Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, mi történt Csesznek-nél.? Fehér Hayabusa! Tud valaki valamit?
Hát nagyon kíváncsi leszek mi lesz a végeredmény!
Nezd a kawa 1441 korul van. En ugy gondolom ha a cc noveles iranyaba nyomul a hayabusa akkor 1497-1502 kozottire taksalnam..de az igazi brutal hardcore az lenne ha 1507 cc+kisturbo s kb 255-260 lenne fotengelyen..
Aztán a végén kiderül, hogy 1451 lesz! :-)
Azert egy jo 1500sel lenyomhatnad az osszes girnyot seperc alatt
Hát.....! Ha lesz belőle én biztosan beszerzek egyet! Kunmadárra már mehetnék azzal! Mondjuk közönség kategóriába hiszen gyári!
Hayabusablack, ha mennétek vasárnap is, az érdekelne, hova menjek és hányra? Ma köd volt és öt fokra ébredtem, meg netem sem volt, nem tudtam rádírni, holnap a GP után el tudnék menni.
Most már biztos, hogy kivárom!
de jobban belegondolva lehet részvényei vannak tegnap óta a suzukinál...
várd ki az új busát hátha tényleg 1500cc lesz és iszonyat
Ugye!
De ez a tegnap esti hír feldobta a napomat!
Már nem is akarok 12-es kawát venni! Pedig az asszony nagyon szeretné, mert rohadt mód kényelmes!
Szerintem jozsinak csinaljak az elso teszt peldanyt még iden
Retro::::
Gyere el hozzám,,,,mi megyünk mind a 2 nap ?
Hali mindenkinek! Jól értem, hétvégén lesz valami guriga? Csatlakoznék ha lehetne Dunaharasztiról.
Bárcsak úgy lenne...
De szerintem Józsi már leelőlegezte Japánban!
ha neked lesz először sárga leszek az iricccségtől
Már alig várom az új busát!
meglátjuk bartokatosz azon vagyok
de lacháza nem érdekes inkább kunmadár
A totalbike-on olvastam,valami 1500-as tanulmánymotorral készítik elő az uj Busa érkezését,vagy az lesz az uj busa,nagy a titkolózás...
Ott leszünk Barátom!
Én nem tudom 12 ezret tettem bele a Kawába de csak olajat,gumit,láncot cseréltem,még az olajat sem kell utántölteni /lekopogom.../ 100 szónak is 1 a vége vegyél annyi alkatrészt meg bizbaszt amennyit akarsz,de tavasszal az első gyorsulásin Laczházán tessék megjelenni műküdőképes MOTORKERÉKPÁRRAL! olyannal ami önerejéből tud menni 40 km/h felett!/nem 4 kereke van,és nem lábbal hajtják!/

volt régen egy mondás: kawasaki maga szaki? s mindez azért mert folyton szerelni kellett
Mi akik MOTORRAL! /és olyannal amelyikhez nem kell lépten-nyomon alkatrészt venni/, járunk kelünk nyugodtak és kiegyensulyozottak vagyunk.
ez komoly, vagy csak vmi karikatúra?
tesó, én nem tudok menni. nektek szép időt és napot