Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a bontók azért jól ellátottak Busa alkatrészekkel, amiért általában több a sportmotor/nagy teljesítményű motor a bontóban, mint pl túra BMW! Többnyire más a használás módja! Szerintem !

De édes mindegy! Vedd azt amelyik tetszik, vagy amelyikből találsz jó állapotút, ellenőrizhető előélettel!
Bár merre is kutakodok,népitélet,ilyen olyan fórumok......
Sokfele visszaköszön az hogy a busák hengerfejesek,és váltóösszedőlősek szeretnek lenni.
Valamint bontókban is tele vannak alkatrészekkel hozzájuk.pfffff.

Ez rémesen hangzik,bár a legendája tettszik
Az szep..lehet szethajtottad, olaj tescos stb stb
Rendben majd ha megesszuk vegre azt a hekket
müködött... a gyári blokk hajtókar csésze csavarfeje leszakadt és elszabadult. blokk KO jött egy rossz váltos blokk és a kettőből lett egy ..
Én így vettem de elfelejtette az első tulaj közölni... cifra történet
hát még a folytatás..
de nem itt
Mennyire volt gondja tibi? Csak kerdem mert az enyem is volt oldal simogatva picit de ocsobb is volt ezert is
Csak vacsoraaa?
Elozo eletemben szakacs es cukraszmester voltam ha gondolod szivesen csinalok valami egyedit nektek
Jo lesz neked az xx tul eros volt a busa
áhhhh, jobb szeretek szerelgetni . unalmas lenne csak láncot fújogatni, meg olajat cserélgetni
mit lehet ehhez még hozzáfűzni?
Nálad a pont
DJ-vel már a kérdésénél levettük, hogy csak érdeklődik, de már tulajdonképpen el is döntötte, hogy mit vesz. Ha valaki megálmodja, és elszánja magát, hogy neki HAYABUSA kell, annak meg se fordul a fejében más... ( remélem egyetértetek )
A másik , nem ritka dolog, hogy más fórumokon, és főleg olyanok akik még közel se mertek lépni a Hayabusához, megmagyarázzák, hogy miért nem jó, mi minden rossz rajta.
Én is osztom azok véleményét, akik azt mondják, érzelemből választunk motort . Meglátod, beleszeretsz, és aztán, ha megkapod , elvesztél, rabul ejt örökre !
nemrég ismét fent volt a régi busám a hahun... ekkor ora szerint 84ekm-rel persze a szokásos meseszép előélet stb...

persze ki tudja mi történt vele az elmult 35e km alatt.. de már ekkor két blokkból volt összerakva az első tulajnál már

"sérülésmentes" mi? már én is jobbnak láttam eladni ez majdnem öt éve volt
nem is szabad lefelé menni

egyébként nem vagyok Honda fan..
csak az xx-től vagyok elvakult

Viszont ha cserélnék, semmikép sem VFR-t vennék.. inkább zizit vagy busát.. Kicsit izmosabbat
Olyan sok szívás és széria hiba után nem kéne! Szerintem inkább vegyél Ducatit vagy Apriliát. Biztos szeretnél egyszer végre egy megbízható motort is birtokolni!
Egyetértek, szerintem a Busa kérdés inkább csak költői volt nála! Vegye azt ami tetszik neki, ő dolga.

Ma vettem át a futártól a meghívókat, ez kipipálva. Már csak az ültető kártyák hiányoznak, meg a gyűrűk. Minden más lefoglalva, elintézve.
Nem lesz lagzi, csak egy vacsora, az is szűk családi és baráti körben. Így sajnos nem láthatom, ahogy bravúros trükköket adsz elő a titokzatos motoroddal.
te, most akkor hayabusát vegyek? már megint?
Jo nagyjabol de ahogy milka mestert olvasom soha nem vennek xxet ehhez kepest a busa hibatlan gep s adjuk hozza erobol sose fogy el
Nincs miért BB
Az újhoz képest biztos így van
Nem is egy kategória a 150 és a 200 le. felesleges hasonlitgatni

Meg aztán mindegy is mit mondasz ...
Ettől nekem még jó motorom van
A kerdezo kollega teljesen bizonytalan volt s ahogy olvasom az xx forumon lathatoan konnyeden fordult az xx fele. Hayabusat olyan vegyen aki tudja mit akar es mit kap ezert cserebe xx a busahoz kepest gyerekbicikli bocs tibi de ez van
Hollo mester hogy haladnak az eskuvo szervezes dolgai? Nem kaptam meg a meghivomat
Uraim, nagyon haragszom az itteni társaságra!

Az XX fórumban kell megtudnom, hogy a "váltóprobléma az ilyen szokásos dolog a busánál" ?!

Ez megbocsájthatatlan!
Hosszabb távra már el sem merek indulni vele jövőre!
Majd meglátom később, ez hogy vállik be,ha nem akkor lehet hogy úgy lessz...
En is 192cm 105kg azert kerdeztem. Nekem es a butoros kolleganak is bevalt a zero gravity touring plexije..nem szep cserebe hibatlan 240ig egyenes hattal ulok rajt. Kiprobaltam mar mindrn szart mra dupla bubis, puig stb. Ezek sem rosszak de 160-180 felett mind hasalos nekem.
Ha nem valik be neked vagy sokat mesz temposan lehet muszaj lesz aldozni a szepsegbol..meglatod
Hogy teljesen jó-e? Hát.. a gyáritol sokkal jobb. Az a baj hogy nem vagyok egy kis növésü.. a válamat egy kicsit még így is vágja a szél. Utast most nem vittem,igy nincs tapasztalat. Amúgy 1 bubis, úgy is vettem.
egyébként mondhat bárki bármit... ki kell próbálni és amelyik tetszik azt kell megvenni
Ez a feher ez gyonyoru..de a bordo is patent