Persze ám! Mi egy szolid kis ünneplést terveztünk, te meg porig buliznád Győrt! Meg abból kiindulva, hogy milyen beavató feladatokat eszeltél ki a busa találkozóra, bele se merek gondolni, a lagzira milyen feladatokat eszelnél ki!
Ötlet: A dobok elé kellene egy állítható irányváltó, amivel a gáz útját lehetne módosítani, így irányítani lehetne, hogy mikor melyik dobon/dobokon jöjjön ki a gáz. Az irányváltót egy kis PLC-vel vagy LOGO-val megvezérelni, hogy automatán kapcsolgassa a különböző dobok között a gáz irányát. A dobokból kiszedni a gyári fojtást és különböző hangúra behangolni őket. Ezután még a boci-boci tarkát is elpöfögi neked a lámpánál várva!
Nézd! Én mindent újonnan veszek! Azt, hogy Vég Jana vagy bárki hozza be az Országba az ugyan annyiba kerül! A munka amit végez vele az nem olcsó, de nézd meg azokat a motorokat amiket ő csinál! Pl: Orbán Joci, Fekete Feri én, stb! Ott vannak a toppon! Na de a reklámot félre téve Web tengelyek és ez az a fajta ami egy darabból van öntve kovácsolt vas! 250 pénz neked! Ma 220 pénzért nem adtam!
vidi . alighanem a lepke utolsó fellépése volt. kár érte, még sokra vihette volna .
hollo jót röhögtem. pl.lehetne, amikor badacsonytomajon a téren jött az elégedett parkolóőr és elkezdte számolni a motorokat. 1,2,3,4 őőőő 18, akkor az 180.000 ft fiúk.
Eladó első teleszkóppár, Hayabusa első szériáihoz való. Sérülésmentes állapotban, kisebb használati nyomoktól eltekintve hibátlan. szimeringek nem eresztenek, krómszár karcolásoktól, beverődésektől mentes. Irányár 55 ezer ft. Érd. 70 2060339 telefonszámon vag az istvanpaizs@tvn.hu imélcímen.
Annyiért had porosodjon ott! Gondolkodom, hogy kicserélem a vez tengelyeket is! Ha érdekel esetlek most épp kint is van! Egyel nagyobbat szeretnék! Ezt már kinőttem!
Persze ám! Mi egy szolid kis ünneplést terveztünk, te meg porig buliznád Győrt! Meg abból kiindulva, hogy milyen beavató feladatokat eszeltél ki a busa találkozóra, bele se merek gondolni, a lagzira milyen feladatokat eszelnél ki!
bár 15 év aktív házassági szolgálat után inkább a gyászindulót javaslom megkomponálni
De akkor a nászindulót kéne megkomponálni rajta!
Ezután, lehet hogy párom még egyszer átgondolná azt az "igent"!
http://youtu.be/q1Pnae1AkQU
Ne aruld el a projektemet
Hollo
Ez egy nagyon jo otlet ha gondolod segitek osszehozni megcsinaljuk neked naszajandeknak
De lehet inkabb a gabitol kunyeralok valamit mert az a motor valahogy jobban hasitott mindegyiknel
hollo jót röhögtem. pl.lehetne, amikor badacsonytomajon a téren jött az elégedett parkolóőr és elkezdte számolni a motorokat. 1,2,3,4 őőőő 18, akkor az 180.000 ft fiúk.