remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
2013. szeptember 7. szombat (esőnap szeptember 14.)
budapest-velencei-tó-tata-komárom-lábatlan-esztergom-visegrád
-szentendre-budapest kb 240 km
1. 9.30 agip kút m1-m7 kivezető 10.00 indulás
2. 10.30 érkezés velencei-tó, indulás 11.00
3. 12.00 érkezés tata, indulás 12.30
4. 13.00 érkezés komárom esetleg azonnal tovább esztergom felé
5. 14.00 érkezés esztergom ott ebéd a vár alatt, 15.00 indulás
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
7. 17.00 érkezés szentendre dunapart szomorú búcsú...
Még egy nagyon fontos dolgot el felejtettem!
Ha a résztvevők közül van valakinek első generációs Busához egy "felesleges" jobb első fehér indexe, azt kérném hozza magával...!
Szeretnék én is feliratkozni a szombati Busa találkozóra és hoznék magammal még egy Busást!
Még azt szeretném tisztelet teljesen kérdezni, hogy csak Busával lehet részt venni ezen az össze jövetelen, vagy kompatibilis más kétkerekű márka is?
Hali! De. megkaptam (Sanza59) videóját a Balaton kerülőröl. Megkért hogy írjak ki néhány db-ot (vágatlan , MOV !) Írjatok ha kell ... Üdv Mindenkinek! Ui: persze személyesen a szombati talin ... :) !
Szerintem nem!
Mikor mi voltunk, akkor egy Magyar Iron Man-es srác csinálta, a nevét sajnos nem tudom!
A híd előtti lámpás kereszteződésnél van talán...!
...a kép sajnos nem adja annyira vissza, de az a nagy pizzás tányéron van tálalva!
Közülünk voltak olyan akik ketten ették, meg olyan aki egyedül, de kifogott rajta!
Sziasztok!
Holnap mennék gumiztatni a motort. Tudnátok ajánlani Budapesten olyan motor gumist ahol kedvező áron tudok hozzájutni?
Az hiszem, hogy én is kipróbálom a Pirelli Angel ST gumit...
Javasolnám, hogy Komáromban álljatok meg Gyros-ozni a hídhoz vezető útnál egy nagyobb kereszteződésnél van, ha jól emlékszem...
Életetek legnagyobb Gyrostála lesz normál áron!
remélem jól telik a nyár sokak számára de itt az ideje hogy meghirdessük a 2. hayabusa túrát..
a mostani helyszín inkább egy ország központú területet vesz célba, hátha így az ország tájairól akár többen is össze tudunk jönni..
a terv a következő:
6. 15.30 érkezés visegrádi vár parkoló fagyizás(esetleg egy bob-pálya verseny), 16.30 indulás szentendre felé
velencén a viola és tópart utca környéke majd ott meglátjuk de a parthoz legközelebb
Sziasztok. A velencei tónál, hol lessz a pihenő? Ott csatlakoznánk egy páran. Az M7es én jöttök? BALATON KERÜLŐ VIDEÓT. Hoz nekem valaki? Adok érte 100 ezret! Konkrét útvonal terv van?
a terv a következő:
1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo