Azt irtam kis hijàn.... a nagy betűvel kiemeles miatt irtam.. engem nem zavar ha neked nem tetszik a túrakormàny .. nekem kenyelmes ez a lenyeg.. sztem hagyhatjuk is ezt a témàt
Semmi gond, mások vagyunk. A véleményünk is lehet más. Csak nem kellene azonnal támadásnak venni. Csak egy vélemény, amivel nem is vagyok egyedül, csak nekem a legnagyobb a pofám.
Egyébként a túratáskám olyan megoldás, hogy lezárható, otthagyható a motoron és nem kell esővédő hizattal sem szarakodni, és nagy eső után sem kellett mosni a sártól. Sokféle eszköz kapható, sokféle kivitelben.
Igen, ez az én véleményem, de azért tisztázzuk, nem szaroztam le! Talán lvasd el az elejét is, ahol dícsérem a szép kivitelt!
Én sem fagyizni járok vele, hanem több ezer km-es túrákra. És igen, mindenki úgy élvez, ahogy tud. Én így, nekem ez a véleményem. A túrakormányról szintén...
Halli
"Miért nem Goldwing?" Mert a busa tetszik Szerelem első látásra !
Mivel egy motorom van ezért hosszabb utakra is használom !
A leszerelése tartókonzollal együtt 5 perc kb ! Volt oldaltáskám meg túra motorom is de utáltam az oldaltáskákat !!!!! Takarítani nem egyszerű
kerék felől belülre gondolok,esővédővel szarakodni stb! Ha megálltunk menetközbe valahol mert meg akartunk nézni valamit akkor megint kellemetlen./ lezárni nem tudod/ A tanktáska se jött be nekem ! Ha kicsi akkor minek ! Ha nagyobb esetleg még bővíthető is akkor meg úgy lötyög mint harangba a kolomp ! + azon is az esővédő egy kalap sz....! Nekem nem vált be el is adtam de hát nem vagyunk egyformák valaki esküszik rá! Ők használják egészséggel !
egy valami.. ez a te véleményed, neki így tetszik megcsinálta időt pénzt fordított rá , te kis hiján leszaroztad.. Neked nincs rá igényed ,neki van ..
Mert a táska aztán marha jó és nagyon szép ,fele űrtartalommal
Sziasztok !
A motorolaj leengedö csavar kihozta a menet a kartel-bol.
Tudnátok segiteni hogy menetfelujitó készlet hol kapható hozzá???
Illetve még 1 dolog : a hátsó tengely nél is megszakadt a menet...ezt menetelni lehet vagy nem?
Köszi
Koffer, vagy nyeregtáska? Szép?= Nem szép! De mivel valami holmit csak kell pakolni az útra, így, szükséges. Persze , legjobb volna, csak egy bankkártyával a zsebben , indulni...Nekem egy motorom van, szeretem. Szeretem, mert, Hayabusa. Egyébként, ha egy túrán, pár napot töltök egy helyen, rögtön leszerelem még a tartó konzolt is, úgy járom be a környéket.
Nem akartam megint én lenni aki vallásháborút kezd, de látom bartokatosz kolléga megtette helyettem, így csatlakozok én is hozzá.
Black@Red, nagyon szép kivitelezés, szép a színharmónia és biztosan praktikus is, elismerésem!
DE és nagy DE! HOGY NÉZ KI EGY EKKORA BÖHÖM DOBOZ EGY BUSÁN!!!
Így már tényleg olyan mint egy bálna. Bármennyire is praktikus és szép a kivitelezés, az összkép szerintem nem szép. Igen, lehet vele csapatni és lehet vele túrázni is, de én annak a híve vagyok, hogy hagyjuk már meg a szépségét is emellett. Én is nagyon sokat túrázok, két személlyel is, nagy távolságra, több napra is. Emiatt vettem olyan túratáskákat, amiket fel lehet tenni, de ha fent van sem csúfítják el (persze kompromisszum kell, mivel így nem 120l, csak 60l tárolóhelyem van, de megoldom még két főre is), viszont ha nem kell, akkor nincs fent, még a konzol sem (mivel olyan a gyári kivitel, hogy egy mozdulattal levehető, direkt, hogy ha nem kell, ott se legyen) és nem csúfítja a mocit. Igaza van Hollónak, kicsit BMW betonkeverővel a feeling. Ha már ennyire számít a túrásáz és a pakolhatóság és ez az első szempont, akkor miért nem mindjárt egy Goldwing? Az gyárilag tényleg bálna!
Uram! Sajnos sokunknak nincs lehetősége több fajta motort birtokolni. Gondolok itt egy 1000-es Gixxerre a pályanapokra és csak úgy csapatni, és mondjuk egy Banditot vagy Cbf-t a többnapos túrákra. Csak hogy márka hű legyek:)! De ha csak magamból indulok ki, nem is kell, mert a Busa minden területen megállja a helyét. Zárt pályán van annyira Gixxer, hogy NEKEM fülig ér a szám minden kör alatt, a bénaságom a nyomatékkal kompenzálom, a több napos túrák alkalmával pedig volt annyira sportTÚRA, hogy élveztük a Dolomitok hágóit vele. Kis kompromisszummal, de mindig megállta a helyét. Egy hely van ahol esélye nincs, az pedig az off-road! Egy régi Africa Twin-t azt nagyon vennék, és több napos off-road túrákra szívesen beneveznék.
