Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Uraim! Mi ez a nagy csend? Mindenki melózik,nem létezik!!!!
Ma voltam A Szuzuki Hollósnál és valóban vissza rendelik az összeset! 2008-2012 ig!
hm. hibátlan
Igen, én kaptam értesítést 2012 és 13-ban is, de mivel nem tapasztaltam semmi féle hibát, még nem vittem szervízbe a kicsikémet. 2010-es a gép, gyári aksi van benne, hibátlanul működik!
Erről tudtok valamit,kaptatok értesítést ? http://totalbike.hu/hirek/2016/01/29/csoda_a_suzuki_is_elromlik/
akkor hozzám képest
Háááááá! Bár így lenne.....!
aha,az jó kedvezmény...,de így is kibaszott drága,a 280 meg
Hát ekkora árréssel dolgoznak a magyarok..
Arai Boltban a Motoroázisban! Egyetlen minta darab volt! Én meg lecsaptam rá! Most érkezett Januárba! Elég sokat vásárolok ott így kedvezményesen hozzájutottam! Már csak rendelésre hoz, vagy ha elfogynak a kifütó Gp modellek! Azok most 280 helyett 199 be kerülnek!
Hol??Mármint a protekció hol volt?
Milliomos
Én nem nézegettem sehol de picit több mint az Arai Gp! Bár én nagyon kedvező áron jutottam hozzá! Protekcióm volt!
Igen nehéz volt!!!! Kifizetni! Na de ami jó azt meg kell fizetni!
fc moto-n néztem,vagy nem jól?
Te tudsz annyiért?
két kilo...,az ára
ugye?
VAS-ból van!? Nehéz lehet....
Meg érkezett az új 2016 os Arai RX 7 Gp tovább fejlesztett modelje az Arai RX 7 V!!! Mivel ez az egy volt belőle nem hagyhattam a polcon! Nagyobb látószög biztonságosabb szerkezet jobb szél védelem könnyebben kezelhető plexi. Nagyából ennyi a változás!
a két busa ég és föld..

az xx-en nem változik a nívószint 55e km környékén 8000 km körül sem. Mondjuk itt 12000km az olajcsere intervallum..Én évenként cserélem mert ennyit nem megyek egy évben jó tudom ez nem motor uncsi is mert 30ekm alatt csak egy hátsó izzó égett ki
Vegyél 1 terepgépet és néha saraskodj 1 kicsit,az is sokat javit az ember kedélyén,ha meg süt a nap száraz az ut plusszok a fokok pattanj fel a Sólyomra,ja és a rendszeres nemi élet is jó terápia....
Én kitapétáztam a munkahelyem a 2015-s túraképekkel A2, A3 szines képekkel ! ( Montenegro, Dolomitok, Sarajevo, Bled stb).
Csak felnézek és újra átélem.
Jó terápia a hosszú téli napokra !
Californiabol van motor,a sracnak 3 is van,2008-as a legidosebb!
Az enyémbe 65 ezer volt mikor eladtam,de már csipegette az olajat,3000 km-nél rá kellett tölteni kicsit hogy kibirja 5000 ig,és még 4-szer ennyit kellett volna mennie hogy elérje ezt a futásteljesítményt,szerintem csak akkor bírta volna ki ha átálltam volna 1 MZ tempojára...