Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öröm olvasni soraid . hát igen bánom, hogy nem tudtam ottlenni.
nagy csata lehetett, sok izgalommal
Igen szuper kis rajtok voltak! Az elődöntőbe beragadtam a ZX10 4 motorhosszal elment de letekertem a gázt csummára és beelőztem! Aztán Orbán Jocinál is letekertem volt pillanat az elején, hogy én mentem elől de beelőzött nagyon élveztem ezt a csatát mondtam is a Fiuknak nem érdekel engem, hogy ki nyer ezekért a pillanatokért érdemes ide járni!
Akkor te is puskagolyo gyorsasagu voltal. Vazze nem tudom elkepzelni hogy hogy lehet a reakcioido 0.00....
Egy hangyafasznyi valassza el a beugrastol ezt.
Coco is kiraly volt
Ma a döntőbe az én reakció időm jobb volt mint a Jocié! Jocinak 005 volt nekem 004! sőt az első 60 láb is hasonló volt! De sajnos az a súly különbség meg a 15 év rutin győzött! Nagyon élveztem ezt a csatát hatalmas volt számomra!
Roviden annyi hogy a busasok megvertek a girnyokat joci gyozott 3 szazaddal az egrigabi elott 3. Ha jol tudom a repi lett mert a feketericsi beugrott a rajtnal s igy uszott neki. A gabi vegre megtalalta a beallitast es most mar csak a joci akit meg kellene fogni de ugye a kozel 80 kg hatranyt nemigen lehet, amellett hogy a joci reakcioideje gyorsabb mint a puskagolyo
Tegnap fotóztam a kiskunfélegyházi oldalkocsis találkozón
üdv. jövő héten meglesz. jól teszitek, ha van idő és nafta menni kell
Szelepfedélen..
Hello DJ ! ( és busások )
Régvoltam itt a fórumon,,mert mocizunk mig szezon van.
Most olvasom h terveztek 1 gurulást a balcsi körül ?
Ok,,,mi is benne vagyunk.-- A részleteket majd tedd fel.--
Addig is minden jót mindenkinek,,,és élvezzétek a nyarat és a joidöt.
tesó, egy kis összefoglaló kunmadárról?
Nekünk is megfelel a szeptember Dj.
Sziasztok! Vezèrmûtengely szenzor 2007-es Hayabusàn hol talàlható? Valaki küldhetne kèpet is. Köszönöm!
Nem mondod, hogy a Balaton kört leszavazod 29-re, mert lassú és meleg van, de elmész a Kék túrára, ahol tötymörgésnek sem nevezhetően lassan megyünk fel!
Csak én látok ebben ellentmondást?
nem pihensz tesó. van akinek ez egy 5 éves terv
kunmadár biztos kimarad, mert 2-ig gályarabság.
a többi lehetőségről majd értekezünk
Üdv Uraim!
Motorozási tervek előreláthatolag :
15-én Kunmadaras
20-án Euroring pályamotorozás délután
29-én Kék tura Gyöngyös-kékestető
30-án gyorsulási és drift Hungaroring
ha valaki csatlakozna irjon vagy hívjon...
UFF! Sápadtarcú testvérünk jól beszél! UFF!
Apukám pontosan az utolso szombaton megy mindenki a Balatonra mert még nyári szünet van,nem emlékszel tavaly is bedugultunk már induláskor az m7-esen,ha nincs a motoros rendőr segítsége 2 ora alatt sem érünk le!Szeptemberben már a gyerekes családok nem rohangálnak a Balcsin,meg lehet kicsit hűvösebb is lesz,nekem semmi kedvem 35 fokban 50-nel araszolni falurol falura,nem vagyunk mi gyerekek,hogy szünidőhöz legyünk kötve,meg szerintem a MOTOROZÁS! lenne a lényeg nem a fürdés meg ilyen hülyeségek,mehetünk mi szeptember végén is,vagy szerintem bármikor csak ne akkor mikor mindenki ott nyaral!
Szerintem maradjunk az augusztusnál. Ugyan elég meleg van, de talán tudunk rendesen haladni és nem lesz vészes, illetve jövő héttől már nem mond annyira melegeket. Szerintem necces lehet a szeptember, elkezddik az iskola, egyetem, munkahelyeken vége a nyári szabadságoknak, kezdődik az őszi hajtás, szóval talán még augusztus utolsó szombatja elég nyugodt lehet hozzá.

