Valójában húz mint a vadbaroma Bódissal is, csak alapjáraton egyenletlen a morgása, mintha ki-kihagyna egyik-másik henger. Valszínűleg Esztergom lesz a vége, remélem orvosolni tudják
Nekem volt így cserélve dob és egyenletlenűl járt a motor. Prop-tech bepadolta és jó lett. Sajnos az új Busámnál is ez volt a helyzet itt komplett rendszett tettünk fel és egyenletlenűl járt és nagy házadásnál megtorpant. Ezt Jana mester lőtte be azóta tökéletes.
egy szakmai véleményt kérek Tőletek ( már aki úgy érzi hogy ért hozzá ).
Milyen hatása lehet a moci működésére ha egy kipufogó rendszert lecserélünk egy másikra csak úgy házilagosan és nem tesszük fel padra a gépet?
Hát Albi azt mondta teljesen gyári a blokk! Persze ezt az hiszi el aki nem ért hozzá! Bár engem nem zavar nem az én kategóriámba indúl de ahol meg indul ott ez nem engedélyezet! De tény, hogy nagyon jó reakció idelye van és nagyon ügyes is! Gratulálok is neki!
Ha igy fogggalmazoool testviiirem akko nem kevis a pinz hanem bosegggel vanottan
a sok segilyt amit kapol az elegseggges koll legyen a novicento busaraa hejj
Sajnos még nem érkezett meg az új így a nem működővel indultam hol váltott hol nem! De a lényeg, hogy jól szórakoztam! Az első helyre Albert kerűlt a 99-es gyári blokkos Busával 9.59 es idővel 2. lett a 2013 ZZR14 es Kawa 9.60 és én lettem a 3.! Nekem 9.61 volt a legjobb időm!
Azt hiszem veszek egy régi gyári busát ismét mert egy kis polír és elverek mindenkit!
Hogy póriasan fogalmazzak, "a hejzeccség az hogy kevés a pínz".
Hallottam én is olyanról hogy modelfrissítés meg ABS meg Brembo... de az a baj hogy a németek is hallottak róla.
3 millióért senki nem ad újat a frissített modellből :-).
Aminek a linkjét feltettem az 2012-es még használatlan jószág. Nem véletlenül annyi az ára.
Én is ezt akartam csak idő hiány miatt vettem idehaza. De ha teheted kintről hozd be! Budapest Vasgereben úton mindent eluntéznek regadó átirás stb. Neked semmi dolgod vele.
Épp ezen gondolkodtam. Németországból behozott moci költségeit számolgattam, röpke 350 000 Ft-ból megvan a regadó meg az illeték. Sokkal kedvezőbb mint idehaza megvenni. Csak picit utána kell járni
egy szakmai véleményt kérek Tőletek ( már aki úgy érzi hogy ért hozzá ).
Milyen hatása lehet a moci működésére ha egy kipufogó rendszert lecserélünk egy másikra csak úgy házilagosan és nem tesszük fel padra a gépet?
a sok segilyt amit kapol az elegseggges koll legyen a novicento busaraa hejj
Azt hiszem veszek egy régi gyári busát ismét mert egy kis polír és elverek mindenkit!
Hogy póriasan fogalmazzak, "a hejzeccség az hogy kevés a pínz".
Hallottam én is olyanról hogy modelfrissítés meg ABS meg Brembo... de az a baj hogy a németek is hallottak róla.
3 millióért senki nem ad újat a frissített modellből :-).
Aminek a linkjét feltettem az 2012-es még használatlan jószág. Nem véletlenül annyi az ára.
http://suchen.mobile.de/motorr...
Épp ezen gondolkodtam. Németországból behozott moci költségeit számolgattam, röpke 350 000 Ft-ból megvan a regadó meg az illeték. Sokkal kedvezőbb mint idehaza megvenni. Csak picit utána kell járni