Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Friss busa tulaj vagyok. Kérdezném tőletek, milyen fékbetétet vegyek bele? A 750-es gixerbe bevált a sport-utcai brembo, bár gyorsan kopik. Ezt azért másképp használom. Nektek mi vált be? Köszönöm!
Mi ez az uj hülye forumoldal!
jaja úgy néz ki még jobb idő lesz, mint ahogy a múltkor voltunk. benne vagyok egy tekerésben.
(a szöges gumikat majd levetetem addig, úgy látom nem szükséges )
Hát igen Tesom nem vacakol,aki tud az tud...
Már elkezdte az edzést az új téligumival... . Én majd szurkolok, forralt bort kortyolgatok, és titokban fotózok...
Karácsonyra jo időt josolnak,majd huzzuk neki...
nyomjuk barátom télen és nyáron is . végigmentünk a "dodor kanyarkombinációkon" oda-vissza 3X. még ebben az időben is simán befektettem. már már elkapott a nyári feeeling, aztán nyugalomra intettem magam
Királyok vagytok Teso....
Tudok egy 2005 öst sérült jó motorral ha érdekel hívj!
Sérült. Hiányos busàt keresek 500.000körül! Magyar papirost!
szép vas
szívesen, máskor is
Köszönöm DJ, hogy kirángattál az otthoni punnyadásból. Jólesett ez a mai motorozás !
ott leszek
Menjünk !
Ha esetleg valaki szeretne tuningolni a gépsasát van pár feleslegessé vált holmim! 4 db Chanpion Piston dugattyú, (van 4 db gyári is,) Web cam vezérmű tengelyek, (van gyári is, henger,) 4 db gyári hajtókar k8 első hátsó kerekek tárcsával.
Már most nagyon várom!
Tavasszal Észak-magyarországi turával indítunk...
OK. köszi. hibátlan a motor.
Ma ajánlottam a Busád egy kollégámnak! Hétvégén szeretne hívni, meg nézni a géped! Ha nem fog csörögni, csattogni el is hozza! Sok sikert!
De jó is volt....!
Eltiltotta? Nem hiszem! Nálunk pozitívabb, építő szellemiségű közösséget keresve se találna!

BB nem olyan goromba ám! Már rég el akarta mondani, csak nem tudta, hogyan!
82ekm 15 év olyan hosszú lenne az előélet ki se férne...

Átnézitek azt ha jó meg kell venni... és utána még véletelenül se keresni az előéletet
Csodák nincsenek..