pont ugyan ezt hallottam osztrák kereskedőtől , hogy későn kaptak magukhoz a suzi mérnökök , de szerinte csak a ZZR1.4-et akarták megvárni mire lessz képes a fejlesztés végén , és ezt szerették volna leütni az új busmannal . Viszont a nagy zizit is néhéz lenne FÖLÉNYESEN leverni , a H2 amire senki sem számított mindent átírt . Nem lett volna akkora kártya az 1.4 és a H2 közé berakni a suzi új csucsmadarát . Míg ezen xarakodtak legyen turbós busman vagy mi a fax legyen jöttek a hülye környezetvédelmi egyezmények ami csak a pénzről szól ! Na most van az amit írtál hogy vakarják a fejüket legyen ne legyen valami ! A Kawa ezért septibe még mindezek elött oda b@xta az 1.4 performancocskát , agyon b@xta a zx10-et /lásd SB/ és titokban rekord idejű fejlesztéssel a H2 / az egész KHI az úrprojektól a nehézipari ágazaton át mindenki hozzátett / a korát minimum 5-8 évvel megelőzve letette az aszfaltra /grat a Kawa mérnökeinek /
Most van szerintem szarban a suzi ! Jól van azért teccccik ám a TESCO-s szarotok ! Még a 99-es is !
Voltam tegnap IMOT-on, és kérdeztem a Suzuki stand vezetőjét mikor lesz új hayabusa? De mondta, hogy bajba vannak a köbcenti növeléssel mert a motoroknak tejesíteni kell majd az EURO 4-es normát és nehéz megoldani, hogy hogy legyen.
De persze, hogy mikorra várható arra értelmes választ nem tudott adni.
Örömmel olvasom hogy megvan a gép, gratulálok, sok balesetmentes km-t hozzá!
Örülök neki hogy sikerült, szurkoltam hogy találjatok eggyet, mert én nem tudtam volna megválni az enyémtől!
Mert nem is hirdetem meg semmi csak hirtelen felindulásból írtam!
Nekem is nagy a szám. , azért amennyire éppen tehetségem engedi, a lehető legjobban figyelek, s elővigyázatoskodok . Igyekszem, hogy csak akkor kapjon el a hév, amikor a legkisebb a kockázat.
Heló srácok ! Barátom kifogta a kiszemelt Busát ! Így a Győr környéki motorosok egy nagy TESCO-s motorral többen vannak !
A beteg aki kipróbálta én voltam , kellő melegítés után megúsztattam egy kicsit ezt a busát . Hát inkább a busa halacska volt , nem vadászsólyom mert a hideg aszfalton ficánkolt rendesen , de lehet csak a téli bezártság miatt volt ideges a kicsike . De engedtem a ménes had toporzékoljon egy kicsit , szerintem tetszett neki . Én viszont szarrá fagytam . Mikor mentünk érte a Bakonyban hó volt az úton nem kicsi !
A volt tulaj nagyon korrekt precíz srác , nem sok hiányosságot találtam a vason ! A barátomnak fülig ér a szája , örül az új sólyomnak !
Pár kép , elnézést a Kawasaki pulóverért ! Az utolsó képen már az új otthonában a vámosi motorosok között , az áldomás után !
Kocsisorokkal nagyon vigyázz mert itt már többen is rajtavesztettek sajnos,pl tavaly tihanynál a srác......,bármikor kiugorhat a sorbol valamelyik türelmét vesztett debil....
Így van, nagyon kell még vigyázni, tegnap km át előztem kocsisort, bőven fékeztem, mikor visszatértem a sávba, s mire az órára mertem nézni márcsak 215 volt! :-) remélem, hogy nem mentem túl gyorsan. :-) holnap és holnapután szeretnék videókat is készíteni már!! Nincs mit tenni, ég az újjam a ravaszon:-)
Én is mentem pl. mult vasárnap 90 km-t,de csak tökéletesen száraz és ismert 100-szor végigment jo utburkolatu utakon megyek,egyenesekben azért odarántok neli 260-80-at is néha kanyarodni és kigyorsítani még nagyon ovatosan.....
Te aztán tényleg b@szottul óvatos vagy ! Mi sem vagyunk normálisabbak ma megyünk megnézni egy TESCO csíkos busát ! Remélem mire odaérünk rendesen esik ! Nem ám csak immel-ámmal !
Tényleg hideg van, de nem tudom megállni. :-) Februárban már 1000km-t mentem. :-)
kicsit óvatosabban vezetek, mint nyáron... pl idén 220 fölé még nem mentem ;-) :-)
Szia! Motostyling.hu - Motortuning Portál és Webáruház Innen vettem! Nem tudom a márkát mert csak bemegyek és a legjobbat kérem! De nagyon szuper ég és föld a különbség a gyári és a túra között!
..