Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jo a terv,benne vagyok erre nagyon jo kis helyek vannak, szerpentin meg táj, és erre még sosem voltunk
Köszönöm a bíztatást,és a segítséget,igyekszem felnőni a feladathoz!
Miért adod el ?
Eladó sorba került Yoshi rendszerem : 220ért
Az utobbi években voltunk már a Balcsin,Pécsen ,Esztergom-Visegrád ,lehetne csinálni 1 észak-Magyarországi turát.Csak egy javaslat,Indulás Bp. M3 kivez,21-es ut Budha templom,Pászto-Gyöngyös-Mátraháza-Kékestető emlékmű,vissza Gyöngyös 3-as főut Visonta külszini fejtés,Kerecsend-Eger,itt meglátnánk hogy állunk idővel stb,lehetne menni Szilvásváradra vagy Lillafüredre.Ezen az utvonalon elfogadhato az aszfalt minősége,van benne kanyargás is.Ha valaki tud jobbat irja le nyugodtan ugy is a Banda a lényeg nem az hogy merre megyünk.
csak 11 utan legyen:))))akkor mar en is vagyok;)
Ha azt akarod, hogy az első buktánál leszakadjon a t...öd, akkor hajrá!
Sziasztok! 2001-es Busára nem tudna valaki tankra való utas kapaszkodót? Esetleg a számom, ha igen: 30-754-4248, vagy airborne1968@gmail.com
Minden előfordulhat!
Sajnos nekem az már vizsgaidőszak közeli állapot, de megnézem mit tehetek az ügyben. Már nincs túl sok idő májusig.
Azért persze remélem a szokásos Balaton-kört és fürdést sem hagyjuk ki idén sem!
májusra csak össze kellene hozni valami gurulást,ugy hallottam Valmont kollega megszervezné,csak ne a Balatonra!!!
Sziasztok valaki szervez tavaszra valamit? sajnos tavaly lemaradtunk M3 láncszakadás miatt.
Hazaérkezett végre a verseny Busám is! Olyanok ezek mint két tojás!
Csak az egyik kakukk!
Ismét gumiztuk a Mátrát! Atosz, Jani és jó magam!
Össze lehet hozni. Én ezekkel foglalkozok. Sztem egy nap alatt megcsinálnám.
Na majd nyáron Kunmadáron megnézlek titeket.
ja,ja,gondolom ,hogy ő is lemosta a gépét...meg újramatricázta....:-)!
minden esetre érdekesebb lesz mostantól a szezon......
Azért ne feletkezzünk meg Egry Gabi Barátomról sem....! Ő sem hiszem, hogy pihent a télen....! Király Peti is visszatér hozzánk azt csirpelik a madarak! Tehát jó kis D1000 csatáknak nézünk elé! Nekem nem célom minden áron nyerni, csak évről évre jobbat futni jól érezni magam jókat nevetni a haverokkal!
sajnos az ezresekkel nem nagyon fogjuk tudni felvenni a versenyt-ha reálisan gondolkodunk,de ha netán mégis sikerülne egyet-kettőt elverni és a végén dobogóra jutni én már elégedett lennék! (főleg hogy az "öreglány" -'99-es!)
...de bárhogyan is alakuljon a verseny,a HAYABUSA az HAYABUSA!!!!!!!
addig is jó motorozást!
ne aggódj....mindenki 10.5-10.3-as időkkel kezdte!
nekem is 3 évvel ez előtt még 10.1 volt a legjobb időm -gyári kipufogóval Kunmadarason!
a rövid recept: fejlesztés....gyakorlás.....és elszántság!!!!!!!
amiben tudok segítek!-mindenkinek aki mostanában kezdi
Na ezért már fizetni kell! Nem én kábeleztem sajnos én sem tudom, de jól sikerült az biztos mert működik minden!
Gyönyörű ez a gép! Gsx-r müszerfalat hogy hoztad össze a busa kábelkötegével?
Sziasztok!
Látom röpködnek itt a 9-es idők,én meg már egy 10.4-nek is örülnék! Kis lépés lenne az emberiségnek,de nagy lépés nekem! Igaz,én még erősen zöldfülű vagyok.:)Lacházán találkozunk.
Szia Albi! Az nagyon jó idő már! Lesz az 9.3 is csak szokni kell még neked is a gépet! Lacházára jön mindenki úgy tudom! Tehát bele kel húzni barátom mert ezek a 60 kg os fiuk elhúzzák a nótánkat! Én Kunmadarason voltam már 2 x is és 9.04 volt a legjobb időm de 9.1 alja folyamatosan! Működött mindenem remélem Lacházán is fog mert legutóbb elég morbid volt......! Sokat köszönhetek Lencsés Donalt Daninak ő aztán végig mellettem volt és figyelte minden mozdulatom! Most jöttem csak rá, hogy sokan félre vezettek sok mindennel, hogy ne igazán legyen jó a motorom de ő helyre rakta a dolgokat! A Végh Jana olyan erős blokkot faragott nekem amit nem nagyon bírtam kihasználni (még most sem tudom igazán) De remélem pár futam és én is hozzá szokom! Ez az útólsó szezonom amin versenyzem jövőre már csak szurkolok nektek! A Busát eladom vagy felajánlom a D1000 res bajnoknak! Még meglátom!
jó lett a vasad..?működik rendesen...?
hello Józsi!
Lacházára már jönnek a többiek is..?-gondolom
alakulunk.. múlt héten Tökölön már volt 9.53 is....:-)
most 9.4-es idő a cél....