Mond a cimet megyunk bejaratjuk neked a gumikat es a motort
Jaah es nem kerunk sokat erte
De neked ahogyan a kollega mondta kb100km fokozatosan dontogetve jo lesz...
hosszas fórumolvasgatás, véleménykéregetés és internetböngészés után felkerült a Sólyomra egy szett vadi új Angel ST.
Kérdezem mindazoktól akik már ismerik ezen jószágot, mennyi idő múlva, hány km normál használat múlva kopik le a felső szilikon réteg és tapad rendesen a gumi?
Útban hazafele a gumistól, a gumis és mások tanácsára igen csak óvatosan közlekedtem, mintha esőben vagy még inkább jégen járnék nem merve döntögetni a motort ( igaz nem is csúszott meg egyszer sem :-) de egy kissé ciki egy Busával úgy bemenni egy körforgalomba hogy közben a mögöttem jövő lovasszekér le akar tolni az útról mert túl lassú vagyok ( ez persze költői túlzás volt).
Várok néhány jótanácsot tapasztaltabb kollegáktól.
remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád
-szentendre-budapest kb 240 km
1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...
ha valakit érdekelne ez a kis túra kérem iratkozzon fel
Egy apró segítség kellene!2001-es Busám van. Elhagytam az első villa aljáról a 4 imbusz fejű csavarból egyet. Nincs valami ötlete valakinek honnan tudnék egy ilyet beszerezni?
Sziasztok! Egy apró segítség kellene. Az első villa aljáról elhagytam egy csavart (kisebb szerelés közben). Arra a 4 csavarra gondolok amik az első tengelyt pozícióját rögzítik a villában. Imbusz fejjel.
Hol tudnék egy ilyet beszerezni? Nincs valakinek egy felesleges?
Köszönöm!
Sziasztok!
Az elso turan a max sebesseg 160km/h volt...ugyhogy nem lesz gond
Igaz az varoson belul
Mond a cimet megyunk bejaratjuk neked a gumikat es a motort
Jaah es nem kerunk sokat erte
De neked ahogyan a kollega mondta kb100km fokozatosan dontogetve jo lesz...
Csao ovatosan
PipásGéza: 50-max. 100 km ha jól tudom.
hosszas fórumolvasgatás, véleménykéregetés és internetböngészés után felkerült a Sólyomra egy szett vadi új Angel ST.
Kérdezem mindazoktól akik már ismerik ezen jószágot, mennyi idő múlva, hány km normál használat múlva kopik le a felső szilikon réteg és tapad rendesen a gumi?
Útban hazafele a gumistól, a gumis és mások tanácsára igen csak óvatosan közlekedtem, mintha esőben vagy még inkább jégen járnék nem merve döntögetni a motort ( igaz nem is csúszott meg egyszer sem :-) de egy kissé ciki egy Busával úgy bemenni egy körforgalomba hogy közben a mögöttem jövő lovasszekér le akar tolni az útról mert túl lassú vagyok ( ez persze költői túlzás volt).
Várok néhány jótanácsot tapasztaltabb kollegáktól.
További szép nyarat és sok szép motoros élményt
Géza
a versenyzők:
1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo
remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád
-szentendre-budapest kb 240 km
1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...
ha valakit érdekelne ez a kis túra kérem iratkozzon fel
a versenyzők:
1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
https://www.facebook.com/tomi....
www.kepesmotor.hu/suzuki-tura_...http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Egy apró segítség kellene!2001-es Busám van. Elhagytam az első villa aljáról a 4 imbusz fejű csavarból egyet. Nincs valami ötlete valakinek honnan tudnék egy ilyet beszerezni?
Előre is köszönöm!
Hol tudnék egy ilyet beszerezni? Nincs valakinek egy felesleges?
Köszönöm!
Sziasztok!