Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Öcsike
A Szentes Frei hasznánlt ijen gumit
gyere, vagyok
ugyan nincs mit. A hondás ott segít ahol tud ..

de lehet én is megnézném
mondjuk ma du?
semmi dolgom köszi tibi
Helló :)

BT 016 ot használ valaki?És ha igen milyen?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-9689463
Dobj egy linket a motorodról légyszíves ! De ne a kicsi pirosról !
Nos Uraim, íme a bizonyíték, DJ , mielőtt elindulna, még fékező ernyőt is szerel a hátára.
A legtöbb motoros autóval is közlekedik.... így elmondhatjuk, hogy minden autós -autós, , de a legtöbb motoros autós is, így a a legtöbb autós, csak autós (jobb esetben jogosítványa is van, amire levizsgázott), de a legtöbb motoros autós is..(amire tényleg levizsgázott, nem úgy mint a (sok osztályt végzett "bulibáró" kisebbség).
köszönöm, rendik vagytok. dobok is egy képet. szép is és erős is nagyon.
de van előélet!! Igaz ez 'csak' egy xx még csak 9. éves!! De minden papírja gépkönyve ,szinte minden cserélt alkatrészről számla van.. és a Hondánál is regisztrált 2. tulaj,azt meg csak úgy nem jegyzik! és sérülésmentes

Te már a második vagy aki ajánlod Dj motorját .. Én is néztem a busáját
Üdv! 10 éves használtmotornál már nincs "előélet",azt se tudod meg hány tulaja volt ...,meg kell nézni és ki kell probálni lehetőleg olyan valakinek aki ült már hasonlo kaliberű gépen,rendesen meg kell huzni a gázt,figyelni a futomüre,füstölésre,stb.....a többi meg zsákbamacska. A motor és alvázszámot nagyon ellenőrizzétek le a törzskönyv alapján is.
De vegyétek meg Dj barátomét arra garanciát vállalunk.....
Akkor két választás marad: rendszám felhajt,vagy utdíj.....
és marad az eredeti befecskendezés? vagy az is csere? akkor már egyszerűbb motort is cserélni.
a második generációs 2008 tól de az másképp is néz ki, és sok mindenben eltér.. Igazából meg kellene fejelni a másfelet és inkább azt venni...

Tisztelet az 1.gen tulajoknak..

ha 1-1.2 misi körül nézelődne nyilván nem ezt mondanám... de inkább adnék 6 kilóval többet és megvenném Dj busáját! Amúgy is jó híre van
Melyik évjárattól van a nagyobb köbi egyáltalán 2008 vagy 09 től ? Ne haragudjatok de hülye vagyok hozzá , de ez nem szégyen , szeretnénk úgy menni vasért , hogy egy kicsit ismertebb legyen a típus !
Zsugor ! Beszarás ! Teleszkópos hajtókar ! De Skacok legyetek már felnőttek , a barim be van indulva . Ha nem ezt , akkor egy másikat de márkatársatok lesz ! Ne csalódással kezdje már !
Miért kellene zsugorított hajtókar? Egy vastagabb alátét kell a henger alá. Az USA-ban tömegével építik át a blokkokat.
Nem inkább egy blokkcsere ?
és egy fötengely cserével mit érsz el,ahhoz zsugor hajtokar is kell,mert leveri a hengerfejet.....
STB...
Hát ez az !
hát lehet,hogy nagyon jó vétel,de előéletet ne keressetek...

2007 évjárat , k8---- blokk , és 2004 idomzat...
Egy jó barátomnak keressük a típust , és hát ez a szín jön be neki .
inkább a második generációt célozd meg.. ha már 1.5 körül jársz elgondolási szinten....