Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Busások !
Mindenkinek Boldog Karácsonyt !
Nyári Kunmadár,de jó volt....Békés Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag uj Évet kivánok Minden kollegának,és sok BALESETMENTES KM-T a MOTOR NYERGÉBEN
Békés . Boldog, Karácsonyt ! :) (Egyre közelebb a tavasz ! :) )
Boldog karácsonyt busmanok
Solymászok Boldog karácsonyt !
boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden hayabusás motoros társamnak és természetesen azoknak is, akiknek már volt vagy szeretnének hayabusát.
:)
nem tudom.. állítólag finomabbak a gázreakciók és az ABS ezek a különbségek
És akkor kb. most fél másodperccel gyorsabb lett 60-ról 100-ra . De kérdem én, ki az aki ezt az életben észreveszi a tesztelő gépeken kívül!?
Kutyàéknàl.
Kutyàknàl mindkettő van... àllitolag valtoztattak valamit. Hogy nyomatekosabb lett az abs-s alacsony fordulatszam tartomanyban. Finomabb gazreakciok stb.
Nem tudom a kettő közötti különbséget, de biztos van olyan halandó ember aki már próbálta őket egymás után.
Ezek a módosítások bennem mindig kételyeket ébresztenek...
közben a képekből levadásztam 08'
állitólag jobbak mint az elöző két évjárat
Abs-es a Zizid?
Ez még meg maradt! Ha valakit érdekel esetleg! És egy K8 műszer falam van még!
gratulálok nagyon jó lett, remélem ez csak vmi átmeneti hiba, amit gyorsan korrigáltok.
Köszönöm, erre gondoltam én is. Már csak a sima utcai, vagy az utcai-sport között kell választanom
Helló. Én használtam a busában bendixet ferodót és brembót. Mindegyik utcai sport szinteres volt. a ferodó nem volt jó és a tárcsám is megvetemedett.... A bendix nem volt rossz de nekem a gyári tácsákkal a brembó a legjobb.