Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

45 kilót? Kidobtad az asszonyt vagy mi ?
Köszi!

Igen,ritka szép állapotú,ezért is vettem úgy meg hogy ki sem akartam próbálni előtte,ezen látszott hogy nem kell!
Bőrruhám van,csak nagy,mert 45 kilót lefogytam!
Majd lesz másik,de tavasszal!
Azt hittem allando gond..akkor vszinu te nem huzod fel eleg hatarozottan..es csak 3-4..nekem neha 5-bol 6-ba
Motorolajhoz még van 1500km, azt megvárom. Amúgy egyelőre elég ritka, 4500 km alatt 3x történt meg, csak meglepett.
Cseréld le a motorolajat.
Gratulálok!
Vegyél hozzá egy frankó bőr ruhát is (egy jó tanács)!
Ha jól tudom, ilyenkor szokták hézagolni a váltót, vagy valami léptető gyűrűt szoktak cserélni..., de nem akarok hülyeséget mondani, mert nem értek hozzá, én is csak úgy hallottam...!
Szerintem keresd meg Esztergom kertvárosban a Prop-Tech szervízt, ha nincs túl messze neked, mert ők biztos tudják orvosolni a problémád!
Gratulálok ! Sok KM--t együtt ,jó vétel volt ismerem a motort ,patika állapotú ! ;)
Epp arpivanda mondta a turan hogy hasonlo problemaja van volt
Bement a szervizbe ahol atneztek a motort es mondtak neki ez igy uzemszeru legyen hatarozott. .
De erdemes lenne megmutatnod akar egy masik busasnak hasonlitaskeppen..
Miért, neked milyen "szerencséd" volt?
Gratulálok , több szerencsét hozzá , mint nekem volt.................
Kezdő busás kérdése: megtörténik, hogy felfelé 3-ba, 4-be váltva az első pillanatban felordít a motor majd nagy zakkanással beesik az aktuális sebességi fokozat. Valamilyen problémára utalna vagy csak nem lököm be elég határozottan és egy pillanatra üresbe megy?
Mert masra nem kepes andry baratunk..
Na ki akar itt nyalni? :D
Sok szerencset!
Sok km szaraz utat es sok nedves pinat kivanok!
Ne nyalj!
Üdv a "klubban"!
Széles utat!
Üdv

Akkor hivatalosan is bejelentem,hogy megvettem a hayabusámat
Baranyából Mázáról azt a K6-sat
Kurva szép,és nagyon meg volt kímélve,szinte mint az új!
Rettentő jó végre a sajátommal menni
hidd el az életben sokszor kell szerencse főleg a motorozásnál
én örülök hogy neked volt és remélem sokaknak lesz is velem együtt
de ilyenkor eszembe jut pl az egyik busás társunk aki előtt a dupla záróvonalon 4 sávoson megfordult egy szlovák vagy román kamion és utána elment lámpát cserélni egy parkolóba egy faluba arrébb...
úgyhogy nem számít ki mit mond viccel vagy sem a lényeg hogy egyben vagyunk és motorozunk..
jó ötlet ago valóban jó szakember majd meggondolom
bár valószínű nem volt szerencséd elfokolt vezérműtengelyhez ezért bele se kezdek hogy miről van szó
Mielőtt eladnád az alapjáratot állíttasd be. Vidd el Ago-hoz megcsinálja.
főleg nem vagyok köztetek!
nem viccelek!

tudod miért örülök?
mert újra köztünk vagy.. újra viccelsz, igaz nincs humorod de sebaj
az a lényeg hogy megúsztad