Áááá! Az 266 ezer km,azt ha rendesen használod,ugy amire tervezték akkor nem birja ki 1 sportmotor blokk,ha csak 120-al gurulgatott akkor talán,ha rendesen tekergette a gázkart akkor már komoly kopásoknak kell jelentkezniük,olajfogyasztás,válto gondok,stb....
Valóban szép teljesítmény, illetve biztosan olyan helyen lakik, ahol egész évben jó idő van.
Azért mégha ebből vallásháború is lesz, illetve lesz aki elküld a ..csába, csak elmondom a véleményemet.
Az, hogy mennyit bír ki egy motor, nagyon függ attól, hogy a gazdája higyan kezeli, hajtja, karbantartja, gyilkolja-e vagy nem.
Az enyém 2,5 éves és tökéletes állapotú, pedig már bele tettem 42 ezer km-t.
Szerintem a srácnak teljesen igaza van. Szerintem azoknak nem való motor, akik évente kétszer veszik elő és mennek velle 1-2 ezret max. Akkor minek van? A motor arra van, hogy hajtsa az ember. Ideje meg arra van, amire akarja, hogy jusson, minden más csak kifogás.
Idén azzal az áttétellel mentem amivel 402 méteren -1+2 a cél előtt 50-60 méterrel le is szabályzott ezért csak 311 km/h lett! Idén jobban figyelek majd az áttételekre!
Hát ha működött mindenem így ment ez! De sokat szenvedtem a gyors váltóval! Sok verseny elment a váltó hiba miatt! De idén kicseréltem és sok mást is! Remélem most jobb lesz! Ha lesz 1200 méter Kunmadarason garantálom a meglepit!
Azért mégha ebből vallásháború is lesz, illetve lesz aki elküld a ..csába, csak elmondom a véleményemet.
Az, hogy mennyit bír ki egy motor, nagyon függ attól, hogy a gazdája higyan kezeli, hajtja, karbantartja, gyilkolja-e vagy nem.
Az enyém 2,5 éves és tökéletes állapotú, pedig már bele tettem 42 ezer km-t.
Szerintem a srácnak teljesen igaza van. Szerintem azoknak nem való motor, akik évente kétszer veszik elő és mennek velle 1-2 ezret max. Akkor minek van? A motor arra van, hogy hajtsa az ember. Ideje meg arra van, amire akarja, hogy jusson, minden más csak kifogás.
Na még egy utolsót! Hungaroring 2015 Kawasaki ZX10 vs Hayabusa! (Én!)
ZZR1400 vs Hayabusa
Már nagyon várom a szezon kezdést! Addig is nosztalgiázom!
József Repelik
4 perceNincs megtekintés
Repelik József (Dotka)
ÚJ
Videotalálatok erre: kunmadaras végsebesség▶ 0:51
http://youtu.be/AgH_d_vv0v0
Kunmadaras 2015 Végsebesség győztese! 1200 méteren 311,41 Km/h.
Egy kis nosztalgia....!