Én M6-os Bömbire nem tetőcsomagtartót raknék, hanem vonóhorgot, és kis utánfutón betonkeverőt húzogatnék vele!
Uraim! Ezek az u.n. hiperbike-ok / Busa Zx 12 zzr 1400 még talán az xx-sem/nem turázásra valok,oda egyenes kormány egyenes derék 80-100 LE,normál tempoju haladás stb.... Ezek a dobozok ugy néznek ki rajtuk mintha M6-os BMW-re tetőcsomagtartot raknák
Nagy dobozokkal tavaly nyáron,belépésre várva Albániába.(80 eurós legolcsóbb MotoDetail dobozok) . Kibírták a Scepan Poljen átvezető felásott utat is Boszniából Montenegróba. A haladásban csak a dugókban akadályoz a szélessége miatt.
Nyaraláskor, felmálházva mi is így nézünk ki :
Viszont az is igaz, 160 km óra felett haladva annyira nagy a légellenállása a kiálló dobozoknak, hogy olyan érzésem van, mintha elemelné az elejét, és a következő pillanatban letépné azokat. Ennek ellenére jól bírjuk a túrázást, ami 1800-2500 km volt eddig alkalmakként.
Akkor még K2 750-em volt és ha doboz nélkül jött a Cbr akkor elég jól tartotta az iramot (persze mindig figyeltünk rá) de a vicces dolgot arra értettem,hogy dobozokkal elkezdte csavarni neki és ahogy bele kapott a szél a motor ment minden fele...
az 1000f 270kg.... azzal kezdtem újra és a 136 le vel a nagy súllyal olyan bandit kategória.. még jó ,hogy nem tud lépést tartani,fékek nagyon gyengék a gixxerhez képest!,meg egyébként is 22 éve nem gyártják ..
Egyébként a túratáskám olyan megoldás, hogy lezárható, otthagyható a motoron és nem kell esővédő hizattal sem szarakodni, és nagy eső után sem kellett mosni a sártól. Sokféle eszköz kapható, sokféle kivitelben.
Mások vagyunk, más véleménnyel. Ennyi.
Én sem fagyizni járok vele, hanem több ezer km-es túrákra. És igen, mindenki úgy élvez, ahogy tud. Én így, nekem ez a véleményem. A túrakormányról szintén...
"Miért nem Goldwing?" Mert a busa tetszik Szerelem első látásra !
Mivel egy motorom van ezért hosszabb utakra is használom !
A leszerelése tartókonzollal együtt 5 perc kb ! Volt oldaltáskám meg túra motorom is de utáltam az oldaltáskákat !!!!! Takarítani nem egyszerű
kerék felől belülre gondolok,esővédővel szarakodni stb! Ha megálltunk menetközbe valahol mert meg akartunk nézni valamit akkor megint kellemetlen./ lezárni nem tudod/ A tanktáska se jött be nekem ! Ha kicsi akkor minek ! Ha nagyobb esetleg még bővíthető is akkor meg úgy lötyög mint harangba a kolomp ! + azon is az esővédő egy kalap sz....! Nekem nem vált be el is adtam de hát nem vagyunk egyformák valaki esküszik rá! Ők használják egészséggel !
Mert a táska aztán marha jó és nagyon szép ,fele űrtartalommal
Bukógombát is vásárolnék 04 es Busára
Ha van valakinek megköszönöm ha visszajelez.
A motorolaj leengedö csavar kihozta a menet a kartel-bol.
Tudnátok segiteni hogy menetfelujitó készlet hol kapható hozzá???
Illetve még 1 dolog : a hátsó tengely nél is megszakadt a menet...ezt menetelni lehet vagy nem?
Köszi
Black@Red, nagyon szép kivitelezés, szép a színharmónia és biztosan praktikus is, elismerésem!
DE és nagy DE! HOGY NÉZ KI EGY EKKORA BÖHÖM DOBOZ EGY BUSÁN!!!
Így már tényleg olyan mint egy bálna. Bármennyire is praktikus és szép a kivitelezés, az összkép szerintem nem szép. Igen, lehet vele csapatni és lehet vele túrázni is, de én annak a híve vagyok, hogy hagyjuk már meg a szépségét is emellett. Én is nagyon sokat túrázok, két személlyel is, nagy távolságra, több napra is. Emiatt vettem olyan túratáskákat, amiket fel lehet tenni, de ha fent van sem csúfítják el (persze kompromisszum kell, mivel így nem 120l, csak 60l tárolóhelyem van, de megoldom még két főre is), viszont ha nem kell, akkor nincs fent, még a konzol sem (mivel olyan a gyári kivitel, hogy egy mozdulattal levehető, direkt, hogy ha nem kell, ott se legyen) és nem csúfítja a mocit. Igaza van Hollónak, kicsit BMW betonkeverővel a feeling. Ha már ennyire számít a túrásáz és a pakolhatóság és ez az első szempont, akkor miért nem mindjárt egy Goldwing? Az gyárilag tényleg bálna!
Én M6-os Bömbire nem tetőcsomagtartót raknék, hanem vonóhorgot, és kis utánfutón betonkeverőt húzogatnék vele!
Viszont az is igaz, 160 km óra felett haladva annyira nagy a légellenállása a kiálló dobozoknak, hogy olyan érzésem van, mintha elemelné az elejét, és a következő pillanatban letépné azokat. Ennek ellenére jól bírjuk a túrázást, ami 1800-2500 km volt eddig alkalmakként.
Értettem mire írtad