Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgylegyen

Bár az asszonka igen otthonosan mozog a konyhában, de majd Euroringen lemozogjuk a fölös kalóriákat.
a mi hollonk sportosabb. majd 15 év elégedett házasság után kb így néz ki
mindkettőnek csöcse van , ezek dagadt hollók

Sérültek vagytok!
A rövidzárlatkor kiderül!
ez fasza kép de melyik ebből a hollo kolléga és melyik az asszonykája
egyetértek tőlem mehet
hiába, van még mit tanulnom. én meg idáig mindig azt a hülye whiskis palackot ölelgettem. fujjjjj. a szelepet leteszteljük előtte, mert nem pazarlunk. próbafújatást kell elvégezni
már csak le kell szervezned az esküvőt holloéknál. motorral megyünk és a palackokat megtévesztésként nitro segédeszközként álcázzuk, persze kamu bekötéssel. szerintem így jó lesz
Nem ugy vooooolt hejj latszik nincs gyakorlatod
Lufiba engedtuk s onnan a szajunkba hejjj
Gondolj bele azon kivul hogy kemeny a palack szaja es hideg mi van ha a szelep elromlik..s 3 s alatt telefujja izmos tested
annyit elárulok az utolsó esküvőn amin voltam elkortyoltunk egy palack heliumot(a lufikra nem jutott)

namármost. a heliumos palacknak marha kemény a szája. akárhogyanis szorongatod, nem akar megpuhulni a nyüves. a sokadik kortyolgatás után fennáll a veszélye, hogy kiüti a fogat, vagy megcsorbítja. ez többféle szempontból sem előnyös. adott a lufi, mely puha szájjal bír. őt kellene csatlakoztatni, majd megitatni vele a heliumot. aztán ki ki ízlése szerint színt választ, aztán...... persze ez csak fantázia.
De most mar muszaj elmondanod hatha tanulok valamit ily oregen
ahhhh, csak fantáziáltam. nem is kell túlragozni
Ki tudja lehet az vagyok

Te Dj ezt a puhabb szaju lufi dolgot nem vágom de lehet nem is kell ertenem
azt megnézném én is. mindenesetre lufit vinnék. annak puhább a szája

Maszekban lehetnél ceremónia mester vagy vőfély !
Irigykedjetek csak vazze 12 evesen csurgott a nyalam egy ilyen gep utan
Hangutanzo versenyt rendeztunk mikor kezdett leulni a buli
de durva . és mi lett a vége?
nem vagyok egy bulizós fajta kinőttem belőle
viszont ha hajnal 3kor a lagzi asztalnál ülsz és unalmasan kortyolod a maradék páleszt jusson eszedbe lehetett volna durvább buli is ha rám bízod
annyit elárulok az utolsó esküvőn amin voltam elkortyoltunk egy palack heliumot (a lufikra nem jutott )
Mindegy mit szerkeszt Kawa csak lássunk alatta valami kétkerekűt,Én már nem bánom ha seg. mot is...
jajjjj nekünk