A főszervező ne maradjon otthon.
Találkoztam BUSÁSOKKAL akik ott voltak a tavalyi Balaton turán,és mindenkinek pozitiv a véleménye. Az ideji elsö gurulást is várják,ahogy mi is. Ha más nem,,,akkor marad Jun 6.
úgy látszik, az időjárás nem kedvez. most hétvége is elég ramatynak néz ki. nekem a jövő hétvége is sűrű. /osztálytali/
látok egy kis fényt 6.-ára. /szombat/. az jó lehet.
de ne foglalkozzatok velem. menjetek, ha jó idő lesz.
Hello DJ ! ( és busások )
Szomoruan látom hogy elszállt a hétévgéd,,akkor marad a jöv hétvége !
Sajn eddig elvoltam foglalva,és nem tudtam fellépni ide hogy beirjak.
De van pozitiv oldala is : mert kész lett a motorom ! ( képek polirozás után.
Legyünk jó sokan ! Üdv mindenkinek.
Köszönöm a gyors válaszokat és segítséget!
"Meki"! Köszönöm az ajánlatot, ha úgy alakul, hogy ezt az utat választom és a Te ajánlatod a legkedvezőbb számomra, akkor kerseni foglak! Csak elég messze vagyunk egymástól és ahogy írod is a hírdetésben, "a nagyobb darbokat nem postázod..." (Budapest)!
"atix83" Te viszont itt vagy helyben! Már csak az anyagi oldala kérdéses...!
Van egy komplett 04-es Busa hengerfelyem,kompletten.Tehát a saját vez.tengelyeivel.Kb 40 ezret futott jó motorból lett bontva.Ha esetleg tudod használni,vidd és nézesd meg a szerelődel.Az ára 37 ezer FT.,ha adod a tiedét cserébe.Ha nem akkor 60 ezer.
Ki fizetni csak akkor kell ha rábólint egy hozzáértő.Tehát nem zsákba macska...
Ez itt egy nemis igen burkolt hirdetés.Ha ellenkezik a fórum irott vagy iratlan szabályaiva,akkor elmézéseteket kérem.
Bár nem értek hozzá, én bontott, de jó állapotú szelepeket vennék bele, szerintem érdemes felhívni pár használt alkatrészekkel foglalkozó céget, valamint az atix83 nicknevű fórumtársunkat is, hátha van neki.
Sziasztok!
Hozzátok fordulnék egy kis infóért!
Első generációs Busám nehezen és 3 hengerrel indult! Elvittem szervízbe és kiderült, hogy szelephézag híján nem zárt mindegyik szívó szelepem tökéletesen...! Újra korongozták, de azt mondták, hogy annyira meg vannak kopva a szívó szelepek, hogy alig bírták beállítani a gyári hézagokat és számítsak rá, hogy nem fogja valószinű sokáig bírni és lehet újra kezdődik hamarosan minden előlről..., így 8db szívó szelepet kell majd cserélni benne! A kipufogó szelepek hézagával semmi gond!
Volt már valakinek ilyen problémája, ha igen milyen módon orvosolta és hol csinálták?
A gyári szelepekre elég horror árat mondtak és kérdés, hogy azok megint meddig bírják, ha ez típushiba!? Bár jobban bízok a gyári alkatrészekben, mint a noname utángyártott cuccokban, főleg egy ekkora volumenü beavatkozásnál, ahol elég jelentős a javítás munkadíja is! Így nem szívesen próbálkoznék olcsó, de silány minőségű alkatrészekkel!
Nézegettem Ebay-en is, ott már van ötvenpárezerért szett, de ki tudja milyen minőség lehet!?
Tudnátok pár jótanácsot és tippet adni, "mit-hol és mennyiért"...?!
Találkoztam BUSÁSOKKAL akik ott voltak a tavalyi Balaton turán,és mindenkinek pozitiv a véleménye. Az ideji elsö gurulást is várják,ahogy mi is. Ha más nem,,,akkor marad Jun 6.
látok egy kis fényt 6.-ára. /szombat/. az jó lehet.
de ne foglalkozzatok velem. menjetek, ha jó idő lesz.
Szomoruan látom hogy elszállt a hétévgéd,,akkor marad a jöv hétvége !
Sajn eddig elvoltam foglalva,és nem tudtam fellépni ide hogy beirjak.
De van pozitiv oldala is : mert kész lett a motorom ! ( képek polirozás után.
Legyünk jó sokan ! Üdv mindenkinek.
Habár nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a hétvégi előrejelzés ejelnleg nem túl bíztató. Sajnos mindenhova zivatarokat mondanak.
Akkor mi lesz? Még egy héttel toljuk?
"Meki"! Köszönöm az ajánlatot, ha úgy alakul, hogy ezt az utat választom és a Te ajánlatod a legkedvezőbb számomra, akkor kerseni foglak! Csak elég messze vagyunk egymástól és ahogy írod is a hírdetésben, "a nagyobb darbokat nem postázod..." (Budapest)!
"atix83" Te viszont itt vagy helyben! Már csak az anyagi oldala kérdéses...!
70/6321-829
Van egy komplett 04-es Busa hengerfelyem,kompletten.Tehát a saját vez.tengelyeivel.Kb 40 ezret futott jó motorból lett bontva.Ha esetleg tudod használni,vidd és nézesd meg a szerelődel.Az ára 37 ezer FT.,ha adod a tiedét cserébe.Ha nem akkor 60 ezer.
Ki fizetni csak akkor kell ha rábólint egy hozzáértő.Tehát nem zsákba macska...
Ez itt egy nemis igen burkolt hirdetés.Ha ellenkezik a fórum irott vagy iratlan szabályaiva,akkor elmézéseteket kérem.
Hozzátok fordulnék egy kis infóért!
Első generációs Busám nehezen és 3 hengerrel indult! Elvittem szervízbe és kiderült, hogy szelephézag híján nem zárt mindegyik szívó szelepem tökéletesen...! Újra korongozták, de azt mondták, hogy annyira meg vannak kopva a szívó szelepek, hogy alig bírták beállítani a gyári hézagokat és számítsak rá, hogy nem fogja valószinű sokáig bírni és lehet újra kezdődik hamarosan minden előlről..., így 8db szívó szelepet kell majd cserélni benne! A kipufogó szelepek hézagával semmi gond!
Volt már valakinek ilyen problémája, ha igen milyen módon orvosolta és hol csinálták?
A gyári szelepekre elég horror árat mondtak és kérdés, hogy azok megint meddig bírják, ha ez típushiba!? Bár jobban bízok a gyári alkatrészekben, mint a noname utángyártott cuccokban, főleg egy ekkora volumenü beavatkozásnál, ahol elég jelentős a javítás munkadíja is! Így nem szívesen próbálkoznék olcsó, de silány minőségű alkatrészekkel!
Nézegettem Ebay-en is, ott már van ötvenpárezerért szett, de ki tudja milyen minőség lehet!?
Tudnátok pár jótanácsot és tippet adni, "mit-hol és mennyiért"...?!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Biztosan jobb lesz. Addig is üdv mindenkinek
Dunaújváros: http://www.accuweather.com/hu/...
Szekszárd:
http://www.accuweather.com/hu/...
Pécs:
Orfű:
voda háromhatnégykilenckettőnyolcegy.