Szerintem ez gyári tartó, mert a Hepco&Becker oldalán is pontosan így néz ki! Ráadásul a tartóra zárható a doboz, amit már házilag nehezebb lenne reprodukálni!
Szia!
Igen, én tettem fel! Hepco&Becker Journey TC42 az oldal dobozok, a Top dobozom Shad.
De a tartóját nem nevezném túl esztétikusnak, főleg a Hepco&Becker Top Case doboztartója rusnya, bár ez ízlés kérdése...! link Itt is hirdetnek az oldalon
Szia nekem ilyen az oldalsó doboz tartó konzolom !
Pilisvörösváron készíti egy srác,igényes munka nagyon masszív !
És nagyon pontosan van méretezve monokey rendszerű tehát a Givi vagy a Kappa doboz azonnal felrakható ! Hátsó tartót is készít ! remélem a képeken látszani fog.
Ha tetszik írj megkeresem a tel számát !
És ami még fontos nem horror áron adja
Hali! Már nem tudom ki tette fel a képet ( talán MIAMANÓ?! ) januárban.
Ismerősöm szeretne szép dobozokat, konzollal oldalra a Busára. Kérek egy kis segítséget !
Retrorider :::::
Bocs hogy csak most valaszolok,de itt -( Egerben )- sem volt jo idö.
Egyébként sokat járunk a Tátrába, ha van kedved hozzá szivesen szolok.
Ez már csak jövöre lessz aktuális,mert az idö "kicsit " őszies.
Üdv.
Sziasztok! Azt hiszem az én 2007-es Busámról volt szó. Mióta nálam van a motor, így működött. Nyáron voltam Bogláron a fullgas-nál átnézetni a mocit. Ott azt mondták így normális, hogy ha behúzom a kuplungot emelkedik az alapjárat, mert könnyíti a motor terhelését. Egyébként logikusnak tünt. Fórum olvasása után felhívtam egy szakit akinek elmondtam hogy 1250-ről 1400-ra emelkedik a fordulat behúzott kuplungnál. Válasza a következő volt! Állítsd 1000-re, és már kész is. Megtörtént, és már nem emeli a fordulatot kuplung behúzásra! Ennyit a márkaszervizről!
Helló!hát röviden csak kicsit elbambultam megállt előttem egy autó aki ballra szeretett volna befordulni és szemböl jöttek mire én észrevettem hogy áll a kocsi az út közepén már féktávon belül voltam jobbra nem mertem elkerülni ugye mert onnan érekző autót várta a bekanyarodáshoz neki nem akartam nemmi igy probáltam elkerülni jobbra de sajnos a vállammal elértem a kocsi oldalát és igy egy hídnak csapódott a motor én meg egy villanyoszlopnak!kb 60 70 km/h ás sebességnél történt az eset!
Nekem is 2007-es van, de én ilyet nem tapasztaltam, hogy a kuplung bármilyen hatással lenne az alapjárati fordulatra. Szerintem mielőtt megvennéd, mond a tulajnak, hogy vigyétek el egy szervizbe átnézetni. Ha nincs titkolni valója, akkor nem fog problémázni, ha meg rejteget vmit akkor az úgyis kiderül a szervizben.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Hayabusa megvételében gondolkozom meg is lenne az új társ de olyan problémám van hogy abszolút nem ismerem ezt a típust! A motor amit néztem alapjáraton behúzott kuplungnál megemeli az alapjáratot ha kiengedem visszaáll! Az eladó szerint ezek ilyenek! 2007-es a motor ha ez számít valamit! Kérem ha valaki tud ebben segíteni írjon! Előre is köszönöm! Sziasztok! András
Igen, én tettem fel! Hepco&Becker Journey TC42 az oldal dobozok, a Top dobozom Shad.
De a tartóját nem nevezném túl esztétikusnak, főleg a Hepco&Becker Top Case doboztartója rusnya, bár ez ízlés kérdése...!
link
Itt is hirdetnek az oldalon
Pilisvörösváron készíti egy srác,igényes munka nagyon masszív !
És nagyon pontosan van méretezve monokey rendszerű tehát a Givi vagy a Kappa doboz azonnal felrakható ! Hátsó tartót is készít ! remélem a képeken látszani fog.
Ha tetszik írj megkeresem a tel számát !
És ami még fontos nem horror áron adja
Ismerősöm szeretne szép dobozokat, konzollal oldalra a Busára. Kérek egy kis segítséget !
Bocs hogy csak most valaszolok,de itt -( Egerben )- sem volt jo idö.
Egyébként sokat járunk a Tátrába, ha van kedved hozzá szivesen szolok.
Ez már csak jövöre lessz aktuális,mert az idö "kicsit " őszies.
Üdv.
A fő az, hogy megúsztad!
Ezért is veszélyesek az út szélén a miniszoknyák, az ember hajlamos elbambulni kicsit!
Mi történt, ha meg szabad kérdezni?
Baleset!
Nekem is 2007-es van, de én ilyet nem tapasztaltam, hogy a kuplung bármilyen hatással lenne az alapjárati fordulatra. Szerintem mielőtt megvennéd, mond a tulajnak, hogy vigyétek el egy szervizbe átnézetni. Ha nincs titkolni valója, akkor nem fog problémázni, ha meg rejteget vmit akkor az úgyis kiderül a szervizben.