köszi, hogy feltetted a dodor tesztet. nagyon jó. nem semmi ez a gyerek. szoktam nézni a műsorát, de motorozni még nem láttam. a 2. videon lévő útszakaszra szoktam én is kijárni, amikor ahhoz van kedvem. kb 4 km a két körforgalom közt és marha jók a kanyarok. csak a szalagkorlát miatt és a szántőföldekről érkező traktorok miatt figyelni kell. na hát ez őket nem érdekelte. nekem olyan 170 körüliek a kanyarok, neki 2 k felett. eszméletlen. az egyenes az simán viszi a 3 k-t. van amikor 1 órát is ott vagyok oda-vissza
Naaaa
Arra fel se ulnek vazze, szar eleje van gixer1000 hatulja es kb 120 lo, max a yoshi rendszer er rajta vmit
Azt mar felek megjegyezni ha kap egy icipici hatszelet felborul a talicska mert az a tamasz igen furin van rajt
Üdv. Nem tölti fel a gép,magamnak letöltöttem,nem vagyok 1 programozo zseni... Megtalálod a Yamaha fz-fzr forumon nov. 20 22.07 233361-es feltöltés cime hosszu de érdekes, Onroad oldalon lesz a Szállíto cimű irás Dodor teszteli a 2015-ös bmw s 1000 rr-t
Kollega! Nem a motor tipusa meg a pénztárca vastagsága számít hanem az EMBER!,és a MOTOROZÁS élménye!Vehetnék Busát / az 1. gen semmivel nem jobb mint a 12-es!/is de az árkülönbözetet Én inkább ELMOTOROZOM!hisz ez a lényeg.
Tolni szoktad?