Szerintem a bontók azért jól ellátottak Busa alkatrészekkel, amiért általában több a sportmotor/nagy teljesítményű motor a bontóban, mint pl túra BMW! Többnyire más a használás módja! Szerintem !
De édes mindegy! Vedd azt amelyik tetszik, vagy amelyikből találsz jó állapotút, ellenőrizhető előélettel!
Bár merre is kutakodok,népitélet,ilyen olyan fórumok......
Sokfele visszaköszön az hogy a busák hengerfejesek,és váltóösszedőlősek szeretnek lenni.
Valamint bontókban is tele vannak alkatrészekkel hozzájuk.pfffff.
müködött... a gyári blokk hajtókar csésze csavarfeje leszakadt és elszabadult. blokk KO jött egy rossz váltos blokk és a kettőből lett egy ..
Én így vettem de elfelejtette az első tulaj közölni... cifra történet
hát még a folytatás..
de nem itt
DJ-vel már a kérdésénél levettük, hogy csak érdeklődik, de már tulajdonképpen el is döntötte, hogy mit vesz. Ha valaki megálmodja, és elszánja magát, hogy neki HAYABUSA kell, annak meg se fordul a fejében más... ( remélem egyetértetek )
A másik , nem ritka dolog, hogy más fórumokon, és főleg olyanok akik még közel se mertek lépni a Hayabusához, megmagyarázzák, hogy miért nem jó, mi minden rossz rajta.
Én is osztom azok véleményét, akik azt mondják, érzelemből választunk motort . Meglátod, beleszeretsz, és aztán, ha megkapod , elvesztél, rabul ejt örökre !
Olyan sok szívás és széria hiba után nem kéne! Szerintem inkább vegyél Ducatit vagy Apriliát. Biztos szeretnél egyszer végre egy megbízható motort is birtokolni!
Egyetértek, szerintem a Busa kérdés inkább csak költői volt nála! Vegye azt ami tetszik neki, ő dolga.
Ma vettem át a futártól a meghívókat, ez kipipálva. Már csak az ültető kártyák hiányoznak, meg a gyűrűk. Minden más lefoglalva, elintézve.
Nem lesz lagzi, csak egy vacsora, az is szűk családi és baráti körben. Így sajnos nem láthatom, ahogy bravúros trükköket adsz elő a titokzatos motoroddal.
A kerdezo kollega teljesen bizonytalan volt s ahogy olvasom az xx forumon lathatoan konnyeden fordult az xx fele. Hayabusat olyan vegyen aki tudja mit akar es mit kap ezert cserebe xx a busahoz kepest gyerekbicikli bocs tibi de ez van
Hollo mester hogy haladnak az eskuvo szervezes dolgai? Nem kaptam meg a meghivomat
En is 192cm 105kg azert kerdeztem. Nekem es a butoros kolleganak is bevalt a zero gravity touring plexije..nem szep cserebe hibatlan 240ig egyenes hattal ulok rajt. Kiprobaltam mar mindrn szart mra dupla bubis, puig stb. Ezek sem rosszak de 160-180 felett mind hasalos nekem.
Ha nem valik be neked vagy sokat mesz temposan lehet muszaj lesz aldozni a szepsegbol..meglatod
Hogy teljesen jó-e? Hát.. a gyáritol sokkal jobb. Az a baj hogy nem vagyok egy kis növésü.. a válamat egy kicsit még így is vágja a szél. Utast most nem vittem,igy nincs tapasztalat. Amúgy 1 bubis, úgy is vettem.
De édes mindegy! Vedd azt amelyik tetszik, vagy amelyikből találsz jó állapotút, ellenőrizhető előélettel!