Nézzél meg egy másik 2003-as Busáról hirdetést és látni fogod a difit!
Ha meg 2002-es, akkor meg a szín nem stimmel, mert azok még "sólyom csőrre" voltak fényezve, tehát valami így sem-úgy sem stimmel vele...!
De nem lebeszélni akarlak, mert ettől függetlenül lehet még jó motor...
...és ha jól tudom 2003-tól a telószárak és a féknyergek már arany színűek...!
A hirdetésben lévő motoron meg fekete az összekötő (ami 1999-2001-ig volt), aranyszínű a féknyereg, de a telószár már nem...( )!
De lehet, hogy csak én vagyok paranoiás...?!
Ha megvan kell meg venni a gyari 4 csavar helyett 25-30 mmrel hosszabbat az se vaj ha 10.8as. Azt lehet venni szogker erzsebeten kb 500/db.
Es valoszinu a fenyes takaro muanyag ize az gatya lesz igy vagy fekete csavar kell vagy lefujod feketere vagy veszel a suzukinal ha a leszedesnel serul..
Ma megnezem megvan e meg a 4db magasito
Mar ez a laci tulajdona es en nem raktam fel az enyemre egyebkent ez l0 de tokugyanaz 2008 utan. Csak 2013 -ban volt nemi fek modositas
Ez nem utkozik bele a plexibe sem sehova
Milyen évjáratú ez a motor, ugyanaz a model mint a K8-asom? Teljesen el tudod fordítani a kormányt anélkül, hogy nekiütközne a plexinek? Esetleg meg tudom nézni ma délután? Mármint ha még nálad ez a motor :)
szevasz. szerintem mindenképp. én már tanultam belőle.
ezek után én 10.000 km-enként fogom ellenőrizni. nem hinné az ember, hogy képesek kitekeredni azok a rugófeszítő csavarok, aztán önálló életet kezdve mit művelni.
Kis segítséget szeretnék kérni! Tud-e valaki olyan boltot ahol árulnak kormány csutkát? Szeretném a Busám elejét lejeb vinni 3 centivel és ehez kellene. Egy helyen találtam de 77000 Ft ennyit azért nem szeretnék érte adni.
Ha meg 2002-es, akkor meg a szín nem stimmel, mert azok még "sólyom csőrre" voltak fényezve, tehát valami így sem-úgy sem stimmel vele...!
De nem lebeszélni akarlak, mert ettől függetlenül lehet még jó motor...