Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom unatkozol ! Köszi ! Kár a lepkéért ... már csak odahaza vettem le a potya utast !

5:30-tól kicsit fura a kép!

DVD extrák és a bakik mikor jönnek?
Sebaj 2kiloert atveszem de csak hogy rajtad segitsek s a testedet sem kerem mellé
És itt is :YouTube
Legalább 8 hónapja itt nyomatom! Valamiért kimaradt ez neked!
3hete lett kesz a komplett fenyezesem..kicsit hamarabb szolhattal volna hejjj. De van az a penz amennyiert atveszem
Jozsikam a renitensnek azert van 5 kocsija kozte egy evo lancer mert jo uzletember
Koszonom annyiert nem raktarozom el
És még meg van a 2013 as teljes idom szett is! Lámpákkal irányjelzőkkel mindennek eladó! Nálad elfér a polcon úgy is szeretsz raktározni!
150 pénz lenne az ára! A dobot tavaly vettem Takács Ágostontól 137 pénzért! 285 km van benne! Ez a rendszer ajándék árba van neked! És a testem az nem eladó!
volt 5 évvel ezelőtt egy eladó hasonló rendszerem, felraktam ide hirdetni 110ért. jött az emailcímemre egy írás: 60 ezer
se hello se puszi se pá se egyéb szöveg, egy pár percig eltartott mire rájöttem nem a testemet kívánja megkapni ezért az összegért hanem a kipufogóra ír.. azóta is kedvelem a fickót
szóval mennyi lenne az az összeg amiért megválnál tőle (nem a testi adottságaidra gondolok )
Tartalékba ennyi pénzt nem szab tárolni! A Titánt el is vitték fél órája! Még a rozsdamentes meg van! Még!
Akkor vigyek, en ugyis csak tartalekba vennem
Rozsdamentes 4.1! A Titán 4.1! Bodis mind kettő!
Melyiket csomagolhatom? Bár már jelentkező van mind kettőre de a gyorsabbaké a szerencse!
Hi jozsikam
A rendszer titan vagy sima rozsdamentes?
Akadt még néhány felesleges holmim ha esetleg érdekel valakit! K8 Első, hátsó kerék, Bódis kipufogó rendszer, gyári futómű, hátsó villa, oldal idomszett jobb, bal fekete gyári 2013 as! ! !
a vasárnap nekem nem jó. holnap 2-től ráérek. de csak egy laza csapatásra. ha van kedved gyere errefelé, aztán üvegtigris vagy mittomén....
Áááá! Télen is kell gurulni néha 1 kicsit Teso! Vasárnapra 20 fokot josolnak ,ha lesz 15 már indulunk is....
Köszönöm mindenkinek a PropTech-es infót!

Ajaj
Üdv Fanok! Lenne egy STARLANE váltóelektronikám eladó tokkal vonóval 90 pénzért! Nekem már nem lesz rá szükségem!
Úgy lessz!
Szia!Keresd a Csundit.Ő segíteni fog.Tel:0630 /2670336
üdv a csúcsragadozók közt. télen rendbe teteted, aztán tavasszal kezdődhet a széles vigyorral való suhanás.
szia
ha jól tudom kettévált a szerviz az elektronikai résztől, padolástól, csunderliktól, ha az kell az a régi helyen. a szerviz rész kicsit odébb lett megoldva. a Sziki csinálta régen a tuningoldalt főleg, a Balázs a napi szerelést, de átfedték sokszor egymás területét, így szerintem mindegy.
remélem sokat segítettem