Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még ha 1 évet csúszna , lehetne későbbi forgalomba helyezett , de 3 évet gondolom nem porosodott kirakatban ?! Tehát vagy festés vagy szett csere ha egyáltalán passzolnak arra az évjáratra a régebbi idomok ?!
Köszi ilyen adatokat vártam , ill. jobban örültem volna ha a szín passzol az évjárattal ! Ilyen keretbe esetleg ismert háttérrel rendelkező eladó busa érdekelne !
nagyon lelkes vagyok!!!!! ha holnap és szombaton nem esik, (és nem lesz nagy forgalom az M5-ön) és nem lesz nagy szél! akkor megcélozzuk megdönteni a 320 km/h (saját rekord) végsebességet!!! :-) :-D ;-)
A színe 2003-2004-es séma, 1340 köbcentis csak akkor lehetne, ha legalább a főtengelyt cserélték volna benne a 2008 utánira...
Hy ! Valaki ismeri ezt a motort ? Előélet , vélemény , km stb. érdekelne . Köszi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-9434607
Vesrah!
Szia. a "véda" rendszerről találtam youtube-on bemutatót http://youtu.be/BZSZ7mnwCfI
elméletileg mindent figyel, s a motorosokat is elkapja, hiszen minden paramétert rögzít (elöl-oldalt-hátul).
Igen, voltam, 2 éve a 2 naposon meg szintén az E-ringen. Nagyon jó szerintem is, egész másként kezeltem utána a gépet. De az valami hihetetlen, hogy az oktatók miket tudnak megcsinálni! Tavaly sajna nem volt rá időm tavasszal, nyáron meg nem bírja a motor hűtése a lépésben motorozást.
Bartokatosz, rossz hír, tudja. Láttam valahol egy cikket, ami bemutatja a működésüket, és mindent ellenőriz az útdíjtól a gyorshajtáson át a rossz sávváltásig, még azt is, hogy érvényes-e a biztosításod, illetve forgalmid.
Más kérdés, hogy melyik funkció van éppen bekapcsolva rajta, de azt nem tudhatod előre.
Nem, hárman megyünk, Pestről.
Voltálmár ezen a tréningen? Nekem már nem az első lesz, nem véletlen megyek újra, szerintem nagyon jó. Én voltam az Euroringes tréningjükön is már, az is jó szerintem.
Egyedül jössz?
Én megfogattam kormányunk parancsát, és hoztam még egy embert . Cimbora 636-os ninjával jön.
Az adatlapod nem túl információ dús, te honnan indulsz?
Üdv Uraim! Komoly kérdés!
Eddig tudtuk hogy a fizetős utszakaszokon azok a kamerák amik ellenőrzik a z utdij befizetését előről veszik fel a járművet,de ezek az uj kamerarendszerek szemből és hátulrol is vesznek,tudják-e ellenőrizni az utdíjat?Én utánakérdeztem 1 komoly helyen és azt mondták hogy 99% hogy nem,de más is érdeklődhetne megbízhato forrásnál.
Hollo! Akkor két busa fog együtt repülni!
Én is akkor megyek hozzájuk!
Helló!
Keresnék első fékbetétet aminek jó a nyomáspontja és rendesen fog. Ki milyet használ?
A témához hozzászólva, maradnék a mobil, vagy testil táskánál. Yamaha fzr 1000 elrondítottam a dobozszettel, azóta is árulom, s nem igazán kell senkinek! :-(
köszi djHayabusa67 kicsit már elveszve éreztem magam télen, s a tavalyi felvételeiteket néztem. :-)
na szeva. tényleg jól előkerültél. már azt hittem elpártoltál tőlünk. akkor üdv újra itt.
Sziasztok. Én is előkerültem! :-) tegnap nagyon eseménydús 100km-t "gurultam" volt városi lötyögés, de volt országúti hajsza, s volt 220km/h feletti kocsisor előzés 1km-en keresztül, és volt bőven 220km/h feletti mélyrepülés!!! wink hangulatjel grin hangulatjel Adrenalin megvolt! grin hangulatjel ÍGY EZZEL AZ IDEI SZEZONT MEGNYITOTTNAK TEKINTEM!!!:-D
a helyzet változatlan. bevetésre készen toporog a drágaság. egyébként nézegetik már. ha marad, amit nem tartok valószínűnek, akkor tervezünk, szervezünk, majrécsíkot pusztítunk, stb. ha megy, akkor dolgozom az ügyön, hogy még ebben a szezonban fiatalítsak.
Szia Dj!

Hogy állsz motorilag? Lesz mivel E-ringen kergetőzni?
Én április 2. hétvégéjén megyek a rendőrmotorosokhoz 2 napos oktatásra, ahol ismét ráeszmélek, hogy van még bőven hova fejlődni , aztán, ha az időjárás és az időnk is engedi, akkor részemről pusztíthatjuk a majrécsíkot!
A moci ezen a héten van téli szervizen, felkerülnek rá a Diablók is, remélem a körök is ördögiek lesznek!
Egyetértek. Én sem bántásból mondtam, csak nekem más az ízlésem. Van fent korábbról kép a gépemről, azt szerintem megtalálod. Táskásat majd keresek és mutatok a bográcsozáskor.
kawabbusa? vagy tunningol ezerrel, vagy utál minket.
ti meg össze ne vesszetek holmi dobozok végett. kinek a pap, kinek a bárkié.
Szia
Nem szerettelek volna véletlen sem megbántani ! Nem azért tettem fel a fotókat hogy ne fogadnám a pozitív illetve a negatív reagálásokat !
Csak nekem ez vált be ! De attól még a tiéd is lehet jó megoldás ! És nagyon örültem neki hogy a tervemet sikerült megvalósítani ! Persze én se oldaldobozokkal motorozom ! Képzeld el milyen unalmas lenne az élet ha csak egy fajta motor,autó,nő létezne ! Mások vagyunk más az ízlésünk,véleményünk! Igaz jobb lenne ha tavasz lenne és motoroznánk ! Esetleg bográcsozás közben egy két sör társaságában jókat dumálnánk ! De még ez is megtörténhet a jövőben, én nem vagyok a jónak elrontója ! Mellesleg szívesen néznék pár fotót a motorodról !
+ az oldaltáskádról is ! Neked pedig korai tavaszt és széles utat !!!
Ezek utàn ki mersz ilyeneket rakni..?