla, de már elfelejtettem.
Köszi!
Jó majd megbeszéljük!A Tóthék emberétől kéne majd,majd megnézem az árait,de szerintem az a legjobb árban.
A Conti nem rossz választás én is használtam sokáig , és teljesen OK .Majd ha itthon vagy beszélünk ha akarod .
Tscha Toni .
Köszönöm, utána nézek .
Egy kis helpre lenne szükségem!
A PropTech motorszervize megszünt és ha jól tudom, akkor magánzóban szerel az egyik szerelőjük és az Ő elérhetőségére lenne szükségem! A nevére sajnos nem emlékszem, de egy korrekt jó szerelőre van szükségem! Egy kis hengerfej ezmegazra...!
Nagyon szívesen élnék a lehetőséggel!
Ha adnál egy e-mail címet a többit megbeszélhetnénk
De igen,de mármásfél évvel ezelőtt Zürich-be költöztünk.
Itt is szuper motoros utak vannak.
Milano ,St Moritz vagy Davos könnyen elérhető motorral.
Klausenpass,Juliapass stb....csupa motoros pradicsom.
Ha esetleg össze tudnánk hozni,szivesen látnék vendégül eg kis csapatot egy közös motorozásra.
Bécsből Feldkirchig van éjszakai vonat,a motorokat fel lehet tenni és hálókocsiban aludni.
Nem túl drága és máris itt az Alpok :-)
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Te nem Innsbruck-ban laktál?
Köszi,akkor majd faggatom róla.
De a másik kiszemelt a continental lett.Felhagyunk a rossz gumikkal,ahogy beszéltük is!
Áprilisban találkozunk,addig is üdvözöllek titeket!
2002-es Busámra vennék tankbőrt. Használt vagy új mindegy.
Van valakinek eladó?
lego
A Szentes Feri használt ilyen gumit