Sj 4000 wifi , árbarát megoldás a látható minőségben. Megjárta a balkáni országokat esőben napsütésben, poros utakon tette a dolgát. Jó minőségű class 10 kell bele . ( Most samsung 32 Gb ) Akku talán gyenge Kb 2-2.5 ó. Nincs viszonyításom, de lehet pót akkut cserélni pillanatok alatt . Ebay 16 pénz. Eccer majdnem elhagytam, de a biztosági drót megfogta (297 !) Kapott egy kis csavart az öntapadó mellé ...
GoPro Hero2 kamerám van 32 Gb Kingston SD class 10 kártyával . A könnyebb utómunka miatt 1280 x 720 felbontásban veszem a nyers anyagot. A kész videók Mpeg4-be HD be konvertálódnak. SJCAM-ot nem ismerem annyira, de az olvasottak alapján a legújabb, az SJ 5000 a legnagyobb tudású, az SJ-k közt . A mostani videó vége, és az előző, "Sólymokkal a Balaton körül- Ráadás" filmet Feti motoros barátunk vette fel, ha nem tévedek, SJ 4000 kamerával. Üdv.
áh, ez semmi. ha zoli még odaszkennelt volna mögém, mellém, elém, vagy alám egy alighasznált kreol bikinist, na az már valami lenne. na így sem gyenge a történet
Szia jó a vidi
Meg szeretném kérdezni milyen kamerát használsz ?
meg milyen típusú kártyát ? SJ cam-ot nézegetek de nem nagyon tudok dönteni !
SJCAM SJ 4000 WiFi
SJCAM SJ 4000 Plus WiFi
SJCAM SJ 5000 WiFi
segitségedet előre köszönöm
Egyszer egy baratom azt mondta ha a pasik elkezdenek beszelgetni egymassal es 5 percen belul nem merul fel a motor, sex vagy focitema akkor azok minden bizonnyal buzik
Ugy latszik ez a szabaly hollokra nem vonatkozik
Csak lepke nélkül szeretném !
Ha esetleg kérdésem lenne facebook-on kereslek !
Csak azt sajnálom, hogy eddig keveset lehettem veletek, és nincs sok nyers anyagom...
Meg szeretném kérdezni milyen kamerát használsz ?
meg milyen típusú kártyát ? SJ cam-ot nézegetek de nem nagyon tudok dönteni !
SJCAM SJ 4000 WiFi
SJCAM SJ 4000 Plus WiFi
SJCAM SJ 5000 WiFi
segitségedet előre köszönöm
kész lettem
harmadszorra, csak sikerül
Dj védjél meg! Neked írtam, hogy euroringen veretünk! Remélem, hogy még az 5 percben benne volt!
Ugy latszik ez a szabaly hollokra nem vonatkozik
Igaz holloja valogatja