Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabad tudni mennyiért kelt el?
Atkuldom a szamat emailben ha adsz egyet. .
Keresném én de hogyan? Nem tudsz véletlenül telefon számot vagy valami konkrétumot? Még itt a fórumon sem találom. Előre is köszönöm!
Gabi
Akkor szombatot bevallalod
Pénteken eladtam a busámat ilyen jó motorom az életben nem lesz,köszönöm mindenkinek a jó válaszokat a motoral kapcsolatban,sziasztok
Kerdezd meg az egrygabit ecsen neki igaz k8 de joaron vette..
Sajnos nem! Az a fajta ami nekem kell, az a teleszkópot összehúza 3 centivel és rajta van a kormánycsutka is. Ezeket használják gyorsulási versenyeken is de sajnos senki nem tud most eladót és azt sem tudom honnan lehet beszerezni.
Mindig a kisssssebbet kell bántani! Nem elég baj az nekem, hogy nem tudok elmenni a talira még basztatni is kell...
Amúgy meg felírtam egy párszor, hogy ha megyek haza Abszurdisztánba akkor bárkinek bármikor átadom a felvételeket! De Andrynak és Sanzának ,Busatinak is átpasszoltam már a felvételeket, szerintem ha megkeresed őket a kéréssel akkor segíteni fognak!
hali! A mocimon nem gsxr faridom van! Mw agusta alap saját gyártásu segèdvázzal! Kèpek a fotogalèriában!
Bocsánat, hogy ide pofátlankodok, de kegyetlen jól néz ki ez a busa
Erre gondoltam én is :D Egy görög srácnak a mocija asszem.. Bastard vagy asszem a neve. Van is rola video youtubeon. Na ilyesmire gondoltam hogy a farokidom foglalata egyezik a gyáriéval? Simán fellehet rá szerelni?
Elnéztem, ez már K8-as Busa
Valami ilyesmire gondoltál?
Kösz, megtörtént.
viszont a busa első szériáján a gixer segg (az egrus mesternek) jobban néz ki szerintem
Azt én is láttam, de szerintem így állat ahogy van :).
Kis hegyes semmi-farka van a jelenlegi sólyom farok helyett.
OK! Majd pontosítunk telefonon!
Na csö srácok. k8 as busának a segédváz illeszkedési pontja egyezik a gsxr 1000 k8 as farokidoméval? Láttam egy két állat ötletet . Ugy nagyon állat a busa.
Zorro nemetorszag...
Sziasztok, van valakinek esetleg K8 vagy utáni hűtője? Vagy tipp, hogy honnan tudnék sos szerezni?
Helló, fiuk. Még mindig kérek valakitől egy ígéretet, hogy hoz nekem egy másolatot, szombaton. ( Balatonkerülő videó!). Ja én is utassal leszek.