Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meg teheted, újjat vegyél! Németből még olcsóbb is. Pláne ha cégre hozod.
Urak,

bár nem tudom a jelenség általános-e de feltünt, hogy az utóbbi idöben kétszer mentem biciklizni a Bükkbe, és mind a kétszer két darab motorosrendörbe botlottam. Rám se hederitettek, meg az autósokra se (kivéve: BMW vagy azzal ekvivalens, a nyugalom megzavarására alkalmas jármü, tehát Octavia 1.4 Tour kizárva). Viszont minden motorost megállitgattak, akár ha öten-hatan is voltak. Vagy ott állnak a miskolci papirgyári egyenesben, vagy a Miskolc tábla utáni nagy balos kanyart követöen, ahol a nem használt kisvasutat kereszteti az út (A Molnár-csárda elött még)
Szia tyutyi!
Nem szólt senki a GSXR 1000 topicban a blokk ház felső része miatt! Szerintem az már nem lesz meg, de ha mégis meg találnád akkor tudnék neked egy gyári P21-et piros szinben, apró hibával most szét szedve, valószinűleg olcsón!
sajnos a baloldalán volt egy kis sérülés és ha már fényeztetem akkor legyen egyedi. már volt egy pár busám és mindegyik egyedire volt csinálva, van aki csak a gyárira esküszik ,én nem bánom ha nem gyári attól még lehet egy motor karbantartott és megkímélt.a sérülésről megvannak a képek,ha valakit érdekel a motor szívesen megmutatom nem akarom eltitkolni.de nem volt számottevő.
nagy a lepes ketto kozott..s miert fujtad at kekrol feketere? Ha nem problem a kerdes..
Jól látod csak ritkán és nem gyilkolva használom a busát,mostanában inkább ezzel tekergek
Az a 6-700 eFt lesz végül 1 milla.
A kérdés inkább úgy tevődik fel hogy 2,6 milláért 2010-es moci 14000 kb-rel vagy 3,5 milláért vadiúj 2012-es amire "én fingok először" (plágium Repelikjózsitól)
Az aki z6ossal jar busaval az annyira nem is gyilkolja a gepet szerintem..igaz az a bika rajta nekem furcsa de izlesek es ....
Hahun ugyanott..igaz 2.6ert hirdeti. Kerdes az meger e neked 6-700 ezer ftot 2 ev e 35 e km minusz de szerintem igen a km miatt is
Szia Kawa,

azt sem tudtam hogy a Pelle motorja eladó. Hol hirdeti?
csak csodálkoztam a gumidon..hayabusán
Bocs de melóba vagyok ,és nem tudtam válaszolni.
Sziaa pipas

Vedd meg pelle motorjat ha fiatalitani akarsz. Az 2010es. Aranyfekete pecsen..
OK, ne mesélj, megtaláltam amit kerestem
sajnos nem érdekel, nem sokkal újabb mint az enyém, csak a km kevesebb
Tutyi,

Mesélj még a motorról. A használtautón nem látom feltéve. Gondolkodom fiatalításon, lehet hogy érdekelne.
Előélet, törés,évjárat, extrák, hol szervízelted, ....

az nem érdekel hogy vízhűtés meg 2 szállítható személy meg lánchajtás meg....bal bla bla...tudod... csak a lényeg ami egy átlagos usert érdekelhet motorvásárlásnál. A Bódist látom a képen
nem ez trágyaforgató,csak át van festve.
szia!14500km!
szia tyutyi,
hány km van a gépben?
te ez a Z6
szerdán 4től 6ig kiugrottam a kakucsringre és bekoptattam az új gumikat. szerintem jó kis gumi ez a d. qualifier II. 3 zónás és marha jól tapad.
június 6-án már csak jó idő lesz végre. az már elvileg nyár a javából.
Nem egy túlélő-kalandtúrára készülünk, hanem egy élmény motorozásra, amihez nélkülözhetetlen a jó idő. Szerintem is halasszunk, míg szép idő nem lesz.
Sajnos úgy tűnik az időjárás szopat minket.
Pesten is meg Pécsen is esik jelenleg és vasárnapig esőt mond.

Szerintem halasszuk el ismét. Legyen 6-a és akkor DJ is tud jönni.
És reménykedjünk, hogy akkor már végre összejön!

Szerintetek?
Egyetértek. Szerintem is DJ legyen ott mindenképpen. És sajnos az időjárás sem tűnik kedvezőnek.

Szerintem lássuk meg az időjárást és az előrejelzést pénteken délelőtt és ha úgy van toljuk el 6-ra.

Szerintetek?