Az olajat szerintem nem eszi, motorja nem csörög, váltója futóműve jó. Az alapjárat nem igazán tetszik, ritkán előfordul pl: ha megállok üresben megemelkedik az alapjárat 1500-1600 környékére utánna visszaáll ezen kívül semmi.
Szia
Sajnos a motort nem ismerem de az elottem szolokkal ertek egyet. Szervizeld le, osszes folyadek csere, gyertya, meress kompressziot, lancok ellenorzese stb. Nagy baj nem lehet ezek utan
Sok sikert hozza es nyugodt temperamentumot
Hát jó azt így utólag megtudni?
Jön a tél.. Cserélj gyertyát, méress kompressziót szelephézag állítás.. szinkron.. ezek majd árulkodhatnak.. ha valós a km és feltételezzük a legjobbakat az előző tulajdonosokról akkor is aktuális 72 -nél a leirtak..
Így bizonytalan előéletnél én ezzel kezdeném..
Figyi, ha az olajat nem eszi, a blokk nem csörög-zörög, hűtőfolyadék nem fogy, motor harap rendesen és az egyenes futása is jó, akkor sok gond nem lehet vele. Normális karbantartással, bemelegítéssel ezek a motorok elpusztíthatatlanok.
Ha vmelyikben nem vagy biztos, akkor vidd el egy jó szerelőhöz, ő hamar kiszúrja, ha vmi nem jó!
Sziasztok Márkatársak! A segítségeteket kérném! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nem régen hozzám került egy 2005-ös fekete hayabusa és színte semmit sem tudok az előző életéröl. Úgy tudom BP.-i a motor, ha valaki netán ismerte előzőleg a gépet és tud róla bármilyen infót azt örömmel fogadom. Akitöl vettem az ugyanúgy alig tudott róla valamit mert csak 1 hónapig volt nála. Papirjai rendben vannak,elvileg kapott új kuplungot,vezérmű láncot ,olajat. Elvileg 67e km van benne jelenleg . A motor külsőleg rendben van korának megfelelően,igaz a festése már nem a gyári,de szép. Eddig mentem vele kb 1000km-t hibát nem tapasztaltam, de egy kicsit azért aggódom hogy milyen állapotban lehet belülröl,hogy volt karbantartva,szervízelve,használva stb.. . Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! De rég jártam itt! Remélem mindenki jól van!
Ha valakit érdekel eladó a 2008-as busám. Szinte alig használtam, szalon állapotú, 12800 Km(!) Új Bridgestone S20 gumikkal
Yoshimura R77 csövekkel. Ár: 2.3 Mio Ft. Érdeklődni: 06305020073 (hétköznapokon csak 15-órától vagyok elérhető)
A Prop-Tech szervizben melyik szerelőt ajánljátok?