ne is puhulj el tesó, csak már egy kicsit óvatosabban a nyelezz.
ha egy kicsit jobb idő lesz elmegyek felétek, mert tök mindegy, hogy itt keringőzök egy-két órát, vagy máshol. valahol félúton talizunk, aztán iszunk egy meleg teát valahol
megvan még. már csak olyan be-felmelegítő jellegű köröket megyek vele.
a motor ne álljon le teljesen, nekem meg ne legyenek kóros elvonási tüneteim.
zoli, egészségedre és szép szövögetést.
Üdv Uraim!Tud a srác az biztos,csak neki az utcai mozorozás kimerül abban hogy sportmotoron tövig huzom a gázt és ha a joisten velem van hazaérek.Ezért is hagyta abba már 5 éve,a BMW-s cikkben benne van.Mi akik tura-sport bálnát veszünk szintén szeretünk száguldozni,de azért értelmesebb keretek között,de ha ugy van kedvem felrakom az asszonyt hátra és elgurulunk 1 nap akár 600-800 km-t is temposan,de joval kényelmesebben mint ha ezresen kellene kucorogni.A teljesen turamotor nekünk kevés lenne teljesítményileg,mert azért néha csak meg kell zavarni a lovakat rendesen....
Inkább ne keress ilyet, mert ha létezik, akkor nagy csalódás lesz.
Olvastam tőle egyszer egy cikket, amiben vhogy szóba került a Busa, és eléggé rossz véleménnyel van róla. Szerinte semmire sem jó. Nem is sportmotor mert nehéz, nem is túra. Ő szerinte vagy vegyél igazi sportmotort ami 600-tól 1000-ig van vagy vegyél igazi túra motort.
Ebben a cikkben is párszor felmerül a Busa és annak tulaja: Dodor véleménye!
Amúgy igen sok igazság van ebben a cikkben! Érdemes végig olvasni.
Én még mai napig nem tudom eldönteni, hogy kedveljem-e vagy azt gondoljam egy nagyképű fasz, DE! szerintem ha már sport motor tesztről van szó, nála hitelesebb ember nem tudja ma bemutatni Mo.-on! Benne van a kellő csibészség, (és én pont erre vagyok kíváncsi) mert vannak olyan motoros újságírók (vagy csak szeretnének azok lenni) akiknek a tesztjeibe bele tudok aludni hiába egy 1000-es sportgép az alany!
aztán meg ha idemerészkedik nem fog örülni, hogy kiadtad titkát. neked annyi