Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van Zozo, előkerültél!? Jövőre támadjuk a hegyeket!?
De aztán ne kurváskodjál, gyere ha felírom a fórumra!!!
régen divat volt ez a fajta kokeszolás.... lada skoda idején!! Azt is meg kellene baszni aki csinálta meg azt is aki csináltatta.......
Hiába eröltetitek ezt a kawa meg busa dolgot!
Legyaláznék mindenkit az r1-el
csak nem mertek mellém állni!
szia zorro
A H2-es kawa már a múlté! Most ez az új hullám:
(Most télen el is kezdtem az átépítést!)
Befizetett egy H2.es Kawára csak nem meri leirni.......
Azt még nem tudom hogy a sima vagy az R-es lesz-e!
Ha rendesen megjavítottad miért adod el,csak buksz rajta.....
Mára ez a helyzet megváltozott, kapott nálam egy 2007-es blokkot, új kuplunggal....így visszajött az a 40... Nem tudom, melyik "szerelő" javít úgy, hogy alufóliát rak a hajtókarcsapágy alá, hogy a kopogást megszüntesse legalább az eladásig... Csak nem akarom már kapargatni a dolgot..mindegy, 4 kilóm bánta a sztorit, de most legalább rendbe van..
Bocsánat hogy beleszólok , de a fertői drag racing utolsó felvonásán abszolút első helyen egy szlovák széria szivó kék ZZR-1400 végzett . Nem lecibált telókkal , és palackos váltóval indult mint a busák .Az egyik busának leszakadt a hátsó kerékanyája , a pilóta érezte szerencsére nem lett perec . A sok le-fel húzás /gondolom levegős , nyomaték nélküli / szerelés megtette "áldásos" hatását .
De egy ZX10 lenyomta...:)
Beszéljünk
Ismerjůk hàt.... tornyi busaja volt egy 40 hiànyzik belőle
Sziasztok. Még új vagyok itt. Feladnám az álmom, eladósorba került a motorom, szerintem sokan ismeritek is.Ide szabad linket bedobni? Ha nem, akkor a Hahu-n fent van, fehér, 1.2-ért.
Zorro.
Engem érdekelne 1 pár barátommal 1 ütt.
Beszéljünk róla !
Eladó Arai sisakom 58 as méret! Tavaly cseréltem fej, arc párnákat benne! 55000 Ft
természetesen maradnék a hayabusánál. meglátjuk, hogy alakul.
teljes a titkolózás....
Mi lesz!?
megnézném a mocid,de nem fárasztalak,mert nem valószínű ,hogy most cserélek motort..Még a végén beleszeretnék
Másik lesz?
igen. nem volt könnyű döntés, de új tervek vannak.
Dj motorja eladó!?
Hogy hogy??? Most vette, hosszú keresgélés után!?
Ha az van fent a hahun, akkor arra irtam ,hogy egyet láttam ami NEKEM érdemes lenne..

csak még nem jutottam el odáig... hogy rászánjam a kétszeresét a mostanira.. amikor ez is bőségesen elegendő az én használatomra ..
Dj Barátunk Busája is elado és az biztos hogy jó és megéri...
Különben meg jo a Kawa is,csak az itteniek még nem tudják!
De még itt sincs értelmes ajánlat, hiába van több eladó...
hát tényleg nincs kínálat... 1 piros ami ....

Meg sajnálom a kisrigót , így egy évet még biztos lehúzunk együtt vagy többet