Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyne tetszene az a " szar" , hiszen űrtechnika az öreg zizihez képest
..
pont ugyan ezt hallottam osztrák kereskedőtől , hogy későn kaptak magukhoz a suzi mérnökök , de szerinte csak a ZZR1.4-et akarták megvárni mire lessz képes a fejlesztés végén , és ezt szerették volna leütni az új busmannal . Viszont a nagy zizit is néhéz lenne FÖLÉNYESEN leverni , a H2 amire senki sem számított mindent átírt . Nem lett volna akkora kártya az 1.4 és a H2 közé berakni a suzi új csucsmadarát . Míg ezen xarakodtak legyen turbós busman vagy mi a fax legyen jöttek a hülye környezetvédelmi egyezmények ami csak a pénzről szól ! Na most van az amit írtál hogy vakarják a fejüket legyen ne legyen valami ! A Kawa ezért septibe még mindezek elött oda b@xta az 1.4 performancocskát , agyon b@xta a zx10-et /lásd SB/ és titokban rekord idejű fejlesztéssel a H2 / az egész KHI az úrprojektól a nehézipari ágazaton át mindenki hozzátett / a korát minimum 5-8 évvel megelőzve letette az aszfaltra /grat a Kawa mérnökeinek /
Most van szerintem szarban a suzi ! Jól van azért teccccik ám a TESCO-s szarotok ! Még a 99-es is !
írtam pü-t
Voltam tegnap IMOT-on, és kérdeztem a Suzuki stand vezetőjét mikor lesz új hayabusa? De mondta, hogy bajba vannak a köbcenti növeléssel mert a motoroknak tejesíteni kell majd az EURO 4-es normát és nehéz megoldani, hogy hogy legyen.

De persze, hogy mikorra várható arra értelmes választ nem tudott adni.
Első fehér indexet keresek busára! Akinek van kérem jelezze!
Örömmel olvasom hogy megvan a gép, gratulálok, sok balesetmentes km-t hozzá!
Örülök neki hogy sikerült, szurkoltam hogy találjatok eggyet, mert én nem tudtam volna megválni az enyémtől!
Mert nem is hirdetem meg semmi csak hirtelen felindulásból írtam!
Megérkezett az első szállítmány!
Gratulálok! Üdv a Klubba!
Gratulálok a sólyomhoz ! Sok balesetmentes kilométert,korai tavaszt és széles utat kívánok !
nem hallottam. mi volt?
Nagyon szép a gép! Gratulálok hozzá! Gondolom, hogy azért a tapasztalat megzabolázta a csúszásban is! Gratula. Jó egészséget hozzá!!!
Nekem is nagy a szám. , azért amennyire éppen tehetségem engedi, a lehető legjobban figyelek, s elővigyázatoskodok . Igyekszem, hogy csak akkor kapjon el a hév, amikor a legkisebb a kockázat.
Heló srácok ! Barátom kifogta a kiszemelt Busát ! Így a Győr környéki motorosok egy nagy TESCO-s motorral többen vannak !
A beteg aki kipróbálta én voltam , kellő melegítés után megúsztattam egy kicsit ezt a busát . Hát inkább a busa halacska volt , nem vadászsólyom mert a hideg aszfalton ficánkolt rendesen , de lehet csak a téli bezártság miatt volt ideges a kicsike . De engedtem a ménes had toporzékoljon egy kicsit , szerintem tetszett neki . Én viszont szarrá fagytam . Mikor mentünk érte a Bakonyban hó volt az úton nem kicsi !
A volt tulaj nagyon korrekt precíz srác , nem sok hiányosságot találtam a vason ! A barátomnak fülig ér a szája , örül az új sólyomnak !
Pár kép , elnézést a Kawasaki pulóverért ! Az utolsó képen már az új otthonában a vámosi motorosok között , az áldomás után !
Felkészülünk a szezon kezdésre!
Még pályán is meggondolom a besürüsödött kocsik melletti repesztést,/itt van Andryx-ék példája/
Kocsisorokkal nagyon vigyázz mert itt már többen is rajtavesztettek sajnos,pl tavaly tihanynál a srác......,bármikor kiugorhat a sorbol valamelyik türelmét vesztett debil....
Így van, nagyon kell még vigyázni, tegnap km át előztem kocsisort, bőven fékeztem, mikor visszatértem a sávba, s mire az órára mertem nézni márcsak 215 volt! :-) remélem, hogy nem mentem túl gyorsan. :-) holnap és holnapután szeretnék videókat is készíteni már!! Nincs mit tenni, ég az újjam a ravaszon:-)
Én is mentem pl. mult vasárnap 90 km-t,de csak tökéletesen száraz és ismert 100-szor végigment jo utburkolatu utakon megyek,egyenesekben azért odarántok neli 260-80-at is néha kanyarodni és kigyorsítani még nagyon ovatosan.....
De sebaj ! Majd jól megnézegetjük garázsba ! Az meg hogy ki legyen az a beteg aki kipróbálja , majd gyufát húzunk legfeljebb !
Te aztán tényleg b@szottul óvatos vagy ! Mi sem vagyunk normálisabbak ma megyünk megnézni egy TESCO csíkos busát ! Remélem mire odaérünk rendesen esik ! Nem ám csak immel-ámmal !
Tényleg hideg van, de nem tudom megállni. :-) Februárban már 1000km-t mentem. :-)
kicsit óvatosabban vezetek, mint nyáron... pl idén 220 fölé még nem mentem ;-) :-)
Hideg van még ehhez Kollega.......
Szia! Motostyling.hu - Motortuning Portál és Webáruház Innen vettem! Nem tudom a márkát mert csak bemegyek és a legjobbat kérem! De nagyon szuper ég és föld a különbség a gyári és a túra között!