150 pénz lenne az ára! A dobot tavaly vettem Takács Ágostontól 137 pénzért! 285 km van benne! Ez a rendszer ajándék árba van neked! És a testem az nem eladó!
volt 5 évvel ezelőtt egy eladó hasonló rendszerem, felraktam ide hirdetni 110ért. jött az emailcímemre egy írás: 60 ezer
se hello se puszi se pá se egyéb szöveg, egy pár percig eltartott mire rájöttem nem a testemet kívánja megkapni ezért az összegért hanem a kipufogóra ír.. azóta is kedvelem a fickót
szóval mennyi lenne az az összeg amiért megválnál tőle (nem a testi adottságaidra gondolok )
Akadt még néhány felesleges holmim ha esetleg érdekel valakit! K8 Első, hátsó kerék, Bódis kipufogó rendszer, gyári futómű, hátsó villa, oldal idomszett jobb, bal fekete gyári 2013 as! ! !
szia
ha jól tudom kettévált a szerviz az elektronikai résztől, padolástól, csunderliktól, ha az kell az a régi helyen. a szerviz rész kicsit odébb lett megoldva. a Sziki csinálta régen a tuningoldalt főleg, a Balázs a napi szerelést, de átfedték sokszor egymás területét, így szerintem mindegy.
remélem sokat segítettem
5:30-tól kicsit fura a kép!
DVD extrák és a bakik mikor jönnek?
Koszonom annyiert nem raktarozom el
se hello se puszi se pá se egyéb szöveg, egy pár percig eltartott mire rájöttem nem a testemet kívánja megkapni ezért az összegért hanem a kipufogóra ír.. azóta is kedvelem a fickót
szóval mennyi lenne az az összeg amiért megválnál tőle (nem a testi adottságaidra gondolok )
Melyiket csomagolhatom? Bár már jelentkező van mind kettőre de a gyorsabbaké a szerencse!
A rendszer titan vagy sima rozsdamentes?
Ajaj
ha jól tudom kettévált a szerviz az elektronikai résztől, padolástól, csunderliktól, ha az kell az a régi helyen. a szerviz rész kicsit odébb lett megoldva. a Sziki csinálta régen a tuningoldalt főleg, a Balázs a napi szerelést, de átfedték sokszor egymás területét, így szerintem mindegy.
remélem sokat segítettem