Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VFR-ről van infód?
Haver ilyet keres, a Bubum meg lehet eladó lenne.

Busám: Fekete, 2007-es, 23.000km kb, 2. tulaj, sérülésmentes, Yoshi+gyári dobok, tankbőr, Doboztartó konzolok.
Bele van, komplett nincs.
Valakinek nincs véletlen első generációs busához, komplett (hibátlan) hengerfeje eladó?

Köszönöm a segítséget!
ENI MotoGP 10W-60. Bár nem értek hozzá...
De az a fenevad éppenséggel eladó,ha valakit érdekelne egy 2006 -os Aprilia rsv1000r factory Limited edition. Arany fekete, karbon extrákkal, ÖHLINS futómű, és két gyönyörű kovácsolt oz magnézium felnikkel... Forgalomban 2007 májusától van. Km állás 78 ezer Most volt egy nagyszervizen az Eleven motornál. Kifogástalan belsővel rendelkezik. Tőlük lehet információt kérni. Pl.szelep hézagot egyszer sem kellett állítani. És stb.
Pedig nyugodtan el lehet hinni.. Mert ha mondjuk nem én írtam volna ezt, hanem egy körökben elismert szakember,akkor valószínűleg másképp reagálna itt bárki is. Én csak a szavaival éltem. A másik pedig,van még egy Harmadik fenevadom ami közeledik a 100 ezer km. Én vagy az élő tulaja 0 km től. És meg esett vele jó néhány olaj csere, volt köztük jó néhány fajta, de az egyszer biztos hogy a motul nem higult el még soha,ellentétben egy két másik fajtával. Volt amelyik úgy csordult ki a motorból mint a víz a csapból.
Sziasztok! 500000ft körül keresek sérült hayabusát vagy vfr800ast cserélnék busára uj projekt inditásához! Ha vakaki tudna ilyet kérem jelezze a 06209658235 tel szàmon!Köszönöm üdv Egrus
El ne hidd!Motul,vagy Repsol,nekem azzal sem volt semmi bajom.
Helló! Én is Motul használok és ajánlom! Hogy 5100 vagy 7100? Szerintem is mindegy,hiszen nem egy pörgős 600 ba rakod, de a tréfát félre téve, még a Kedvesem gsx-r 600 ba is ezt rakjuk és mit mondjak,az olaj cserénel olyan olaj folyik a kukába amitől egy autó még egy 10 est bőven kibirna. A blokk belseje meg úgy néz ki 80 ezer km nel, mint ha csak 30 lenne benne. Szóval egy szó mint száz, jóoo Az 5100 és 7100 közötti különbség ,az ár a színe,szaga és hogy fél szintetikus illetve full. Ami a szagot illeti, az inkább parfüm illat, mármint a 7100-nek. Ezt még tán a kipufogó gázon is érezni lehet.
Én a MOL olajat a fűnyíróba se tenném, nem igazán hallottam róla jókat. Én mindenből Motul-t használok a motorhoz. Márkaszervizben is ezt ajánlották és maximálisan meg vagyok elégedve minden termékkel.
Telon beszélünk,az enyém tegnap műszakizott,semmilyen E nincs a dobban,csak belecsavaroztam 1 db killert.
Én szintén a Motul 7100 10W40-et használom. Meg vagyok vele elégedve és szerintem a Motul jó minőséget ad, én nem használnék mást.
Sziasztok. MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolajról mi a véleményetek Busában? ezt ajánlották Busába hogy ezzel nagyon jó a gép. Szerintetek?
Hello Dj!Tavaly,amikor új papucsokat,kapott,meg teljes szervízt,azóta max 400-km-rt mentünk!
Oksa Zorro!Köszke!
szevasz tesó! vasárnap du. 1-től vagyok indulásra kész. így jó?
Hello!

Motul 5100 10W40 vagy Motul 7100 10W40.

Nekem régen 5100 volt benne, most már jó ideje 7100-et használok, de én nem vettem észre semmi különbséget az árán kívül.
ma de. megyünk vizsgára. tel. felhívtam őket.
első ismerkedő kérdésük: sportdob van rajta?
én, igen.
akkor nem tudjuk.
én, de van benne "E". akkor jó.
ennyire, vagy csak én szaladtam bele. két éve finster sportokkal vizsgáztattam és hozzám se szóltak. ezek a nagy dolgok.
üdv. Mr.
lehet, hogy csak honvágya van szegénykének? mikor szívott utoljára ózondús friss HU. levegőt?
Holnap hívlak este felé!
+36304645647
Sziasztok, Busában milyen olajat ajánlotok, tesztek tapasztalatok véleményetek szerint melyik olajat ajánlottok a gépbe?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Zorro! Nyomj egy telòszámot! 017667453704
Zolimot !2008-as!