100km-es túrázáshoz, az csatlakozzon nyugodtan... smile hangulatjel
Indulás 12:15 kor (Szentendrei út - Shell töltőállomás).
Az útvonal tervről kép is látható.
Odafelé Pilissztentlászló az útirány, Ulticél Esztergom Vaskapu, ahol tervezett ebéd.
Visszafelé Pilisszentkereszt, és a Végállomás Szentendre fagyizóóó
Mint már említettem, nekem még csökkenteni is kelletett a teljesítményt, de Busás Balázs barátom elégedetlen a gépével így kipróbálná ezt a csodaszert de amennyi pozitív dolgot hallottunk ugyanannyi negatívumoz is! Bár még olyat, hogy benzin adalék 8% ot hozzon........? 8% ért milliókat költünk! Ezért is kérdeztem itt hátha valaki próbálta már! Az X-bike is forgalmazta egykor!
Lenne egy kérdésem. Hallott már valaki a 40%-os Nitromethane Based ről? Benzinnel kell keverni és állítólag 8% ot emel a teljesítményen?! Ha csak a fele igaz már megérné! De olyat is beszélnek róla, hogy szétmarja a tömítéseket. Esetleg használt valaki ilyet?
Valami céget keresett, eltévedt, de nem értem, akkor is miért pont hátra volt neki jó, főleg hátra nézés nélkül. Nem tudott értelmes magyarázatot adni, de legalább nem kötekedett, elismerte a felelősségét!
Üdv Busások!
Egy megkeresésnek teszek eleget mikor is ezt kérem tőletek! 2015.08.08. án egyik Busás társunk 50. születésnapját ünnepli! A szerető feleség ez alkalomra szeretne 50 Busát összehozni a vén kujoncnak! Mivel tudom, hogy 50 Busa nem hiszem, hogy összejön de 50 motoros az biztosan! Tehát aki tud, teheti azt szívesen látja a házigazda! A helyszín még szervezés alatt! Szerintem a legnagyobb ajándékot mi adnánk jelenlétünkkel az öreg Busásnak!
Huuu,az nem jó.. Nekem is volt tavaly hasonló esetem és a sarvedo bánta + a sisak és az azon lévő kamera. A biztosító negyvenet fizetett, sarvedore 24 et számolt mondván a bontott 15 + egy fény rá és annyi az annyi a maradék a kamerán lévő sérülések miatt kaptam .A sisakot le kellett volna adnom 45 ezerért. Ami mellesleg 135 be került és kerül +a 60 ezres kommunikáció ami csak abba való. Kérdés.. Hogy is van ez? De azért mindenki fizesse azt a ku.biztosítást..
Ma kalandos napom volt. Kereszteződésben állt egy autó az elsőbbségadás kötelező táblánál, én megálltam mögötte, erre mindenféle előzmény nélkül hátramenetbe kapcsolt és belém tolatott.
Faszán eltört az első sárvédőm. Voltam benn a márkaszervizben, 64 ezer péz az új. Most jöhet a biztosítós buli.
Nem értem, ha vki tolatni akar akkor miért nem használja a tükröt !
Néha úgy érzem, hogy amíg ilyen emberek jogsit kaphatnak, addig jobb lenne tankkal járni a moci helyett !
Ok.ezt számításba veszem.Lehet még egy kérdésem? Csak szeretnék én is tisztábban látni. Szóval, ha csutka gáznal el éri a 9 ezres fordulatot mindegy melyik sebességben akkor ott csinálja ezt a fulladásos macerát ,tudod a motorfek szindróma . De mivel nem minden esetben tudom kipróbálni ezért biztosat sem tudok mondani azzal kapcsolatban hogy teli taknal is csinálja vagy sem ,az biztos hogy ma hazafelé jövet negyedik volt a tank és szerettem volna egy motoros társamat legyorsulni ,a vége egy nagy csalódás
Gombával semmi gáz, ha a gumis úgy ítéli meg, hogy az még belefér akkor nyugodtan javítható a hátsó. Magam elég sokat javítottam így és soha egyik sem ment szét.
Elismerem ha jol megkukizzak 99% hogy semmi nem lesz vele..de laci van csalad, kislanyod 30 e ftert van vadi uj hatso bridgestone s20, dunlop sportmart stb stb
Én egyet értek BB-vel. Ragasztott gumi lehet, hogy jó lesz és nem történik semmi, de semmi sem biztos. Kilyukadt, akkor kuka és új. Még ha most vettem, akkor is.
Nekem is volt már defektem. Egy vékony kis fémdarab okozta, éppen nyaraltunk, úgyhogy telefújtam ragasztó srayel, paráztam tőle, de aztán végelkopásig, gumicseréig bírta.
Indulás 12:15 kor (Szentendrei út - Shell töltőállomás).
Az útvonal tervről kép is látható.
Odafelé Pilissztentlászló az útirány, Ulticél Esztergom Vaskapu, ahol tervezett ebéd.
Visszafelé Pilisszentkereszt, és a Végállomás Szentendre fagyizóóó