Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzél meg egy másik 2003-as Busáról hirdetést és látni fogod a difit!
Ha meg 2002-es, akkor meg a szín nem stimmel, mert azok még "sólyom csőrre" voltak fényezve, tehát valami így sem-úgy sem stimmel vele...!
De nem lebeszélni akarlak, mert ettől függetlenül lehet még jó motor...
...és ha jól tudom 2003-tól a telószárak és a féknyergek már arany színűek...!
A hirdetésben lévő motoron meg fekete az összekötő (ami 1999-2001-ig volt), aranyszínű a féknyereg, de a telószár már nem...( )!
De lehet, hogy csak én vagyok paranoiás...?!
Nekem egy picit fura, hogy a kipufogó összekötő miért fekete, mikor 2002-től már krómozottnak kéne lennie elméletileg...!?
Akkor nincs MO-on,azért nem nagyon látni itt.
Valamint az emailra sem reagált

Na mindegy,köszi!
De lehet hogy egy ezres poloval
Viccet felreteve azt irta hogy nyugat europaban riogatja az autobahn polizeit...
Ha minden jól összejön ezt a busát elmennék megnézni magamnak

Valaki esetleg ismeri?
Vélemény?Most erre lenne pénzem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_haya
busa-7066649
Gyönyörű
Fél óra múlva? Küldesz emailben egy telefonszámot? Felhívlak és megbeszéljük a részleteket.
Ma 5 éve vesztettünk el egy nagyon jó barátot!
Szia
Megvan..mikor jarsz soroksar?
Sikerült ránézni a magasítókra :)?
Kioregedett..
Vett egy sdi golfot es azzal nyomja
Mr.Hayabusa hova tűnt?
Ha megvan kell meg venni a gyari 4 csavar helyett 25-30 mmrel hosszabbat az se vaj ha 10.8as. Azt lehet venni szogker erzsebeten kb 500/db.
Es valoszinu a fenyes takaro muanyag ize az gatya lesz igy vagy fekete csavar kell vagy lefujod feketere vagy veszel a suzukinal ha a leszedesnel serul..
Ha meglenne, fel is tudnád tenni? Eléggé amatőr vagyok még a témában és nem szeretnék burványolni egy ilyen motoron. Persze nem akarom ingyen.
Ma megnezem megvan e meg a 4db magasito
Mar ez a laci tulajdona es en nem raktam fel az enyemre egyebkent ez l0 de tokugyanaz 2008 utan. Csak 2013 -ban volt nemi fek modositas
Ez nem utkozik bele a plexibe sem sehova
Milyen évjáratú ez a motor, ugyanaz a model mint a K8-asom? Teljesen el tudod fordítani a kormányt anélkül, hogy nekiütközne a plexinek? Esetleg meg tudom nézni ma délután? Mármint ha még nálad ez a motor :)
kb így néz ki ha látszik
Ragaszd be őket és akkor örök lesz mint a szegénység !
Téli altatást ezzel fogom kezdeni. Nem fotóztad le véletlenül melyik csavar az? Melyiket kell figyelni? Nem bontottam még Busát :)
Szia
Kuldtem mel..
Csörgess meg. Szerintem tudok segiteni!
szevasz. szerintem mindenképp. én már tanultam belőle.
ezek után én 10.000 km-enként fogom ellenőrizni. nem hinné az ember, hogy képesek kitekeredni azok a rugófeszítő csavarok, aztán önálló életet kezdve mit művelni.
Kis segítséget szeretnék kérni! Tud-e valaki olyan boltot ahol árulnak kormány csutkát? Szeretném a Busám elejét lejeb vinni 3 centivel és ehez kellene. Egy helyen találtam de 77000 Ft ennyit azért nem szeretnék érte adni.

Előre is köszönöm!