Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacházán 23. án 24. Fertőszentmiklós.
Ismét akad néhány felesleges alkatrészem! Ha esetleg érdekel valakit! Kuplung, indító kapcsoló komplett, sport lábtartó konzollal, ventillátor, olajdekni, ape nagy olajfogaskerék.
mikor lesz verseny Lacházán?
Ezen volt,meg farmernadrág volt rajta,abbol gondoltam hogy nem 300 km-ről jött hanem valahonnan a környékről.Ha jössz erre csörögj rám Barátom,jó rendszám nélkül is!
Utolsó simítások és készen is vagyunk! Teszt Kiskunlacházán!
Barátom! Én voltam ma Jászberénybe! De az enyémen nem volt rendszám!
Fekete K8-as UGJ rendszám ma du. 16 óra körül Jászberényben Ki az??
Az nagyon jo lenne Teso! én 4000 km-rel már megelégszek!
" legalább a dupláját"
ejjjj, de jó kis kép
A szíve még Hayabusa! :)))
Nekem még nem sikerült olyan gumit vennem ami 2000-2500 km nél többet bírna.....! Pedig próbáltam párat!
Kétkomponensűt megprobálom,kiváncsi leszek az mennyit bir.
hát ennek annyi. próbáld meg tesó a 3 zónásat, az tovább fogja bírni. az enyémben kb 3000 van és félidős.
Még egyszer utoljára gumikopásrol! 2015 szept. 25-től 2016 ápr. 6 ig használva,normál modon. nov 30 ota 1600-at / akkor volt szerviz olajcsere azért tudom/ ment előtte szerintem 2000-et sem,van benne összesen 3500 km.Mi lett volna ha nyár van,2500-nál kuka!Dunlop Sportmax Qualifigter 190/50-es.Végig egyszemélyes használat.
99.000.-
Jéh nekem ugyan ilyen szettem van. Csak kíváncsiságból had kérdezzem meg mégis mennyire tartod a készletet tokkal vonóval? Nincs rá szükségem gondolom ez érthető csak a kíváncsiság dolgozik bennem.
Én is benéztem egy két kanyart a hétvégén....! Tele kaviccsal és hát az útszakasz tele gödrökkel! Ha így tudom cross motorral megyek!
Sziasztok

Eladó vált doboz szettem.
3 db doboz, és a konzol.
tel : 06-30-552-56-43
A rajongóknak:
Most jöttem meg Gyöngyös-Eger szakaszrol,Mátraháza után totálkáros az aszfalt,a hétvégi Eger rallysok meg teliszortak 1 jopár kanyart kaviccsal,életveszélyes...
valszeg nem véletlen. nincsenek véletlenek. volt ott már kilocsolt olaj is több helyen. tavaly nyár végén mi is beleszaladtunk attival murvás szakaszra. azt sem tudtuk hirtelen mi van. előszőr egy tesztkört kell menni.
Sok helyen a kanyarok közepén kivan szórva a kavics az útra! Véleményem szerint nem véletlen....! Főleg Mátraházától Eger felé, tele kátyúval! Egy fos az az egész! De mi inkább Mátrafüred Mátraháza között kergetőzünk az még tűrhető!
aztán kettőt, hármat büfizik . látom jól tele a parkoló. rendbe tették már az utat fent?
Mert itt már hazaérve lemosva állunk! :))))) Minden motorozás után fürcsizik a kicsike! ;)