Ehhez kapcsolódva, beszéltem a badacsonytomaji önkormányzaton a közterület felügyelőkkel, ha meglesz az időpont, akkor tudunk előre parkolóhejet foglalni remélhetőleg, így az ebédre való megállás megoldott lesz, nem fognak elzavarni minket, mint múlt évben.
Nekem is a szeptemberi időpont a jó, csak ne 12.-i szombat legyen !
Nem értek egyet. Kis túlzással mi motorosok 3 féle balesetben halunk meg.
1. Kocsisort előzünk.
2. TT-t játszunk a szerpentinen és így vagy úgy de a fák vagy a szembe jövő autó/busz/szalagkorlát alatt kötünk ki,.
3. Befordul elénk a szembejövő.

És az első kettő kivédhető.
Az első olyan szinten alap baleset, hogy itt a topicban találnék vagy 5-öt.
Megy a kocsisor 40-60-80-al, jön a nagymotor (30Le-vel nem ugrasz fel 80-ról 160-ra 5mp alatt) ráelőz nagy gázzal. Nem zavarja felvillanó féklámpa és a lassuló sor amíg valaki le nem fordul vagy ki nem engednek elé valakit. Csatt, koszorú.
A másodikat nem kell részleteznem. Akárhányszor jártam a Mátrában minden nap láttam helyszínelést.
A harmadik sajnos kivédhetetlen de a baleset súlyossága mérsékelhető ha figyelsz és kétes helyzetben csökkented a tempót.
Mi a kétes helyzet? Kereszteződés lassan közeledő autós ilyesmi.
Aki totojázik már nem tudja, hogy hol van és nem figyel senkire.

Tudom okoskodom meg ítélkezem de baszki őrület, hogy mindig ugyan az van.
Előzte a kocsisort.
Lehet előzni. De ésszel! Nem +100km/h-val.
mit szólnátok, ha nem erőltetnénk az augusztust, meg a fürdést siófokon, hanem kinéznék egy laza szeptemberi szombatot, kellemes idővel és akkor tekernénk körbe a balatont?
ahogy zolimot írta, természetesen megállnánk egy pár gondolatig a baleset helyszínén és gyertyát gyújtanánk elhunyt motorostársunk emlékére. egy kis mécsest mindenki tudna hozni magával.
ha így nektek is jó, akkor kiteszek nemsokára egy időpontot, az útvonallal.
Dj
Optimista vagy
igen, igazad van. talán mindenre nem, de törekednek az ésszerűségre. rend és fegyelem van. dolgoztam kint ausztriában. na de mindegy. utolsókból lesznek majdan az elsők. talán majd a gyerekeink.
Ott sem tudják mindenre, de a közlekedési morál javításra igen. Keményen bírságolnak és minden bozótban trafi van. Svájcban, ha szabálytalanságon kapnak, akkor a bírságot úgy állapítják meg, hogy megnézik mennyi a jövedelmed, így a gazdagnak is olyat szabnak ki, hogy fájjon és ne mellényzsebből fizesse (így hallottam). Sajnos másként nem lehet változtatni a többségen, csak úgy hogy fájjon neki. Pl biztonsági öv, bukósisak! Miért kell ezt kötelezővé tenni? Hisz nem egyértelmű, hogy a saját érdeked! És nem, mindenkinek! Ezek a brutális szankciók persze a normálisoknak is fájhatnak, de sajna ilyen az ember. A túl sok szabadsággal nem tud mit kezdeni.

Az "A" jogsi szerzés korlátozása, meg egy érdekes kérdés. Nem kell ahhoz 1000-res gép hogy vkinek ne adja ki. A cégnél egy fiatal srác most csinálta meg a "B+125"-ös jogsit és vett egy 94-es 125-ös Apriliát. 2 ütem, majd 30 paci, megy mind a barom.
Mindannyian csináltunk hajmeresztő dolgokat, amiket csak a mázlinknak, vagy a körülöttünk közlekedőknek köszönhetően éltünk túl és az ilyen tapasztalatok után "nőt be a fejünk lágya". Lefogadom, hogy szegény srác, ha a szombat estét megússza egy gipsszel, akkor a következő szezonban másként csinálta volna.

Egy idézet Mr.GSX-R adatlapjáról: "A motorozàs 95%-a SZERENCSE
, 5%-a pedig rutin"