Sziasztok! Van még pár alkatrészem ha esetleg érdekel valakit?! K8 Busa farok idom + betétek 40 000 Ft ismét va 2 tükröm 6000 Ft 2db K8 vezérmű tengelyem 40000 Ft 4 db dugattyú, gyűrűvel, csapszeggel 20000 Ft K8 lámpa ami kis műanyagozásra szorul 15000 Ft! K8 Műszerfal 80000 Ft Kuplung dekni 20000 Ft
Szerintem a válasz roppant egyszerű:
Nem 4l-t kell beletölteni, hanem 4l-t kell VENNED, mivel 3l nem elég, fél literes kiszerelést meg nem kapsz.
Ahogy pokerzee is írta, 3,5-3,7l megy bele szűrővel együtt.
A neten össze-vissza írnak, nagy általánosságban. Max 3,5 liter szűrővel együtt. De a figyelő ablak azért van.Ha ott látszik a szint, akkor minden rendben. A lényeg, hogy ne töltsd túl !
annak idején 80 a s évek vége , megpofozott a rendőr mert az utcán vizeltem (vidék,zöldterület) Anyám bement az rendőrörsre s elküldte őket az anyukba! megköszönték és elnézést kértek! anyám hazajött adott egy fülest s azt mondta " a wc be pisálj! nem vagy te kankutya!
A Busás kolléga meg lehet hogy elkurta!!! Lehet hogy soha nem jut a pénzéhez!!!!
1. megvan az elkövető! 2. a biztosító (ha nincs cascó) de ha van és önrészes,az önrész felettit esetleg, s az is ámortizálódott összeget kap) nem fizet! 3. polgári peres úton jut a pénzéhez(ami évekig is eltarthat,s csak a büntető ügy után nyujthatja be!)s ha nincs pénze a parasztnak nem tudják rajta behajtani!(mivel kirugatta a melóhelyéről ugye,nem is lessz állandó jövedelme amiből letiltják!)
Szerintem másképp is eljárhatott volna a kolléga! (mivel rendőrök voltak,szerintem márcsak azért is kibaszik velük!!) Ez rosszindulatúság!!! és lehet hogy ezért megszívja! De ne így legyen és jól végződjön a dolog! ( ja még annyit a rendőség persze hogy igazoltatja a motorost,mivel az eljárásban résztvevő személy!!! nem is értem mi itt a probléma? a két rendőrt ,mivel a kiérkező járőr tudomás szerzett a rendőri kilétükről ,nem intézkedet, hanem az ÜGYÉSZSÉG ,jogköre eljárni velük szemben, s ez benne is volt a hírekben!)
Sokkal jobban járt volna (álláspontom szerint) mivel úgy vettem ki a hírből hogy a két hülye beszart!!! és ki akarták fizetni!!!hívott volna tanukat, megcsináltatja a motorját,kifizetteti velük a költségeket,(aztán elküldi anyukba!!
Mit csinálni ? Vannak biztos barátai , összedobni a lét , ha megvan a csemete nagyot inni rá ! Aztán utána a barátokkal megint meglátogatni a jópofa orvost aztán úgy szájba b@xkodni hogy legyen mire elkölteniazt a 90-120 rongyot !
A rendőr korrupt igaz? Akkor az orvos? Épitési hatóság? Politika? eceterra!!!
Öcsém átlag (kispénzű!!!) jó munkásember!!!!! elmentek feleségével tegnap a Kerepesi korházba ,mert szülni fog nemsokára a felesége! :)
a szülészorvos úgy köszönt el tőkük hogy TUDJÁK ÉN 90 -120 EZERFORINTOT SZOKTAM KAPNI A SZÜLÉSEKÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öcsém kőkemény fizikai munkával keres 90-110 ezret,+ maszekba 40 50 et!!!!!!!!! egy hónapba!!!!!! akkor amikor ott voltak négyen voltak a szülőszobán!!!!!! Megkérdezte az Öcsi most mit csináljak Bátyó?????????????????????
Nem 4l-t kell beletölteni, hanem 4l-t kell VENNED, mivel 3l nem elég, fél literes kiszerelést meg nem kapsz.
Ahogy pokerzee is írta, 3,5-3,7l megy bele szűrővel együtt.
szóval olvastam a a neten hogy 4L kell bele olajból
Egy érdekes kérdést vitatnék
Hogy lehet, hogy a neten minden hol a hayabusaába 4 L olaj mennyiség kell, a könyve meg csak 3.3 L ír.
köszi
ennyi üdv
Eladtam sajnos a Hayabusámat!maradt pár dolog hátha érdekel valakit!Gyári légszűrő, brembo első fékbetétek!
Tudom nem ez az apróhirdetési oldal, de hátha szezonkezdésre valakinek jó lesz
1. megvan az elkövető! 2. a biztosító (ha nincs cascó) de ha van és önrészes,az önrész felettit esetleg, s az is ámortizálódott összeget kap) nem fizet! 3. polgári peres úton jut a pénzéhez(ami évekig is eltarthat,s csak a büntető ügy után nyujthatja be!)s ha nincs pénze a parasztnak nem tudják rajta behajtani!(mivel kirugatta a melóhelyéről ugye,nem is lessz állandó jövedelme amiből letiltják!)
Szerintem másképp is eljárhatott volna a kolléga! (mivel rendőrök voltak,szerintem márcsak azért is kibaszik velük!!) Ez rosszindulatúság!!! és lehet hogy ezért megszívja! De ne így legyen és jól végződjön a dolog! ( ja még annyit a rendőség persze hogy igazoltatja a motorost,mivel az eljárásban résztvevő személy!!! nem is értem mi itt a probléma? a két rendőrt ,mivel a kiérkező járőr tudomás szerzett a rendőri kilétükről ,nem intézkedet, hanem az ÜGYÉSZSÉG ,jogköre eljárni velük szemben, s ez benne is volt a hírekben!)
Sokkal jobban járt volna (álláspontom szerint) mivel úgy vettem ki a hírből hogy a két hülye beszart!!! és ki akarták fizetni!!!hívott volna tanukat, megcsináltatja a motorját,kifizetteti velük a költségeket,(aztán elküldi anyukba!!
az orvosnak meg simán toljuk a lét!!!!
Öcsém átlag (kispénzű!!!) jó munkásember!!!!! elmentek feleségével tegnap a Kerepesi korházba ,mert szülni fog nemsokára a felesége! :)
a szülészorvos úgy köszönt el tőkük hogy TUDJÁK ÉN 90 -120 EZERFORINTOT SZOKTAM KAPNI A SZÜLÉSEKÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Öcsém kőkemény fizikai munkával keres 90-110 ezret,+ maszekba 40 50 et!!!!!!!!! egy hónapba!!!!!! akkor amikor ott voltak négyen voltak a szülőszobán!!!!!! Megkérdezte az Öcsi most mit csináljak Bátyó?????????????????????
http://www.vezess.hu/vezetunk/...