Sziasztok.Látom szépen gyarapodik a névsor. Valakinek nincs meg az első túra videója?Ha igen legyen már olyan rendes és írja ki nekem lemezre, kifizetem.Előre is köszi.Pupos
remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád
-szentendre-budapest kb 240 km
1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...
Esetleg még kérd ki "milka1" véleményét az XX fórumból. Ő is Angel-en gurul és a tátra túrán asszonnyal a és csomagokkal lábtartótól lábtartóig használta a kanyarokban!
Most azzal vagyok itt kint Olaszországban!
Jó,a Yamaha XT 660 R blokkja van benne.Persze sv-után nem nagyon komálom,de a kategóriájában kiváló!
Brembó fékek vannak rajta,és hihetetlenül jók!
Kényelmes,nagyon keveset eszik,kitűnően el lehet vele tartósan utazni 140-el.180 a vége
A világítása sötétben nagyon jó!
Májusban volt vele egy vezetékgond,valami szétcsúszott a tank alatt!
Valamint az akksinál letört egy vezetékvég,ami a tankházfedelet nyitja!
Több baj nem volt vele!
Újjonan vettem Bogláron.
Szeptemberben eladom azt is,az sv 4 hete kelt el Na az hiányzik!
De kell a busának a hely
Nekem az Angel St-ben most van több mint 10 ezer és köszöni szépen nagyon jól van. Esőben, hidegben szépen kapaszkodik. Kakucson nagyon jók a visszajelzések, érezni hogy hogy is állunk még tapadással. Kigyorsításkor sem riszálja a fenekét. Idén megjártuk vele a magas tátrát, az olasz alpokat és grossglocknert + itthon autópályát is kap elég sokat és eddig nem kopott kockásra.
Fékezésnél szintén fog, nem csúszkál, nekem teljesen gyári a fékrendszerem és ezt teljesen jól kiszolgálja.
Azt hittem, hogy ezek a mostani fejlesztésű, 0 fokos, vagy több keverékű sport/túra gumik már vannak olyan szinten, mint az 5-6 évvel ezelötti fejlesztésű utcai sport gumik, csak kétszer akkora futás teljesítménnyel azonos tudás szint mellett!
ahogy kawabusa egyszer írta vagyon, "valamit valamiért".
vagy sok-sok km-t mész néha meg megcsúszva, vagy kevesebbet biztonságosan. az arany középutat válaszd, az bejön. mindenki mást favorizál. neked is ki kell tapasztalnod, hogy a stílusodhoz melyik a megfelelő gumi. nekem most conti attack van fent. nem volt még vele bajom, de nem javaslom, mert én sem fogok többet venni. bartokatosz barátom most vett dunlop sport-túra hátsót. szerinte és szerintem is jó. nekem is az lesz a következő. remélem segítettem.
nem én voltam.
most néztem az adatlapod.
két faluval lakok arrébb tőled, a taksonyi híd túloldalán.
majd találkozzunk valahol, valamikor. pl. vasárnap gurulhatnánk itt a környéken 1-et.
Tudom hogy már lerágott csont és se füle-se farka téma, de felteszem én is a költői kérdést: Melyiket vegyem?
Az alábbiak közül van valakinek személyes tapasztalata, hogy melyiket lenne érdemes venni?
Sajnos a hűvösödő reggelek és a hidegebb aszfalt miatt, a már lassan amúgy is csere érett, de meleg időben jól bevált (és olcsó) vágott slickeket szeretném utca sport/túra gumikra cserélni!
Continental Road Attack hátsóm és Metzeler Sportec M3 elsőm volt már, amik nem voltak rosszak, mert 12e kilométert elment szövetig a hátsó Conti és még az első M3-ban volt még, de hajlamosak voltak a minden jelzés nélküli megcsúszásra!
Pirelli Supercorsa is volt, ha jól emlékszem sc0, az volt aztán az álom gumi, de borzasztó gyorsan el is fogyott!
Olyan sport/túra gumit szeretnék ami (tudom csak az álmaimban létezik , de) nem hozza rám a frászt, nem kopik a sok túrázástól kockára és normál használat mellett simán 10e kilométer felett teljesít!
