Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello DJ----Busások !
Keszegi csávó Kárászon Busával,? -- Ez meg mi? Lemaradtam.
Nagyon Király volt az utvonal,és a szervezés is ! Én 1 pár barátommal elmentem kicsit Pécs körül "karikázni 1 et",és mire visszaértem a kajáldához,már csak kevesen maradtak ott. . Jol sikerült a Busa tali sz tem,,várjuk a következőt is. Köszi a képeket a videót,és a szervezést mindenkinek.
hát igen. ezt nehéz lenne überelni.
a keszegi csávó kárászon áthajott busával. még mindig röhögök rajta
jó lett a vidi. szépen összeraktad. köszi.
a térkép itt. szerintem megejtek valamelyik nap egy jászberényi gurulást, aztán csapunk egyet a mátrába is ha már ott vagyok. OK?

az úgy történt, hogy miután beszéltünk a motornál, hogy indulunk, én még visszamentem a teraszra és elköszöntem mindenkitől. aztán mire kimentem, te már a repelik józsival jól elhúztál. a kondenzcsíkokat még láttam. aztán már nem siettem annyira.
köszi a meghívást. ha jó lesz az időpont ott leszek
Jó volt együtt motorozni, remélem mindenki jó élményekkel tért haza végül.
Köszönet a "szervezők" és a résztvevőknek a szép napért !
Jó volt ismét együtt Busázni, még kárászon nem járt keszegi busával !
Jók a lépek, videó !
Összefoglaltam videóban a tegnapi gurulást. Itt megnézhetitek :
https://youtu.be/WX3BowhecU8
Király volt a tegnapi nap Hölgyeim és Uraim,Kössz Mindenkinek.
Tesó!Nálad maradt a térképem,hova lettél hazafelé?
Sziasztok!

Egyet értek az előttem szólókkal! Nagyon jó kis nap volt ismét.

Innen letölthetitek a képeket amiket csináltam: http://taylor-foto.hu/photos/4...

VIGYÁZAT! Nagy a file, több mint 400MB! Mert nagyok a képek. Úgyhogy időbe fog telni amíg letöltitek. Van benne egy teljes panoráma kép is a TV toronyból.

A letöltés jövő péntekig fog élni, utána már nem lesz megtalálható!

Hegesztő grill partyját támogatom!
Köszönjük nektek,hogy a mi" környékünket" választottátok.Nagyon jó volt ennyi motorossal motorozni, mint mindig egy élmény volt.Mindenkinek nem tudtam elmondani,mert páran már elmentek tegnap de a grillparty meghívás még midig áll.A nyár folyamán grilleznénk nálunk egyet természetesen előtte utána motorozás,majd egy olasz fagyizás Harkányban.Részletek hamarosan itt a sportmotoron,ha érdekel valakit akkor majd légyszi jelezzétek hogy tudjak elég kolbászkát és husit beszerezni .Mégegyszer köszi az élményt,széles utat és gumifákat mindenkinek
Feltöltöttem a képeket a galériámba, megnézhetitek , itt :
http://www.sportmotor.hu/tagok...
köszönöm mindenkinek, aki tegnap ott volt.
pokerzee nagyon szépen összefoglalta
külön köszönet a szekszárdi csapatnak, hegesztő és barátai, hogy megmutatták nekünk pécs és környéke szép útvonalait.
aki szeretett volna jönni, de vmi miatt nem jött össze, augusztusban letekerjük megint a balatont körbe
majd a képeket és ha lesz video tegyétek majd fel.
Szia!

Tegnap nem sólymoztál a 25-ösön? De olyan nagyon kultúráltan...jött szembe velem egy fekete, olyan este hét-nyolc között. Annyi bogár volt már, hogy alig láttam ki, csak ugye a Busa az azonnal feltünik.
Nagy gratula, hogy ilyen szép túrákat szerveztek és nagyon szépen összetart a csapat!
Ha mindenki ilyen lenne itt ebben a szép kis hazánkban minden más lenne!
Helló srácok! Köszönjük a lehetőséget a csodás napot és a sok szép látni valót. Mi is jól éreztük magunkat,ismét ilyen sokan együtt gurulni. Varjú a következő alkalmat
Köszönöm DJ a szervezést, nagy élmény volt számunkra is egy ekkora Hayabusás csapattal együtt gurulni. Büszke vagyok rátok, fiúk, hogy ilyen alázattal és tisztelettel bántok a lóerőkkel. Hatvanévesen és mentősként, már láttam sok mindent. Legközelebb is örömmel megyek veletek.
Jó kis túra volt. Köszi srácok. Remélem legközelebb is csatlakozhatok.
Szuper kis nap volt ez a mai! Jó volt ennyi Busmanos és nem Busmanos motoros társunkkal találkozni! A kajázás olyan jól sikerűlt, hogy még most is alig bírok ülni!
hollo, hát ez nagyon káááááááár. lélekben azonban velünk leszel
Sziasztok!

A héten pár napig úgy tűnt, hogy szabad szombatom lesz, de sajna nem jött össze, be kell mennem dolgozni!

Nektek holnapra szép időt és széles utat kívánok!
köszönjük. bár angelt. is felajánlotta, de még nem tudom jön-e.
ott csatlakozol be, ahol tudsz. két pihenőhelyen, vagy azt követően bárhol. a helyi vezetést elfogadjuk. én inkább pest megyében vagyok otthon

vodaháromhatvannégy kilencvenkettő nyolcvanegy

a többieknek. akkor úgy gyertek légyszi az indulási helyre, hogy 9-kor indulni tudjunk.