Sajnos nem! Az a fajta ami nekem kell, az a teleszkópot összehúza 3 centivel és rajta van a kormánycsutka is. Ezeket használják gyorsulási versenyeken is de sajnos senki nem tud most eladót és azt sem tudom honnan lehet beszerezni.
Mindig a kisssssebbet kell bántani! Nem elég baj az nekem, hogy nem tudok elmenni a talira még basztatni is kell...
Amúgy meg felírtam egy párszor, hogy ha megyek haza Abszurdisztánba akkor bárkinek bármikor átadom a felvételeket! De Andrynak és Sanzának ,Busatinak is átpasszoltam már a felvételeket, szerintem ha megkeresed őket a kéréssel akkor segíteni fognak!
Erre gondoltam én is :D Egy görög srácnak a mocija asszem.. Bastard vagy asszem a neve. Van is rola video youtubeon. Na ilyesmire gondoltam hogy a farokidom foglalata egyezik a gyáriéval? Simán fellehet rá szerelni?
Na csö srácok. k8 as busának a segédváz illeszkedési pontja egyezik a gsxr 1000 k8 as farokidoméval? Láttam egy két állat ötletet . Ugy nagyon állat a busa.
Akkor szombatot bevallalod
Amúgy meg felírtam egy párszor, hogy ha megyek haza Abszurdisztánba akkor bárkinek bármikor átadom a felvételeket! De Andrynak és Sanzának ,Busatinak is átpasszoltam már a felvételeket, szerintem ha megkeresed őket a kéréssel akkor segíteni fognak!
Kis hegyes semmi-farka van a jelenlegi sólyom farok helyett.