Nekem így olvasgatva a következők lennének a favoritok:
Michelin Pilot Road 2/3
Metzeler Roadtec Z8
Pirelli Angel ST/GT
Bridgestone T30
A Pirelli Angel GT-ről és a Bridgestone T30-ról nem hallottam és nem találtam sok mindent...!
nekem csak az egyik fele van meg de azt megpróbálom youtube ra felrakni ha megvan linket ide kiírom
remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád
-szentendre-budapest kb 240 km
1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...
a versenyzők:
1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo
13. FrenkiBusa
14. arpivanda
15. adamhollo (Székesfehérvár)
16. Egrus (Tatabánya)
17. Busalaci
18. djHayabusa67
művészet egyenesbe tartani
a versenyzők:
1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo
13. FrenkiBusa
14. arpivanda
16. Egrus (Tatabánya)
17. Busalaci
jó lessssz fiúk, alig várom
angel vagy dunlop sportsmart, és a harmadik befutó bridge s20....
ezek hibátlanok
a versenyzők:
1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo
13. FrenkiBusa
14. arpivanda
16. Egrus (Tatabánya)
jó lessssz fiúk, alig várom
Jó,a Yamaha XT 660 R blokkja van benne.Persze sv-után nem nagyon komálom,de a kategóriájában kiváló!
Brembó fékek vannak rajta,és hihetetlenül jók!
Kényelmes,nagyon keveset eszik,kitűnően el lehet vele tartósan utazni 140-el.180 a vége
A világítása sötétben nagyon jó!
Májusban volt vele egy vezetékgond,valami szétcsúszott a tank alatt!
Valamint az akksinál letört egy vezetékvég,ami a tankházfedelet nyitja!
Több baj nem volt vele!
Újjonan vettem Bogláron.
Szeptemberben eladom azt is,az sv 4 hete kelt el Na az hiányzik!
De kell a busának a hely
Köszi a tanácsot!
16. Egrus (Tatabánya)
Nekem az Angel St-ben most van több mint 10 ezer és köszöni szépen nagyon jól van. Esőben, hidegben szépen kapaszkodik. Kakucson nagyon jók a visszajelzések, érezni hogy hogy is állunk még tapadással. Kigyorsításkor sem riszálja a fenekét. Idén megjártuk vele a magas tátrát, az olasz alpokat és grossglocknert + itthon autópályát is kap elég sokat és eddig nem kopott kockásra.
Fékezésnél szintén fog, nem csúszkál, nekem teljesen gyári a fékrendszerem és ezt teljesen jól kiszolgálja.
http://www.telegraph.co.uk/mot...
vagy sok-sok km-t mész néha meg megcsúszva, vagy kevesebbet biztonságosan. az arany középutat válaszd, az bejön. mindenki mást favorizál. neked is ki kell tapasztalnod, hogy a stílusodhoz melyik a megfelelő gumi. nekem most conti attack van fent. nem volt még vele bajom, de nem javaslom, mert én sem fogok többet venni. bartokatosz barátom most vett dunlop sport-túra hátsót. szerinte és szerintem is jó. nekem is az lesz a következő. remélem segítettem.
Milyen tapasztalatod van vele?
Nem meg venni akarom, csak érdekel!
most néztem az adatlapod.
két faluval lakok arrébb tőled, a taksonyi híd túloldalán.
majd találkozzunk valahol, valamikor. pl. vasárnap gurulhatnánk itt a környéken 1-et.
Az alábbiak közül van valakinek személyes tapasztalata, hogy melyiket lenne érdemes venni?
Sajnos a hűvösödő reggelek és a hidegebb aszfalt miatt, a már lassan amúgy is csere érett, de meleg időben jól bevált (és olcsó) vágott slickeket szeretném utca sport/túra gumikra cserélni!
Continental Road Attack hátsóm és Metzeler Sportec M3 elsőm volt már, amik nem voltak rosszak, mert 12e kilométert elment szövetig a hátsó Conti és még az első M3-ban volt még, de hajlamosak voltak a minden jelzés nélküli megcsúszásra!
Pirelli Supercorsa is volt, ha jól emlékszem sc0, az volt aztán az álom gumi, de borzasztó gyorsan el is fogyott!
Olyan sport/túra gumit szeretnék ami (tudom csak az álmaimban létezik , de) nem hozza rám a frászt, nem kopik a sok túrázástól kockára és normál használat mellett simán 10e kilométer felett teljesít!
Nekem így olvasgatva a következők lennének a favoritok:
Michelin Pilot Road 2/3
Metzeler Roadtec Z8
Pirelli Angel ST/GT
Bridgestone T30
A Pirelli Angel GT-ről és a Bridgestone T30-ról nem hallottam és nem találtam sok mindent...!
A válaszotokat előre is köszönöm!