Érdekelni érdekel, csak ugye a korábban írtak miatt necces. Főleg ha Eger az indulás helye. Az nekem 2 óra oda 2 óra vissza (és akkor már siettem) Ebben a hónapban meg itt van a Szombati Örkényi gyereknap 1.-én a Siófoki Veterán börze (ahova mindenképpen megyek akkor is ha szakad az eső mert protektorokat keresek) aztán még a dátum nélküli Sümegi Parkoló Találkozó. Szóval kezd betáblázódni a Hónap.
Hello fiúk !
Az M 3 on eljöttök Eger íg
Ott várlak titeket ( van 1 nagy benzinkút kaja ücsi )
Onnan indulunk tovább a Bánréve i határátkelő höz
Ott lessz Árpivanda - és tovább az alacsony Tátrá ba
Vissza : ugyanaz
Gyertek, nem fogjátok megbánni !!
( Eger M 3 íg vissza kísérlet titeket )
egy nap alatt le lehet tudni, igaz inkább menni mint állni, de hát motorozunk inkább mint álljunk. az irt idópontokat lehet tartanai
ha összejönne hogy akarunk menni, pontosan kidolgozom a tervet, hogy ne legyen tévedés, se eltévedés, és hayabusablack el megszervezzük
Közben megtaláltam én is. Így az előszezonban nekem lehet hogy egy kicsit erős 1 napba belesűrítve. Nem rossz meg tetszik de ez nálam csak a melegebb főszezonban fér bele. mivel Budapestről van számolva ami miatt nekem plusz 2* 1,5 órát jelent azaz 7:30-as indulás és 19:30 körüli érkezés. Ami az ilyen változékony időben necces lehet. De egy Június Július körüli napon amikor már ilyenkor is világos van és jó idő akkor már vállalható 1 napba. Most még erős lenne. De tetszik különben.
Ahogy Bartokatosz kolléga is jelezte, én szívesen megszervezek egy gurulást és szívesen benne vagyok egy-egy túrában.
Azonban sajnos nekem június közepe-vége előtt nem igazán alkalma a vizsgaidőszak miatt. Sajnos a hétvégéimet tanulással fogom tölteni és egy egész napos túra nemigazán fér bele.
Viszont ez alapján úgy tűnik, hogy ezekről a körökről lemaradok, de a hagyományos Balaton-kört és fürdést megszervezem szívesen ha gondoljátok. Arra a fürdés miatt várhatóan július-augusztus esetleg időjárás függvényében kora-szeptember lenne alkalmas. Véleményetek?
Látom túra tervek szövődnek. Nálam is készülőben van egy. Hátha érdekel benneteket is. Ez lenne a II .Parkoló Találkozó. Sikerült egyeztetnem a sümegi várkapitánnyal és hozzájárulna a találkozóhoz egy használható parkolóval a vár tövében. Továbbá a megbeszélt napon motorral a találkozóra érkezőket gyerek jeggyel felengedné a várba. Akit érdekel szóljon. Konkrét nap még nincs de egy barátom kedvéért Vasárnapra tervezem csak még az nem stabil melyikre.
Amúgy Karin kívül valaki érdekel Sümeg ?
Nyilván akkor kellene amikor mindenkinek jo az időpont . Es jo az idő !
Bárhol tudunk megállót tervezni , nem gond
A kajálás es a tankolás sem
Az M 3 on eljöttök Eger íg
Ott várlak titeket ( van 1 nagy benzinkút kaja ücsi )
Onnan indulunk tovább a Bánréve i határátkelő höz
Ott lessz Árpivanda - és tovább az alacsony Tátrá ba
Vissza : ugyanaz
Gyertek, nem fogjátok megbánni !!
( Eger M 3 íg vissza kísérlet titeket )
ha összejönne hogy akarunk menni, pontosan kidolgozom a tervet, hogy ne legyen tévedés, se eltévedés, és hayabusablack el megszervezzük
Azonban sajnos nekem június közepe-vége előtt nem igazán alkalma a vizsgaidőszak miatt. Sajnos a hétvégéimet tanulással fogom tölteni és egy egész napos túra nemigazán fér bele.
Viszont ez alapján úgy tűnik, hogy ezekről a körökről lemaradok, de a hagyományos Balaton-kört és fürdést megszervezem szívesen ha gondoljátok. Arra a fürdés miatt várhatóan július-augusztus esetleg időjárás függvényében kora-szeptember lenne alkalmas. Véleményetek?
Így lenne a várbelépő 800 Ft / Fő