Üdv!
Eladó egy pár Hayabusa tükör. A tükörlapok össze vannak karcolva ( biztosító). A jobb oldalinak a borítása kicsit karcos, mert erre dől a gép, a balos az sérülésmentes. Aki tud beléjük vágni másik lapokat, és ráragasztja a karcosra, annak még jók lehetnek.
A kettő együtt 5000Ft.
ha elmentek asszonyostul túrázni dobozokkal felpakolva ,mondjuk 4-5 napra 3-4 országba is akár , csapod 250-300-al? á nem hiszem..
Jó túratárs az Xx -is..
A másik meg,most van egy jó motorom abszolut ismert előélettel összes számlával szkönyvel,sérülésmentes nincs a blokkja sem baszirkálva.. Nekem rossz csere lenne egy nyüstölt busára ha olyat fognék ki..
a józan ész tart vissza.. Mint mondtam én nem pályázok és nem is versenyzek.. így felesleges.. HA lesz következő a nagyok közűl választok,mert tetszik..
soha nem fogod megérteni miért nem cserélem le mi?
pedig egyszerű . Teljesen más felhasználok vagyunk.. mig versenyezgettek ,pályán meg itt ott, mi túrázgatunk. ítthon és kint is.
gyári hibátlan állapot,friss nagy szervíz ,új gumik átalakitva kormány csomagtartó.. jó ez és 07` es 49e km a felét én raktam bele 2.tulajként,soha még el sem dölt!
hát egy k8 ami hasonló futású gondolod ráfizrtnék 5 kilót+átírás +2 kilót,hogy túrásítsam.. hát nem nekem nem éri meg
ha egyszer veszek is csak gyári érdekel, NEKEM az az érték nem a tuning. és lehet zzr lesz vagy az se
Elugorjak, megnézzem?
(Először arra gondoltam, hogy elmegyek lefotózom magam vele, hogy az új motorom! Aztán gondoltam, lehet szívbeteg vagy és rosszul érintene! )
szerintem télen eladni könnyebb valamiért..legalábbis én minden motoromat akkor adtam el és általában télen is vettem
szerintem a gyors eladásra tedd vissza a gyári rendszert és add 1.5 millért
így látom most eladhatónak
lehet hogy ez a probléma. Túl olcón hirdetem. Aki látja, úgy gondolhatja hogy valami gyíkja van.... pedig csak gyorsan akarom ( szeretném) eladni.
25000 km-t tettem bele, új a láncszett meg a hátsó gumi, soha-soha-soha nem hagyott ott, nem állt le, nem főzi a vizet, nincs fura zörgése... de talán túl olcó. Hagyom még egy hétig ezen az áron aztán megpróbálom 100 ezrenként emelni az árát. Hátha az segít :-). Abból meg majd alkudni is lehet hogy a vevő jobban érezze magát
A Kutyám volt az egyetlen aki megkérdezte hogy mizu. Azonkívül egy telefonhívás sem volt. Így nehezen lesz új mocim. Kettőt mégsem akarok fenntartani. :-(
Eladó egy pár Hayabusa tükör. A tükörlapok össze vannak karcolva ( biztosító). A jobb oldalinak a borítása kicsit karcos, mert erre dől a gép, a balos az sérülésmentes. Aki tud beléjük vágni másik lapokat, és ráragasztja a karcosra, annak még jók lehetnek.
A kettő együtt 5000Ft.