Én már voltam itt többször is! Legutóbb is ő rakta fel a gumimat! Nagyon ügyes a srác! Soha semmi bajom nem volt. És már tavaly is azt mondta nem soká lesz ott! Azóta is ott van!
remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád
-szentendre-budapest kb 240 km
1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...
Na jól van megy a vérszívás rendesen...
Akkor nem ugyanarról a műhelyről beszélünk, de én is az M5 höz járok gumiztatni egy szegedi tájszólású sráchoz, ez azért érdekes egybeesés...
Amúgy meg február óta nincsen motorom!
Szia, igen. Hánykor legyen ott a találkozó és hol pontosan? Mondjuk abban a városkában olyankor nem lesz nehéz megtalálni egy busát :D.
hogo80@gmail.com az email címem vagy hogo80 a skype, egyeztethetünk telefonszámot is ha valamelyikünk késne esetleg.
Aztán csatlakoznánk a többiekhez a shell kúton a város előtt (M2).
Köszönöm a törődést!
Már én is néztem a web oldalukat és náluk voltak a leg kedvezőbb árak, ....mind addig míg nem kaptam egy ajánlást valaki személyében (a nevét nem említhetem), aki valószínű orvosolni tudja a problémám..., legalább is én nagyon számítok rá, hogy tud segíteni!
ez nem az Ecseri ahol alkudozni kell. Ha tudtam volna hogy itt ez a módi, egyről indultam volna.
Amúgy mindennek ellen tudok állni csak a kísértésnek és az erőszaknak nem. Mivel egyiket sem fogod produkálni irányomban... legalábbis remélem :-), tehát nincs alku, csak kettő kóla.
csörögj rám kérlek: +36 30 4954 399