Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Eladó egy pár Hayabusa tükör. A tükörlapok össze vannak karcolva ( biztosító). A jobb oldalinak a borítása kicsit karcos, mert erre dől a gép, a balos az sérülésmentes. Aki tud beléjük vágni másik lapokat, és ráragasztja a karcosra, annak még jók lehetnek.
A kettő együtt 5000Ft.
ha elmentek asszonyostul túrázni dobozokkal felpakolva ,mondjuk 4-5 napra 3-4 országba is akár , csapod 250-300-al? á nem hiszem..

Jó túratárs az Xx -is..
A másik meg,most van egy jó motorom abszolut ismert előélettel összes számlával szkönyvel,sérülésmentes nincs a blokkja sem baszirkálva.. Nekem rossz csere lenne egy nyüstölt busára ha olyat fognék ki..
a józan ész tart vissza.. Mint mondtam én nem pályázok és nem is versenyzek.. így felesleges.. HA lesz következő a nagyok közűl választok,mert tetszik..
nem csak anyagi ,szeretem az xx-et és a többi nem ér ennyivel többet nekem.. Meg túl erősek amatöröknek
Az anyagiakat ok megertem de azt tudni kell a busa kegyetlen jo turatars tud lenni de ha mar csak tura akkor inkabb zzr1400..
soha nem fogod megérteni miért nem cserélem le mi?

pedig egyszerű . Teljesen más felhasználok vagyunk.. mig versenyezgettek ,pályán meg itt ott, mi túrázgatunk. ítthon és kint is.
gyári hibátlan állapot,friss nagy szervíz ,új gumik átalakitva kormány csomagtartó.. jó ez és 07` es 49e km a felét én raktam bele 2.tulajként,soha még el sem dölt!
hát egy k8 ami hasonló futású gondolod ráfizrtnék 5 kilót+átírás +2 kilót,hogy túrásítsam.. hát nem nekem nem éri meg

ha egyszer veszek is csak gyári érdekel, NEKEM az az érték nem a tuning. és lehet zzr lesz vagy az se
S nem is maradt le mert becsukta a szemet es 4esben teligazon jott
Jaaa, igaza van Puposnak, valóban húzott a hátszél, az volt a másik eset amikor 200 fölött mentem.

valójában az utazósebességem 170-190 között van, de azt tartom tempomattal városban, faluban, dombon felfele szerpentinen is
Nem is igaz:) Egyszer jött utának 200 felett,mert félt hogy lemarad
Kedves Geza

nagyon szivesen segitek barmiben hisz adosod vagyok egy vaniliafagylaltos jeges kaveval
Kedves Balázs !

1. Köszönöm hogy reklámozod a motorom és segítesz eladni.
2. bekaphatod

3. Igenis mentem vele egyszer 200 fölött autópályán dombon lefele hátszéllel, mert megcsúsztam egy olajfolton.
szerintem inkabb mosas helyett vegyel mindig uj kasznit vagy uj busat
Most még nem adom pedig jó árat adnának érte! Ha nem megy el akkor majd bohóckodom még vele jövőre is! Addig meg mosóba nem viszem mert veszélyes!
Ennyire kedvezo aron nem fox tudni hozzajutni egy k8hoz s raadasul tudom hogy geza eleteben a busa egyszer ment 200 felett..amikor padon volt
Szerintem add el jozsikam most..szezon vegen ki tudja milyen allapotban lesz..ahogy te vezetsz
Elugorjak, megnézzem?
(Először arra gondoltam, hogy elmegyek lefotózom magam vele, hogy az új motorom! Aztán gondoltam, lehet szívbeteg vagy és rosszul érintene! )
A szezon végén én is áruba bocsájtom a k8 ast! A legjobb ajánlatért odaadom! Nekem meg most nem hagynak érte nyugton!
, én kasszázom

még nincs itt a csere ideje
fullos a paripa ,még ha nem is 200le

+az átírás meg a túrásítás ,áá hagyom a francba most
tibor meg is venné gyorsba
asszony kezéből kicsavarnád a bankártyát és máris megvan a zséé
mindjárt csábitobb lenne
hát alku nélkül nincs üzlet
szerintem télen eladni könnyebb valamiért..legalábbis én minden motoromat akkor adtam el és általában télen is vettem
szerintem a gyors eladásra tedd vissza a gyári rendszert és add 1.5 millért
így látom most eladhatónak
lehet hogy ez a probléma. Túl olcón hirdetem. Aki látja, úgy gondolhatja hogy valami gyíkja van.... pedig csak gyorsan akarom ( szeretném) eladni.
25000 km-t tettem bele, új a láncszett meg a hátsó gumi, soha-soha-soha nem hagyott ott, nem állt le, nem főzi a vizet, nincs fura zörgése... de talán túl olcó. Hagyom még egy hétig ezen az áron aztán megpróbálom 100 ezrenként emelni az árát. Hátha az segít :-). Abból meg majd alkudni is lehet hogy a vevő jobban érezze magát
pedig ez a legolcsóbb...
érdekes a piac.. ma egy ismerösömék mindkét motorjukat eladták .
A Kutyám volt az egyetlen aki megkérdezte hogy mizu. Azonkívül egy telefonhívás sem volt. Így nehezen lesz új mocim. Kettőt mégsem akarok fenntartani. :-(