Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pupos,

csörögj rám kérlek: +36 30 4954 399
Sziasztok !

A Velencei-tónál hol lehet becsatlakozni ? Mi nekünk az lenne a jobb helyszín :)
Én már voltam itt többször is! Legutóbb is ő rakta fel a gumimat! Nagyon ügyes a srác! Soha semmi bajom nem volt. És már tavaly is azt mondta nem soká lesz ott! Azóta is ott van!
üdv mindenkinek

remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..

a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád

-szentendre-budapest kb 240 km

1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...

1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo
13. FrenkiBusa
14. arpivanda
15. adamhollo (Székesfehérvár)
16. Egrus (Tatabánya)
17. Busalaci
18. djHayabusa67
19. hayabusaprezi
20. x300
21. feti
22. MiaManó?!
23. MiaManó?! +busa
24. Pellez
Na jól van megy a vérszívás rendesen...
Akkor nem ugyanarról a műhelyről beszélünk, de én is az M5 höz járok gumiztatni egy szegedi tájszólású sráchoz, ez azért érdekes egybeesés...
Amúgy meg február óta nincsen motorom!
Hahóóóó feti
Akkor én és HoGo vagyük egyenlőre 07:45-08:00 között lennénk a Dunakeszi melletti Shell-eknél 2/A,,M2" Te kijösz ide vagy?
Szia, igen. Hánykor legyen ott a találkozó és hol pontosan? Mondjuk abban a városkában olyankor nem lesz nehéz megtalálni egy busát :D.
hogo80@gmail.com az email címem vagy hogo80 a skype, egyeztethetünk telefonszámot is ha valamelyikünk késne esetleg.

Aztán csatlakoznánk a többiekhez a shell kúton a város előtt (M2).
Szia HoGo!
hol jösz át šahy-nál?Ha igen lehet akár onnan is mert lenne utam arrafelé!
Hali.Nem lenne jobb az adonyi benzinkúton?Nem kellene az ellenkező irányba mennem.Dobj egy számot, felhívlak és megdumáljuk.
Ha valaki jon arra mi fradi palya elott 1/4 10-kor talalkozunk
Szia Pupos,

8,45-kor vagy 8,30 - kor találkozunk a rácalmási parkolónál?
Igen
Ahol mcdonalds van..autopalyamatricas..
S meki elott talalkoztunk multkor
zorro, úgy emlékszem nemrég még andry mögött vigyorogtál , a műhely meg nemrég nyitott
pálinkás reggelt a sólymászoknak.

szia józsi. attival megyünk M0. -M7. ott találkozunk.
Szia!

Itt lesz a tali?

http://www.dimo.hu/hu/cegek/24...
Zorro
Evek ota nincsen motorod mirol beszelsz
Èvek òta hozzàjàrok, jòl szerel, csak mindig el pofàzzuk az időt és sokàig tart a szerelés!
Üdv Barátom! Mi Janitol indulunk / M0-as Halásztelek/ és a M nulláson megyünk,de ott leszünk!
Dehogy geza...a kor
Siman ven trottty vagy
Most hogy mondod, tényleg Dodo volt. :-)
Hiába, a sok tudatmódosító alkoholtartalmú folyékony szer rombolja az ember memóriáját.
A srac dodo..a legjobb motorgumis Budapest en
Valoban o mar mashova ment dolgozni de ha kell vkinek az elerhetosege szoljon..
Köszönöm a törődést!
Már én is néztem a web oldalukat és náluk voltak a leg kedvezőbb árak, ....mind addig míg nem kaptam egy ajánlást valaki személyében (a nevét nem említhetem), aki valószínű orvosolni tudja a problémám..., legalább is én nagyon számítok rá, hogy tud segíteni!
Csak most nézem honnan jössz: esetleg már Rétság?
Szia FrenkiBusa, Szlovákiából jövök reggel, akkor 8-ig én is ott leszek a Shell-en.
KawaBusa.

ez nem az Ecseri ahol alkudozni kell. Ha tudtam volna hogy itt ez a módi, egyről indultam volna.
Amúgy mindennek ellen tudok állni csak a kísértésnek és az erőszaknak nem. Mivel egyiket sem fogod produkálni irányomban... legalábbis remélem :-), tehát nincs alku, csak kettő kóla.