Én a múltkor azt a video-ját kerestem amikor még 2006-2007 környékén tesztelték a ZZR 1400-at a német autópályán és elkaszálta őket a rendőr!
De már sajnos nincs fenn vagy csak én nem találom...
üdv zorro. jaja, ennek a csávónak nagyon elgurult. pont most olvasom, meg nézem ezt az ámokfutását. van vajon hayabusás élménye is?
kerestem, de nem találtam.
áhhhh, ne tervezz győriekkel. valami pénztárca buli ütötte ott fel a fejét.
egy jó csomóan elhagyták, vagy mi. szigorítások, megvonások, szűkítések, csökkentések, minimalizálások vannak
Dehogy(isnem) csak djt akarom piszkalni kitsit
Egyebkent lehet hogy kelleni fog a +2 kerek ki tudja
Kulonben tavasszal gyorben lesz egy eskuvo ott azert el kell fustolni egy hatso gummmit
Ennyire nem jöhettél ki a formából, hogy mindjárt egy komplett motort tartalékolj alkatrésznek ?!?
Ha nem érzed biztosnak, nyugodtan tegyed fel a kitámasztó kerekeket a lányod biciklijéről, nem fogunk ám kinevetni, a biztonságod az első!
De már sajnos nincs fenn vagy csak én nem találom...
Esetleg ha valaki tudja!
kerestem, de nem találtam.
http://youtu.be/bSZCFIwAze0
Ez hayabusa nem kawasaki zx12
egy jó csomóan elhagyták, vagy mi. szigorítások, megvonások, szűkítések, csökkentések, minimalizálások vannak
Egyebkent lehet hogy kelleni fog a +2 kerek ki tudja
Kulonben tavasszal gyorben lesz egy eskuvo ott azert el kell fustolni egy hatso gummmit
Ha nem érzed biztosnak, nyugodtan tegyed fel a kitámasztó kerekeket a lányod biciklijéről, nem fogunk ám kinevetni, a biztonságod az első!
Nekem megvan az utcai solymom de ha majd occoert eladod megvennem a tiedet jo lesz alkatresznek
Eladtad mar a gepet?
De mar visszavettem
Csak nem a tapasztalat beszél belőled?