Idén Kunmadarason! 1200 méteren új rekord kísérletet teszek! Remélem ott leszel Barátom?!
Na igen 402 méteren is szeretnék változtatni! Jövőhéten már csak a apróságok vannak és elkészül a Busa!
Valamivel több lett ez is mint 100 Ló!
Nem én jöttem ide ezt beírni, csak ha már megemlítenek... Annyival zárnám le, hogy az nyilván nem beteg aki mindenkitől utánam érdeklődik, felveszi a nicknevem, képet keresne róla és verset ír nekem.
Hayakendről Én is hallottam,talán találkoztunk is Busaguruláson,sajnos nem emlékszem rá,de nem tudom TE ki vagy,és ki az a "beteg elme" és miért itt osszátok egymást,engem csak ez zavart korán reggel.
Tudod, engem mi érdekelne? Már 2006 óra jelen vagyok a sportmotoron. Írhatnátok egy cikket, hogy hogyan indult, mik voltak a célok és jelenleg hol tart az oldal.
Mindig kíváncsi voltam ki áll a háttérben.
Mivel Hayakend ebbe a forumba tartozott es egy felelotlen kamionos miatt halt meg.. Te,mint motoros nem iteled el,hogy motorosnak ilyen halalt kivan ez a beteg elme... Ez nem szemelyes vita.Vagy szerinted ez normalis?! Motoroskent...
Kérlek, ne haragudj ránk, igyekszünk mindent megtenni olvasóink kényelme érdekében, de havonta közel 200 ezer egyedi látogató keresi fel oldalainkat, s bizony a csalóktól a zaklatókon át mindenki van közöttük. Ez óriási, folyamatos terhet jelentő feladatot ró ránk, nekünk pedig – a korlátozott bevételeket figyelembe véve – mérlegelnünk kell, hogy az oldal és a technikai háttér fejlesztésére, a tartalom gyártására vagy a seggfejek végtelen hajkurászására fordítjuk időnket. Amúgy a Te esetedet –példaértékű munkádra tekintettel – külön kezeltük, számtalanszor játunk utána a delikvensnek és tiltottuk ki mindenféle módokon. Hangsúlyozom, százezrek elvárásainak kell nap szinten megfelelnünk úgy, hogy nem áll milliárdos kiadó a hátunk mögött, csupán pár lelkes srác vagyunk, s napról-napra azért küzdünk, hogy a lehető legigényesebb formában szolgáljuk ki motoros barátainkat.
Ennek fényében, kérlek, légy megértő irányunkba, Clamet pedig egyszerűen kezeld betegként, hidd el, aki így él, elsősorban magával szúr ki, a szeretethiány testileg és lelkileg is kicsinálja majd.
Így van... Itt lakott nem messze.
Ez pedig egy motoros oldal. Ezen az oldalon mégis megtűrik azt, aki egy motorosnak azt kívánja, hogy "dögöljön meg" egy kamionnal szemben! Vajon ez normális jelenség?
Látom Kollega nagyon be vagy sózva,de azért nem kell minden tervedet meg gurulásod felirni ide meg hogy mennyivel mentél.Itt a BANDA nagyrésze már eltöltött 100+ lovas motorok nyergében min. 100 ezer km-t,mentünk már 310-et gyorsultunk Kunmadáron,füstöltük le a hátsogumit,......... sorolhatnám estig.Kicsit nyugodtabb legyél,mert ezekkel a Motorokkal könnyü kábulatba esni,megrészegülni az erejüktöl.és elég sok hülye van az utakon......Vegyél 1 terepgépet azzal lehet igazán jót szorakozni ilyenkor,meg persze huzd a Busa szarvát is,de ovatosan.
látom van lendület. jó is amikor bizsereg az ember, hisz motorozni jóóóóóóó. azonban ne feszegesd még a határokat lacconer mester. hideg van még és az aszfalt is hideg. több száz km-t sem érdemes még betervezni, mert kihül az ember. bőven elég még egy kellemesebb, de rövidebb táv.
csak óvatosan, üdv.
Na igen 402 méteren is szeretnék változtatni! Jövőhéten már csak a apróságok vannak és elkészül a Busa!
Valamivel több lett ez is mint 100 Ló!