Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sümegi mikor lenne?
Érdekelni érdekel, csak ugye a korábban írtak miatt necces. Főleg ha Eger az indulás helye. Az nekem 2 óra oda 2 óra vissza (és akkor már siettem) Ebben a hónapban meg itt van a Szombati Örkényi gyereknap 1.-én a Siófoki Veterán börze (ahova mindenképpen megyek akkor is ha szakad az eső mert protektorokat keresek) aztán még a dátum nélküli Sümegi Parkoló Találkozó. Szóval kezd betáblázódni a Hónap.

Amúgy Karin kívül valaki érdekel Sümeg ?
Írjanak be többen,, es megbeszéljük .
Nyilván akkor kellene amikor mindenkinek jo az időpont . Es jo az idő !
Ès kb mikorra tervezitek a tùràt?
Euró az kell mivel Szlovákiában az a fizető eszköz
Bárhol tudunk megállót tervezni , nem gond
A kajálás es a tankolás sem
Hello fiúk !
Az M 3 on eljöttök Eger íg
Ott várlak titeket ( van 1 nagy benzinkút kaja ücsi )
Onnan indulunk tovább a Bánréve i határátkelő höz
Ott lessz Árpivanda - és tovább az alacsony Tátrá ba
Vissza : ugyanaz
Gyertek, nem fogjátok megbánni !!
( Eger M 3 íg vissza kísérlet titeket )
mi kazincibarcikaiak vagyunk de természetesen ott lennénk mi is az induláskor, rá kell szánni az időt m,egéri
egy nap alatt le lehet tudni, igaz inkább menni mint állni, de hát motorozunk inkább mint álljunk. az irt idópontokat lehet tartanai
ha összejönne hogy akarunk menni, pontosan kidolgozom a tervet, hogy ne legyen tévedés, se eltévedés, és hayabusablack el megszervezzük
Mèg időpontot nem lattam
Közben megtaláltam én is. Így az előszezonban nekem lehet hogy egy kicsit erős 1 napba belesűrítve. Nem rossz meg tetszik de ez nálam csak a melegebb főszezonban fér bele. mivel Budapestről van számolva ami miatt nekem plusz 2* 1,5 órát jelent azaz 7:30-as indulás és 19:30 körüli érkezés. Ami az ilyen változékony időben necces lehet. De egy Június Július körüli napon amikor már ilyenkor is világos van és jó idő akkor már vállalható 1 napba. Most még erős lenne. De tetszik különben.
Ogerg kattany rà az elozmenyemre
Ahogy Bartokatosz kolléga is jelezte, én szívesen megszervezek egy gurulást és szívesen benne vagyok egy-egy túrában.
Azonban sajnos nekem június közepe-vége előtt nem igazán alkalma a vizsgaidőszak miatt. Sajnos a hétvégéimet tanulással fogom tölteni és egy egész napos túra nemigazán fér bele.
Viszont ez alapján úgy tűnik, hogy ezekről a körökről lemaradok, de a hagyományos Balaton-kört és fürdést megszervezem szívesen ha gondoljátok. Arra a fürdés miatt várhatóan július-augusztus esetleg időjárás függvényében kora-szeptember lenne alkalmas. Véleményetek?
Pécstől kicsit messze van de megyek.
na akkor jól megkeresem.Mert kíváncsi vagyok mindenféle kirándulásra mert a környékünk motoros közössége eléggé bepunnyadt.
1 napos szerintem de visszàbb reszletezve van
Egyèrtelmű hogy ràm szàmithatsz
Amúgy egy ilyen engem is érdekelne. Ez amúgy 1 vagy több napos kirándulás? Mert halovány fogalmam sincs hogy ez a hely hol van.
Látom túra tervek szövődnek. Nálam is készülőben van egy. Hátha érdekel benneteket is. Ez lenne a II .Parkoló Találkozó. Sikerült egyeztetnem a sümegi várkapitánnyal és hozzájárulna a találkozóhoz egy használható parkolóval a vár tövében. Továbbá a megbeszélt napon motorral a találkozóra érkezőket gyerek jeggyel felengedné a várba. Akit érdekel szóljon. Konkrét nap még nincs de egy barátom kedvéért Vasárnapra tervezem csak még az nem stabil melyikre.

Így lenne a várbelépő 800 Ft / Fő
na remélem leszünk egy páran akit érdekel
Ènnis benne lennek egy ilyen turàban
egy kis izelitő dobsina, és dedinki tó
látom nem nagy az invázio erre az ötletre, na hátha lesz belőle azért valami
A jo időt azt en Intézem !!!