Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

február van , s mjdnem 1500km-t mentem már, mert nem bírom nélküle.:-) :-D merre menjek a hét végén, van valakinek tippje. :-) :-D
Helló.

Sellyén van egy kék szürke busa eladó.Esetleg itt van a gazdája?
Tud valaki róla valami előéletet?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-9779444
Breki vagy B Laci Erzsébet-Soroksár
Köszi de őt sem lehet elérni! Az emil cim már nem él! Tel szám meg nincs!
Üdv Teso! én pl. hétfőn is tekertem majd 100 km-t,vasárnap 40 perc terepezés,igy ki lehet birni...
Keszthely vagy Csengele. Szinte non-stop hirdetnek az oldalon
Hali ! Itt a sportmotoron hirdette a rider ! http://www.sportmotor.hu/forum...
Üdv Uraim!
Tud esetleg valaki eladó vágott Slick gumit? Elérhetősséggel? Sajnos az én vonalam megszűnt!
Van valakinek kedve egy kirándulásra /gurulásra/ e hét második felében?
na itt vagyok, csak közben voltam pecázni egyet. öregszem már vazze. OK. most már leesett. gondolhattam volna, hisz nekem is volt olyan.
tesó mi a helyzet? rohadtul elvonási tüneteim vannak. a - 4ben voltam utoljára tekerni, mikor még a zacskóm is bederesedett.
Srácok az isten szerelmére vicc az egész ! Nem ám vérre fog menni ! Egymást szoktuk oltogatni ilyenekkel , mint pl. a honda a szárnyaszegett /félszárny logo/ , vagy az xx a félszárnyú fekete kanári stb . A suzinak az Ős suzinak kék fehér a vére innen van a hasonlat ! Ha valakinek sértő lett volna bocsánatáért esedezem !
Soha nem a motor a lényeg Uraim hanem az EMBER aki rajta ül,nekem a mai napig van a Mátrába ETZ-s haverom,órákat tudunk dumálni....,
Le vagy lassulva DJ?
A kék/fehér színösszeállítás a Tesco csíkos. (Ami igazából ezüst/fehér, de megérti itt mindenki. Legalábbis azt hittük eddig. )
miiii van? kicsit elmaradtam. mi ez a tesco csikos hasonlat? nem akar leesni. lehet, hogy azért, mert nincs klubkártyám?
nem firtattam neked vagy bárki másnak miért ilyen vagy olyan motorja van.. kinek mi tetszik vagy mit engedhet meg...

nekem mindegy ki min nyomul... és szociálisan sem izgat ,hogy van-e rá ,vagy épp mért van rá
nagyon jó volt az első xx-is...

a mai napig teszi a dolgát pedig hányattatott sorsa van :(
Ja a lényeg lemaradt !
Nem nem ! Tesco csíkosból csak ős pupos 1100 abból is a 90-es ! A tieid közül csak a 98-as jöhet szóba ! Nézd meg a képet ! 41mm síktolattyús csillagászati összegért ! Egy ilyenért biztos besírnák ! És már meg is beszéltük miért az ős 1100 zizi !
egy 2.gen. engem is érdekelne... de nem visz rá a lélek,hogy meghirdessem ezt, inkább veszek mellé
csak nem a " szar"
Jó sor ! Ezek közül csak egy kellene ! Találd ki melyik !
cbr1000f
cbr1100xx 98' karbis
hayabusa k2
fazer 1000(fzs)
cbr 1100xx 07'
Erről ültél xx-re ?
nem érdekel kinek mire telik...

meg más sem.

már 5 éve eladtam
Jól látod ! 10 éves konstrukciós különbség ! Szomorú is volna ha egyenlőek lennének ! Ha annyira tetszene gondolod nem tellene rá ?!
Szívesen levezetem neked de ne ezen a fórumon mert semmi bajom a busával !