Valahol az M5 bevezető mellett vannak .... autópiac... lásd weblapjukat.
Érdekes volt a motorgumis srác, bár volt centírgépe de ő a kézi kiegyensúlyozásra esküdött és tényleg kézileg egyensúlyozta ki a kerekeimet. Kissé tartottam a dologtól de azóta ballagtam 250-et autópályán és nem éreztem semmi remegést.
Sajnos a srác nevére nem emléxem pontosan ( de említette hogy nem lesz már ott sokáig), szimpatikus, erősen szögödi akcentussal beszélt.
Egyszeri tapasztalat alapján merem őket ajánlani.
Jani ti nem az M3-ason jöttök? Mert páran az Őrmitől indulunk 9:00 kor ha van kedved csatlakozni akkor szeretettel várunk! Bartokatoszt is! Remélem jön ő is!
nem tudom mi az a könyv amiből kimásoltál egy oldalt de igen hálás lennék ( mondjuk két kóla) ha magaddal hoznád a kirándulásra és kölcsönadnád 2-3 napra lemásolás céljából. Becsszó jövő hét folyamán visszajuttatom bárhova MO területén.
Ha gondolod összefuthatunk ... 2/a (M2 !) Rádi felhajtó ?
Ha meg van kedved kis falumba kis kitérő ... Bánktól (már jó úton !) Felsőpetény felé ... Keszeg !
Nem tudom ti mikor jártatok utoljára Velencén, de vagy már két éve szét van verve az egész tópart/strand! Homokos plázst akartak építeni butik sorral, de a csupasz tégla falaknál elakadt a projekt...
természetesen mindenki jöhet akinek kedve van velünk gurulni
feltétel: nincs vagánykodás, előzgetés stb
vagyis ésszel és türelemmel rendelkező motorostársakat szívesen engedünk magunk közé..
s persze azért kibírja a 240 km-t, s esetlegesen a pályarészen lehet hogy fogunk menni 140-150 körül, tehát
ktm, cagiva, aprilia, ducati, honda stb-stb csak saját felelősségre
Én náluk vettem/rakattam fel kettő hete az Angel St-t.
http://www.motorgumishop.hu
Valahol az M5 bevezető mellett vannak .... autópiac... lásd weblapjukat.
Érdekes volt a motorgumis srác, bár volt centírgépe de ő a kézi kiegyensúlyozásra esküdött és tényleg kézileg egyensúlyozta ki a kerekeimet. Kissé tartottam a dologtól de azóta ballagtam 250-et autópályán és nem éreztem semmi remegést.
Sajnos a srác nevére nem emléxem pontosan ( de említette hogy nem lesz már ott sokáig), szimpatikus, erősen szögödi akcentussal beszélt.
Egyszeri tapasztalat alapján merem őket ajánlani.