A legtöbb motoros autóval is közlekedik.... így elmondhatjuk, hogy minden autós -autós, , de a legtöbb motoros autós is, így a a legtöbb autós, csak autós (jobb esetben jogosítványa is van, amire levizsgázott), de a legtöbb motoros autós is..(amire tényleg levizsgázott, nem úgy mint a (sok osztályt végzett "bulibáró" kisebbség).
de van előélet!! Igaz ez 'csak' egy xx még csak 9. éves!! De minden papírja gépkönyve ,szinte minden cserélt alkatrészről számla van.. és a Hondánál is regisztrált 2. tulaj,azt meg csak úgy nem jegyzik! és sérülésmentes
Te már a második vagy aki ajánlod Dj motorját .. Én is néztem a busáját
Üdv! 10 éves használtmotornál már nincs "előélet",azt se tudod meg hány tulaja volt ...,meg kell nézni és ki kell probálni lehetőleg olyan valakinek aki ült már hasonlo kaliberű gépen,rendesen meg kell huzni a gázt,figyelni a futomüre,füstölésre,stb.....a többi meg zsákbamacska. A motor és alvázszámot nagyon ellenőrizzétek le a törzskönyv alapján is.
De vegyétek meg Dj barátomét arra garanciát vállalunk.....
Melyik évjárattól van a nagyobb köbi egyáltalán 2008 vagy 09 től ? Ne haragudjatok de hülye vagyok hozzá , de ez nem szégyen , szeretnénk úgy menni vasért , hogy egy kicsit ismertebb legyen a típus !
Zsugor ! Beszarás ! Teleszkópos hajtókar ! De Skacok legyetek már felnőttek , a barim be van indulva . Ha nem ezt , akkor egy másikat de márkatársatok lesz ! Ne csalódással kezdje már !
A Szentes Frei hasznánlt ijen gumit