Sellyén van egy kék szürke busa eladó.Esetleg itt van a gazdája?
Tud valaki róla valami előéletet?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-9779444
na itt vagyok, csak közben voltam pecázni egyet. öregszem már vazze. OK. most már leesett. gondolhattam volna, hisz nekem is volt olyan.
tesó mi a helyzet? rohadtul elvonási tüneteim vannak. a - 4ben voltam utoljára tekerni, mikor még a zacskóm is bederesedett.
Srácok az isten szerelmére vicc az egész ! Nem ám vérre fog menni ! Egymást szoktuk oltogatni ilyenekkel , mint pl. a honda a szárnyaszegett /félszárny logo/ , vagy az xx a félszárnyú fekete kanári stb . A suzinak az Ős suzinak kék fehér a vére innen van a hasonlat ! Ha valakinek sértő lett volna bocsánatáért esedezem !
Nem nem ! Tesco csíkosból csak ős pupos 1100 abból is a 90-es ! A tieid közül csak a 98-as jöhet szóba ! Nézd meg a képet ! 41mm síktolattyús csillagászati összegért ! Egy ilyenért biztos besírnák ! És már meg is beszéltük miért az ős 1100 zizi !
Jól látod ! 10 éves konstrukciós különbség ! Szomorú is volna ha egyenlőek lennének ! Ha annyira tetszene gondolod nem tellene rá ?!
Szívesen levezetem neked de ne ezen a fórumon mert semmi bajom a busával !
Sellyén van egy kék szürke busa eladó.Esetleg itt van a gazdája?
Tud valaki róla valami előéletet?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-9779444
Tud esetleg valaki eladó vágott Slick gumit? Elérhetősséggel? Sajnos az én vonalam megszűnt!
tesó mi a helyzet? rohadtul elvonási tüneteim vannak. a - 4ben voltam utoljára tekerni, mikor még a zacskóm is bederesedett.
A kék/fehér színösszeállítás a Tesco csíkos. (Ami igazából ezüst/fehér, de megérti itt mindenki. Legalábbis azt hittük eddig. )
nekem mindegy ki min nyomul... és szociálisan sem izgat ,hogy van-e rá ,vagy épp mért van rá
a mai napig teszi a dolgát pedig hányattatott sorsa van :(
cbr1100xx 98' karbis
hayabusa k2
fazer 1000(fzs)
cbr 1100xx 07'
meg más sem.
már 5 éve eladtam
Szívesen levezetem neked de ne ezen a fórumon mert semmi bajom a busával !