Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es teljesen jo ez a plexi? 1 bubis vagy 2? En vettem egy ilyet azt mondta ra a kinai 2 bubis de megjott kinabol es hát ooo inkabb 1.
Mikortol huz be rad vagy az utasodra?
Hogy elbizonytalanítsalak egy kis videó, : Hayabusa
184cm vagyok
Szia
Milyen magas vagy tomi?
Sziasztok! Kapott a "Ragadozó" új plexit a jobb szélvédelem érdekében! Szerencsére ma jó idő volt és le tudtam tesztelni és jó a végeredmény.
Jó estét.
Köszi a sok tanácsot,és az érdekes gondolatokat.
Lehet Honda után,maradok a Hondán inkább,de hajlok a másik fele is.Bár akkor csak K8 utáni Busát.

Kösz mindenkinek!
No forgiveness no mercy
Szia.. nekem volt karbis es van injektoros xx-em. Volt elso generacios busam is. Az xx gyengebb es lassabb is.. a bokkjuk etalon. Nincsenek szethullo valtok sem semmifele hengerfej bajai se semmi. Ha erzekeny vagy a finom szerkezetre a honda jobb valasztas. En is vennék még hayabusàt... de csakis a masodik generàciost az xx helyett. Az enyém 2007-es. Makulatlan előélettel összes szerviz számlaival vezetett szervizkonyvesm.. koltsegmentes.. ha erdekel eladõ lehet. Nem hirdetem.. a hayabusa tulajoktõl pedig elnezest kerek.. ha netàn ....
Üdv Teso!Tudom persze,csak borzolom a kedélyeket! /Az 1, gen.-nál azért jobb a Zizi /Motorozás nincs,szezonvégi nagyszervizben van a "kicsike",olaj,gyertya,légszűrő,teloszimering,injektorszinkron stb...,teljes átvizsg.
csak a Hayabusa nemkérdés
Szia
Vásárlás előtt én is ugyan ebben a dilemmában voltam !
Sokat olvasgattam mindkét fórumot !Beszélgettem motoros ismerőseimmel !
És volt szerencsém kipróbálni mindkét típust !Nem mondhatom azt se hogy kényelmeseb lett volna az xx persze szerintem ez a magasságtól is függ !Ahogy már előttem írta DJ a fék kicsit alul van tervezve de jó fékpofával orvosolható és megszokható! Az xx dual fékrendszerű azt is szokni kell !Ami nekem furcsa volt amiket néztem xx-et mindegyik jobb oldalára dőlt el csúszásnyom nem volt látható sehol de a sérülések igen.Pontos választ persze sose kaptam még akkor se amikor közöltem hogy nem érdekel a motor de kíváncsi lennék hogy keletkezet pl: oldalidomon kifelé dudorodó horpadás !
Végül nekem egyszerű volt dönteni szerelem első látásra Ami azóta is tart és nem bántam meg egy pillanatra sem a döntésem !
Neked pedig sok sikert a választásodhoz
igaza van bartokatosz mesternek a cbr 1000rr után a legjobb motor a zx12
és utána a következő fényévnyire tőle ott áll a hayabusa
üdv tesó. volt ma motorozás? és a legjobb a hayabusa. (ezt te is tudod)
Üdv! XX-ből csak injektorosat vegyél,a karbisok már öregek,és 4 db 20éves karburátorral kinlodni nem jo.Hengerfejről egyiknél sem hallottam...A busa joval erősebb és nyomatékosabb,az XX talán kicsit komfortosabb.Én min. 3 embert ismerek aki eladták az XX-et és Busát vettek helyette.De CBR 1000 RR után legjobb motor a ZX 12 R!
Szia köszi az infót !
Ha meggondolom magam és mégis kellene az extra tartozék
ígérem szolok !
Mégis csak te vagy ebbe a profi szakértő
Hello

Kerdes a kovetkezo
Mennyi penzt szansz ra? Ez befolyasolja az evjaratot vagy/es az allapotot. Ha megvan a keret nyugodtan keresd barmelyiket, arra figyelj kitol vasarolsz es milyen allapotu a motor. A regi busanak voltak gyari visszahivasai de nyilvan ezidaig az mar vagy megtortent vagy kiforrta magat a story. Ha az ujabbra fened a fogad bar a kerdesbol a regire asszocialok akkor szinten ne az ar legyen a donto hanem a motor allapota es lenyomozhato eloelete.
De egy mondatban osszefoglalva barmelyiket veszed ha az allapota es szervizmultja rendezett akkor semmelyikkel sem jarsz rosszul.
Az xx nyilvan gyengebb valamivel de talan komfortosabb(gen 1 busa).
A cbr1000rr utan a busa kevesbe konnyed es fordulekony de erobol es nyomatekbol megeszi reggelire a hasonlo koru ezredeseket.
Sok sikert
az igaz, hogy a fék lehetne egy kicsit hatékonyabb is, de jó fékbetétekkel azért harapósabb. egyébként ha már megszoktad, akkor jó lesz. nekem nincs vele bajom. nem nézegetem az xx árakat. azt sem tudom mennyit szánsz a motorra. de ne a legolcsóbbat vedd meg, azonos évjáratban, hasonló futással. amelyik tényleg rendben van, az nem fogja odaadni bagóért.
Értem...Azt tudom hogy a busa az jóval erősebb de a fék viszont jóval gyengébb mint az xx-en és az sem utolsó szempont :)
Na meg persze melyikből könyebb jobb állapotút találni
he he milyen egyre jár az agyunk
üdv. mivel ez egy hayabusa oldal, nem is tudnék mást ajánlani.
el kell döntened mire szeretnéd használni. melyik tetszik jobban.
az xx is jó motor. hengerfejproblémák? bármelyiknél. gazditól függ.
ha jól átnézed és gondos tulajtól veszed és te is az leszel, akkor kevés probléma adódhat a jövőben.
mi itt akik már több éve használjuk, nagy többségünk el sem tudna képzelni már más motort. remélem segítettem.
Ha ezen a fórumon érdeklődsz, akkor a válasz elég egyértelmű. Itt Hayabusa rajongók és tulajok-lovasok vannak!
Helló.

Nagymotor vásárlás előtt állok.
Egyik gondolatom az xx,a másik a Hayabusa.
Hallottam ilyet is,olyat is róluk.
Igaz hogy az xx nek vannak hengerfejbajai?
Melyik az erősebb?
Nehéz döntés,mi a tapasztalat?
Ha most ovisok lennénk "lepke" lehetne a jelem
Vigyázz rendeléskor, a "lepke" nem széria tartozék, ha szólsz elintézhetem ...