Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hollo koma(bar a koma olyan rokas.. )
Szoval igen valoban egy erdekes hogy mi a faszerr nincs ebbe benne..de az elejen meg zavart de aztan nem. Volt hogy kecskemet oda vissza nem birt ki(140km) de volt mar hogy 300 kmt elmentem vele
S tolem mikor kersz elnezest
azt nem tudom miert de miert ne
Nem ám semmi gond sincs. Vettem a poént
A Busa fórum motorjának bármit!
Nem csak állítólag! Tényleg. Én már rég nem osztok/szorzok, mert mindig annyit dobott ki a számológép is amennyit a motor mért.
Csodálom, hogy az újabbnál lehagyták ezt a funkciót, mert jó cucc.
Biztos ez volt az ára a +paciknak !
Szia Tomika,

gondoltam hogy ki tudod számolni a fogyasztást, amit írtam azt csak egy rossz poénnak szántam. Ezen az oldalon gyakori a "vérszívás" és megharagudni nem szabad érte. Remélem te sem neheztelsz, ha mégis megbántottalak volna akkor elnézést.
Koszonom kedvesseged
Sir, Yes, Sir!

Már csapom is fel a rosszlányok.hu és intézkedem!
Köszi, ilyesmire gondoltam.
Hali.
A hayabusa valóban méri a fogyasztást mint ahogy láthattad is de csak 2007-ig. Az új busán már nincs ez az opció.
Kétféleképpen lehet beállítani. km-liter vagy liter-kilóméter.
Asszem az injektoroknál van valami érzékelő ami számolja az üzemanyag mennyiséget és állítólag elég pontos.
Igy van barmi lehet.
Nekem most is meg van a (meglepetés) tippem, de egy versenyen bármi lehet!
Elnezest Tomika a 2. Generacios busarol nyilatkozott a mindenhez kivaloan erto mernok kollegank
s nekem is volt k5om de mar nem emlekeztem ra hogy az kiirja
Egy K2-es Busáról vettem a kipufogóimat, és ő mutatta hogy kiírja az átlagfogyasztás a műszerfalon.
Én is ki tudom amúgy számolni.
Geza

Ez teljesen tudomanyos volt
viszont minek utana beismerted hogy extraktol mentes a busad ily modon az eladas tenye egyre inkabb tavolodonak latszodik
Szia
nos a legfontosabb hogy mindenki epen celbaerjen s orulnek ha ezt a busa egy orrhosszal tenne meg termeszetesen gabi es jozsit varom a dobogora
Szia Tomika,

az én Busámon úgy műxik a digitális fogyasztásmérő hogy két telitank között a tankolt litert elosztom a megtett kilométerrel és szorzom százzal, mindezt persze egy digitális számológépen. Lehetőleg ugyanaddig kell tankolni a mocit, lehetőleg vízszintes felületen kell állni és nem elfelejteni lenullázni a napi számlálót. Sokkal pontosabb az eredmény ha az egy szezonban megtett kilométereket és tankolt litereket használjuk a művelethez de nekem ehhez soha nem volt türelmem összeszámolni. Bocs de az én busám ennél többet nem tud, az enyém alapmodell, minden extrától mentes.
Szia Balázs!
No lassan itt a 2-ik verseny, hogy látod előre a kimenetelt?
szia

lehet hogy az enyémek voltak hibásak de nem emlékszem rá hogy van e rajta

kérdezd pipásgézát ő a csapat műszaki-gépész mérnöke
te hollo
a puszit elfogadom de inkább egy nőneműtől venném szívesebben ha nem gonddd
Sziasztok!
Valaki el tudja mondani, hogyan működik Hayabusán a digitális átlag fogyasztás mérő?
Köszi!
Ügyes vagy! Puszi a hasadra!
Az enyimen csereltem 2 honapja gyertyat most eloszor s kb fel ora volt cakklipakkli gyari kulcsokkal
én is a Fektitől halottam... állítólag az egyik kawasaki szervíznek is ők árulták el
02 kod