Hollo koma(bar a koma olyan rokas.. )
Szoval igen valoban egy erdekes hogy mi a faszerr nincs ebbe benne..de az elejen meg zavart de aztan nem. Volt hogy kecskemet oda vissza nem birt ki(140km) de volt mar hogy 300 kmt elmentem vele
Nem csak állítólag! Tényleg. Én már rég nem osztok/szorzok, mert mindig annyit dobott ki a számológép is amennyit a motor mért.
Csodálom, hogy az újabbnál lehagyták ezt a funkciót, mert jó cucc.
Biztos ez volt az ára a +paciknak !
gondoltam hogy ki tudod számolni a fogyasztást, amit írtam azt csak egy rossz poénnak szántam. Ezen az oldalon gyakori a "vérszívás" és megharagudni nem szabad érte. Remélem te sem neheztelsz, ha mégis megbántottalak volna akkor elnézést.
Hali.
A hayabusa valóban méri a fogyasztást mint ahogy láthattad is de csak 2007-ig. Az új busán már nincs ez az opció.
Kétféleképpen lehet beállítani. km-liter vagy liter-kilóméter.
Asszem az injektoroknál van valami érzékelő ami számolja az üzemanyag mennyiséget és állítólag elég pontos.
Elnezest Tomika a 2. Generacios busarol nyilatkozott a mindenhez kivaloan erto mernok kollegank
s nekem is volt k5om de mar nem emlekeztem ra hogy az kiirja
az én Busámon úgy műxik a digitális fogyasztásmérő hogy két telitank között a tankolt litert elosztom a megtett kilométerrel és szorzom százzal, mindezt persze egy digitális számológépen. Lehetőleg ugyanaddig kell tankolni a mocit, lehetőleg vízszintes felületen kell állni és nem elfelejteni lenullázni a napi számlálót. Sokkal pontosabb az eredmény ha az egy szezonban megtett kilométereket és tankolt litereket használjuk a művelethez de nekem ehhez soha nem volt türelmem összeszámolni. Bocs de az én busám ennél többet nem tud, az enyém alapmodell, minden extrától mentes.
Szoval igen valoban egy erdekes hogy mi a faszerr nincs ebbe benne..de az elejen meg zavart de aztan nem. Volt hogy kecskemet oda vissza nem birt ki(140km) de volt mar hogy 300 kmt elmentem vele