Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nekem tavaly márciusban mindjárt az első gurulásnál lett hátul egy kis lyuk. Kaptam bele kukacot, azóta köszöni szépen jól van. Eddig 280-ig teszteltem.
Ne sporolj lacikam
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, a hátsó gumi ragasztásáról mi a véleményetek?
Defektet kaptam, egy egészen kis lyuk lett a gumin. Szabad-e, szokták-e, érdemes megragasztani? Mit javasoltok?
Üdv! Akkor szerintem nem tud szellőzni a tank és vákum keletkezik,a tanksapkában is lenni kell szerintem szellőző furatnak.
Üdv.batokatosz! Ma volt egy egész napos kirándulás és hát eléggé durva meleg volt. Ugye mondtam hogy inkább a melegben fordul elő a hiba és hidegen egyáltalán nem. Most viszont ügyeltem arra hogy hogy fél tank alá ne fogyjon ki a lónyál ,és láss csodát nem is rosszalkodott. Így viszont szűkíthetjuk a dolgot nem?
Helló! Nagyon szépen köszönöm a tippeket. Mihamarabb utánanézek. A pumat lemertuk ő leadja azt a nyomást. De azért még egyszer A-Z ig át átnézetem. Még egyszer köszönöm
Üdv.A leirtak alapján nézd meg a tank szellőző furatait,nehogy vákum keletkezzen ahogy fogy az üzemanyag.Dőlésérzékelő is tud szívatni,ki kell kötni,benzinnyomásnak 2,9-3 bar körül kell lenni,ha alatta van nem jo vagy az AC pumpa,vagy a nyomásszabályzo szelep.Én a Ricsi bontoból vettem anno nyomásszabályzo szelepet 25000-ért,utána tökéletes volt/ AC-t meg japánbol 110 ezerért ujonnan,de felét fizette a volt tulaj... / Mi még szivtunk a benzincsővel is,,elfordult valamelyik bekötési ponton,és a tank lecsukása után enyhén megtört....
De ha összevisza fordul elő lehet valami elektromos kontakthiba is.....
Na az már valami,már kezdtem azt hinni hogy csak nálam van ilyen és a Busa történetében még soha elő nem fordult ilyen.Köszi Dj a gyors reagálásod. Remélem hogy olvassa és hamar pontot tudok tenni erre a problémára.
van..
Van több darabom is. Csörögj ha gondolod. 70/6321-829
Sziasztok meg maradt egy jó állapotú öninditó K5 ha kell valakinek az ára 10000
Csaba
bartokatosznak voltak üzemanyag ellátási problémái a busáján. elég sok kört megfutott, aztán helyreállt a rendszer.
hátha olvassa a napokban és reagál.
Itt az elérhetősegem...
T.negyvenhat negyvenöt hatszáznegyvenhet.
Sziasztok! Üzemanyag ellátási problémáim vannak a k2 -el. Tudok rá valami megoldást,vagy volt már valakinek hasonló problémája? Ha kezd ürülni a tank akkor már sűrűbben fordul elő hogy megszűnik az üzemanyag ellátás főleg emelkedőn. Viszont és ami a lényeg, hogy ezt a fél tanknal is csinálta már egyenes úton..,gázkar teljesen nyitva és nem hogy megindulna mint egy ámokfutó,ehelyett mint ha motorfeken lassulna az ember A szerelőm elvileg minden olyan dolgot megbutykolt ami ezzel kapcsolatos lehet,értem ezalatt,a komplett injektor tisztítás a pumpa szűrő csere és stb és stb . Mit tehetnék még? ? Pumpa csere? És ha igen tudna nekem valaki ilyent szerezni ? Nagyon köszönöm a segítséget .Zoli
Odahaza minek...annyi ev hazassag utan meg plane

ne aggodj a km miatt 150-200 e km korul elmegy ha szervizeled, masreszt mivel 6ezer felett nem forgatod uccse lehet rekorder leszel
jut eszembe sikerult eladni a yoshi rendszert rola?
Ha meg megis el akarod adni tudom javasolni a mobile oldalt, ott multkor volt egy k8 100 e km-rel es 2 het alatt eladtak..igaz 5500 euro korul
Szia Balázs,

Azt hiszem az idén nem lesz új moci :-(.

Valójában a Proptech-nél győztek meg róla hogy nem is annyira fontos. Állításuk szerint ez a motor az 52000 km-rel még szép jövő elé nézhet. Persze ha nem lesz perec.
Fenn volt a moci a padon, minden stimmel, friss láncszett, új hátsó gumi, friss olaj, 6 liter alatti fogyasztás ( na.. itt a lehetőség a vérszívásra a vezetési stílusomat illetően), soha semmi gondom nem volt vele, szerintem jól megvagyunk. Csak azért költsek el most 2 millát hogy én fingjak rá először....ráérek jövőre is.

ja... és nem utolsó sorban...egyetlen egy érdeklődés volt összesen a gépre...szóval a vevők sem állnak sorban hogy elvigyék.

ennyi.

Ami pedig a gumi és szex összefüggését illeti.... természetesen én csak olvastam valahol a mondást de nem tanulmányoztam a gyakorlatban a témát, nős ember létemre én csak a motorgumikat ismerhetem, másféle gumi meg sem fordul a fejemben mert ugye odahaza minek...
Kemeny vagy kibirod
ez alsó űtés volt BB. még mindig sajog.
Ezek szerint dj ugy motorozol ahogyan szexelsz
motorozni lattalak mar.. asszem mindent lattam
akinek már mindkettő eldurrant, az már egy kicsit gyanakvóbb
Ilyenek a gepeszek..okos,ugyes s a humora is rendben van
mizu geza mikor lesz uj moci
A motorozás olyan mint a szex: bíznod kell a gumiban :-)
Tiszta horgász magazin .
--- persze,,,értettem már az elején is---
de azért jó poén,megnevettetett engem is.
" jókedv,és vidámság,,ez a lényeg "
hát csak annyi, hogy a kedves motoros barátunk keszeg városi illetőségű. szombaton pécs előtt áthajtottunk egy kárász nevű városon. a busát már bele tudod illeszteni.
hát én akkor rendesen felröhögtem a sisak alatt.
segítség ! első emelőt keresek busához sürgősen. melyik típus jó hozzá ? előre is köszi ! ha valakinek lenne használtban eladó, ne habozzon írni. köszi !