szevasztok.
szerintem szépet ment a srác az M5-ön. látszik, hogy rutinos már.)
egy veszélyes szituáció sem volt. a pályán gyér forgalom volt.
néha ki kell ereszteni a gőzt. a motor is igényli. szerintem a hely és a forgalmi helyzet is megfelelő volt.
( jó, persze, hogy semmilyen szempontból sem volt szabályos közlekedés, de tegye minden károgó a szívére a kezét és esküdjön. )
nemrég az egyik motoros barátommal mi is hasonlót mentünk. igen hamar megtettük az MO és pécs közti szakaszt.
csak úgy az érzés kedvéért.
Szerintem azért mert nem lineáris a mutató. Nekem pl teliről lassan mozdul ki félig, aztán féltől "szabadeséssel" lefelé. Ha videón szereplőnek is félig lett volna a tank kezdésnél biztos hogy látványosabb lett volna a szint csökkenés!
Jó a fogyasztása,mi is kb. ilyen tempot mentünk a multkor 130 km-en keresztül és 13 litert evett meg a Sólyom / 10l/100km/,neki ez az 50 km meg se látszik a benzinszintmérőn!Jó a mieink már öreg madarak!
Én nem vagyok vmi öreg a 27 életévemmel de teljesen egyetértek veled.
Végig néztem a vidiót és én is ezen gondolkodtam hogy hányszor nem rajta múlt az élete. Nincs bajom a gyorsan mennéssel, de nem az autók között, nincs kedvem kórházba kerülni egy sminkelős szőke picsa vagy egy kalapos úr vezetó miatt aki csak ünnepnap ül volánhoz.
Ha teperni akarok akkor kimegyek vmi kihalt részre ahol a kutya se jár és ott lehet amit bír, lehet nem olyan izgi de nekem megteszei .
Én eddig 270-ig húztam el a bajszát !
Ugyan úgy tudom rajta élvezni a 120-130 -at is :). Eddig max. 160-ig húztam talán fel, azt is csak egy rövid üres szakaszon - a gyorsulása miatt. Félelmetes, egy darabig kapkodtam utána a levegőt :D. Pedig csak 3-ason húztam rá, 1-2-őn pörgetve valószínűleg elzsibbadt volna a lábam :D.
Amúgy kék, még nem láthattad, nem voltam vele még Magyarországon. Hétfőn jövök majd vele. Nagyon friss jószág, a múlt hét közepén vettem, csak most a hétvégén pakoltam bele 1500 km-t, abból 900-at szombaton :D.
Igazad van Reszben
Ezek a mai motorok sajnos olyan teljesitmenyt birnak ami mar a fizika hatarait feszegetik
S a hayabusa a leg koztuk..nem erezni rajta a sebesseget, olyan az egyenesfutasa mintha egy japan gyorson ulnel
Na de ez van aki hayabusat vesz az nem teljesen normalis
Ilyenkor vajon belegondol-é a pilóta, hogy hányszor mentette meg mindkettőjük életét az autós mert időben lehúzódott. Tudom, hogy jó érzés a hasonló száguldás, kockáztatás, de mért kell hozzá más életét veszélyeztetni.
De lehet hogy csak túl öreg vagyok a hasonló akciókhoz...
6-ba? A busán is vannak sebességek? Csak lefele nyomtam azt az izét a bal lábam alatt ahogy mutatták és ott is ment annyival, amennyivel lehet. Azt hittem automata.
A veszélyes helyzeteket meg csak az nem látja aki nem akarja .