Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zorro!Köszi,érdekel nagyon! :)
Helló Mr Hayabusa! Én sem vagyok szerelő,azonban nekem is volt ilyen problémám. Igaz nekem még az egész macerahoz egy pumpa csere is szükséges, de az biztos hogy nem emiatt állt le menet közben. Következő ;Van egy gyors csati, ha fel emeled a tankot akkor a menetirany szerinti bal oldalán található közvetlenül a zöld színű levegőszonda alatt ami a levegőszűrő alján van. Az a csati hötagulasok miatt kontakt hibás lesz! Össze kell forrasztani és kész. Aztán van még egy valami de ez ettől független.. ,erőteljes fékezéskor áll le, ez viszont a dőles szabályzó. Ki kell iktatni. Ja és egyáltalán melyik évjáratú a Gyöngyöd?
Szia! Itt Augsburgban van egy magyar motor szerelő srác, ha érdekel a dolog.
Üdv Uraim! Hétvégén német superbike verseny a Hungaroringen,sok régi VB menővel,belépő szombat 10 euro Vas. 15 euro!Péntek ingyenes.
Alacsony sebességtartományban csinálja,1-es,2-esben
Morgen Freeman! Segítséget kérnék Gyerekek!Menet közben leáll a Gyöngy!Fogalmam sincs,hogy mi ez?Indítozok,indul újra azonnal!Gyertyára tippelek,de szakács létemre hülye vagyok a mocikhoz sajnos! :( Valakinek tippje?Előre is köszönöm a figyelmet,és a válaszokat!
Üdv mindenkinek ! Meg van a pumpa és pénteken szereljük be Remélem minden rendben lesz és nem lesz több duzzogás. Hétvégén irgalmatlanul jó idő lesz ,végre! Így mindenkinek jó gurulást kívánok
üdv . ne add fel. ez egy apróság. ha megjavul, olyan élményben lesz részed, melyet igen kevés motor tud nyújtani.
A HAYABUSA NEM VICCEL! nem szaggat, nem rángat, nem fullad.
/én nem írnám fel ide atix83 számát, de a cliub130-n megtalálod és az adatlapján van kettő is./ vagy kiáltunk neki egy jó nagyot és idenéz.
aaaatixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx83
Szia
mindenkeppen erdekel kerdes hogy melyik tipus es mi az ara?
Eladó válltóelektronika ha érdekel valakit nálam jelentkezhet! Türelmetlen voltam 2 helyről is megrendeltem és láss csodát megjött mind kettő! Eddig küszködtem a hiper szuper elektronikával kib@sztam belőle és vettem újat! 3 hét után türelmetlenkedtem és rendeltem másik helyről most meg megjött mind kettő! Ha valakit érdekel esetleg...!
Nekem is volt ugyanilyen problémám mikor vettem a busát, Prop-tech nél csináltak egy ultrahangos injektor tisztítást, rárakták gépre valamit állítottak, kicseréltem a gyertyákat, kiszedtem az ac-t ék kitakarítottam a kis szürő zsákját. Tankoltam shell 100as benzint bele borítottam még egy flakon tisztítót. És láss csodát mögy...
De igen,valóban. Csinál olyat hogy majd le dob a hatarol.. Elkezd rángatni egy rövid ideig azután ismét jó.. Tudom hogy sokan mire gondoltok,de én nem az a fajta ember vagyok aki ha valami nem jó elsőnek,akkor tovább állok. Ragaszkodom ő hozzá és úgyis meg lesz a hiba forrása. Köszönöm a hozzá szólásokat,rengeteget segített Köszi dj a számot Mindenki egy kellemes motorolos hétvégét kívánok.
Atix 70/632-1829
A hibaleírás alapján elsőnek én is az üzemanyag pumpát mondanám.
Nem szaggat be?
Meg tudod adni atix elérhetőseget ?
Köszönöm dj...Igaz nem nagyon örülök ennek,de nézzük a jobbik oldalát, hogy utána állat lesz
lehet, hogy bartokatosznak lesz igaza. meg kellene próbálnod egy bontott ac-t. atix83-mak biztos van. szerintem beszélj vele. aztán, ha jó, le is lehet zárni a történetet.
Helló bartokatosz! Sajnos csak a most következő hétvégén tudom elvenni a szerelőmhoz. Addig is megbutykoltem a tanksapka szellőző furatat,ez után majdnem üres tankkal nekiindultam. Addig mentem vele finomam amíg jól fel nem melegedett, gyönyörűen egyenletesen járt. Aztán egy hosszú egyenes szakaszon 2-3 tiltásig,a fulladásos jelenség így is meg volt,azonban kb 10 esetből 5 x csinálta ,a következő képpen :mikor elerte a 8-9 ezres fordulatot mondjuk 2-ben akkor jön a motorfek szindróma,a fordulat lemegy kb 5-ezerig majd újra erőre kap és végig megy ,majd jön a 3 -as ami úgyszintén végig megy .Ezt követte egy újabb és újabb próba ,hol csinálta hol nem ,hol 9 ezernél hol 10 felett .Majd ez az őrület után nyugodt menetben,folytatom utam és kétszer is egymás után olyat csinált hogy mikor álló helyzetből indultam alacsony fordulaton váltok 2-be nyitom a gázkart és ugyan az amit 9 ezernél csinált. ..
Gombával javíttasd meg belülről, és semmi gond nem lesz.
Már párat elhasználtam így.
Hi !

Már rég elkeltek !
Szia ha van még el adó markolatod engem érdekelne a számon 0620 289 7021
Hello Ice!

Milyen az újabb ZZR? Gondolom van már tapasztalatod így a fél szezonban.
Sziasztok!
Eladó Bódis 4:1 rendszer Dobbal együtt(nem Titán) K8 utáni hoz.. 1700km van benne az ára 150e alku nélkül....
Ha valakit érdekel ne legyen szégyenlős....
Sziasztok! K8-as busámhoz keresek jobb hátsó indexet. Tud valaki jó áron?
Üdv!Ha terhelésnél 2.3. fokozat nem forog bele tiltásba,piros mező 11-12 ezres ford. nincs meg a benzinnyomásod,a nyomásszabályzo szelep után kell lennie 2,9-3 barnak./nekem 1.9 volt és 8000-nél nem forgott többet,addig tökéletesen ment,indult/,Ac vagy szelep csere,Ricsi bonto.